malda Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Nepřeháníte to už trošku? Jako kdyby takhle blbě upravovali fotky jen v Eltonu? A ať nemluvím jen do větru, například katalogy Omegy ještě pár let nazpět (a možná pořád - už to nesleduju) taky obsahovaly zajímavé výtvory - například tady: https://www.omegawatches.com/watch-omega-de-ville-co-axial-chronometer-45613100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Jestli to přeháníme ? Pravděpodobně ano. Ale: 1. Prim narozdíl od Longines nebo Omega není zavedená značka, takže musí hodně dokázat, aby mohla si prosadit a pak, ať si dělá, co chce. Zatím je to na profesionální stránce jeden průser za druhým a jen čekáme na další 2. Hodně plků a keců, které se neustále kolují pořád dokola. Ruční výroba, inhouse atd. a přitom nikam se to nehnulo. 3. Je to česká značka, lidí chtějí, aby uspěla a zatím samé zklamaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Ta Omega taky dobrý Osobně mi tady vyloženě vadí dobastlené fotografie produktu této ceny, není to přehánění. Jde o produkt kde se vyloženě dbá na detaily, drobnosti, stíny, přesnost. A je rok 2019. Mají k dispozici foťáky o kterých se před 15 lety nikomu ani nezdálo, monitory skvělých parametrů, kalibrační zařízení na barvy, wacom pera a tablety na editaci, fotoeditory chytřejší než windows Jde to udělat perfektní, slušný, dobrý, takňák a vyloženě špatný. Tohle je kategorie takňák, bohužel. I já mám novodobý Primky, jsem patriot, rád bych viděl něco co by bylo dotažený a úměrný prodejní ceně. Hm, přečetl jsem si poslední větu a možná to vnímám blbě, třeba je tam jen špatně cena o jednu nulu a pak jsou fotky adekvátní. Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 me to naopak od Eltonu prijde fer, zadne rendery a retus, narovinu ukazou to, co prodavaj ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) no prostě snaží se být před empíky stále o krok napřed, snaha tu je. Upraveno 15. března 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) no prostě snaží se být před empíky stále o krok napřed, snaha tu je.Nóóo, nechci být přehnaně negativní, ale i ta šílená čína za desetinu ceny má produktové foto lepší. A už raději mlčím. Edit. Tvl, to je taky hnus tyhle hodinky. Jdu blejt. Upraveno 15. března 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Všechno je na nich špatně, proporce, tlačítka chrona nechrona, ale aspoň maj český dny a měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Stejne pres PRIM jenom Strnad pere rusky prachy od Beljajeva a dalsich mafianu...takze je to vlastne uplne jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 ještě, že nejsem patriot, protože bych si u Primu ani pseudoPrimu nevybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) ještě, že nejsem patriot, protože bych si u Primu ani pseudoPrimu nevybral.Tak jako u Škodofky, voe! Edit: to je pozn pro JAJU a ne podnet k flamu... radsi dovetek Upraveno 15. března 2019 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 U škodovky bych si i vybral, dávno už taky není česká, ale u Primu teda vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 asi tak, poslední dobou to Elton pěkně sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Jakkoli já patriot jsem, začínám se také přiklánět k lepší kombinaci. Čtyři kroužky (v longu) a Glashütte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Odesláno 17. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Další redesign, šrafování číselníku zmizelo. Za mě spíše krok zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Krok zpět je svým způsobem taky pokrok, akorát musíš mít voči nakreslený na prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 V 15. 3. 2019 v 19:43, shewcza napsal: U škodovky bych si i vybral, dávno už taky není česká, ale u Primu teda vůbec. možná a snad - hodinky Orlík, automobil Kamýk, ještě že máme ty přehrady ze 60s, má to něco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se