Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nutella made by Ikea. Jestli je to sr*čka nvm, ale mně to chutná :D

No tvl... To vypadá jak ČOV za silné bouře :D To bych asi nikdy nedokázal koupit :D

Odesláno

Přes 190cm vejšky +- 75 kilo váhy - podvýživa :) Tohle myslim, že jistim dostatečnym pohybem.

Ntvl, to snad dneska ani neni mozny.

Odesláno

Exot, ale jsem za to rad :) obvod zapesti pak limituje hodinky na rozumných 42mm.

Ja mam podobne limity.. Tak isto192cm a 74kg.. Mozem zrat co chcem, no pribrat ani bohovi.. Asi naozaj sa treba prestat hybat..
Odesláno

Ja mam podobne limity.. Tak isto192cm a 74kg.. Mozem zrat co chcem, no pribrat ani bohovi.. Asi naozaj sa treba prestat hybat..

Kokso ja mam 192 a 84 a citim sa vychrtlo.

Inac nejde o to CO zeres ale KOLKO zeres. Kebyze zjes viac ako spalis musis pribrat, zakony fyziky nepustia. Takze bud sa moc hybes alebo malo jes :) Kup si karton tatraniek a daj si take 3-4 denne navyse k tomu co jedavas. Priberes ani si nevsimnes ako.

• po 3 týdnech...
Odesláno

No jo, jsem chronomag amater... :D

Když reauguješ na něčí post, tak použij tlačítko "Citovat" aspoň bude jasný k čemu se vyjadřuješ
Odesláno

Roses: ale to je prave to, ja to pouzivam, ale stejne mi to tam haze jako obyc příspěvek... mozna mam nejake divne nastaveni nebo blokaci na pracovnim compu...

Odesláno

Roses: ale to je prave to, ja to pouzivam, ale stejne mi to tam haze jako obyc příspěvek... mozna mam nejake divne nastaveni nebo blokaci na pracovnim compu...

jo, tak to bylo nastavenio na pracovnim compu.. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...