Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem absolvoval dalsi kolecko mezi operatory.. O2 meli akci, tak jsem jim zavolal, proc dlouholeti zakaznici to nemaj a ze to chci a tak jsme se domluvili, ze holt k nim prevedu jedno nove cislo a ze mi srovnaj vsechny tri tarify na nejnovejsi nabidku.. rodinne bezne... tak jsem vecer vygeneroval OKU kod a bral to za vyrizene a rano vola Vodafon, kam jdete co blbnete.. a sup najednou byla na stole nabidka na neomezene volani + neomezenej internet za ctyri stovky..to jsem docela valil oci, parada..

holt furt porovnavat, furt se ptat.. nemam to rad, ale jinak to holt nejde..

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravím všechny, vybírám nový tel. na další min 3 roky aktuální redmi note 7 mi ještě funguje, ale už bych chtěl něco novějšího.

Nic extra velkého
cena do 10tis

důležitý je výborný hlavní foťák
aspoň 128gb 

vybírám mezi Samsungem A52s 5g (popř A53)

nebo OnePlus Nord 2T (ten zatím vede)

nějaké další rozumné tipy?

Díky všem za rady.

Odesláno

Mam ten Nord2 bez T, ale to je jen kosmeticka zmena.

Vzdy jsem mel Samsungy, na Oneplus ale nemuzu rict nic spatneho. Aktualizace chodi, skvely rychly nabijeni a baterka drzi super, displej amoled ok, posuvne tlacitko zboku navykovka, fakt povedeny stroj za ty prachy, koukni na nemecky amazon tam staval o litra min jak u nas a zaruku v cr uznavali.

• Po roku...
Odesláno

Rád bych tohle téma po nějaké době oživil. Má někdo zkušenost s nějakými nabídkami od operátorů z poslední doby? Mám T-mobile s 2,5 GB dat a 80 min volání + 80 SMS za 239 Kč. Co jsem zatím na internetu zběžně koukal, tak už jsou i výhodnější nabídky, takže zvažuji změnu.

Volání a SMS moc nepotřebuji, hlavně datové balíčky platné jak doma, tak i po EU. Někdo nějaká doporučení na kterého operátora kouknout?

Odesláno
  V 5. 5. 2024 v 14:33, Bembeg napsal:

Vůbec se v tom nevyznám ale tato nabídka mi přišla vcelku v pohodě. 

https://www.vodafone.cz/tarify/mobilni-pripojeni-neomezene-do-vsech-siti/

Jen nevím zda ti bude vyhovovat. 

Rozšířit  

Díky za tip, taky už jsem ho zahlédl a nezdá se mi to špatné právě...

Odesláno

Musím se pochlubit, minulý týden "omylem" 19 GB za den. Nový mobil má 5G, záloha whatsappu sežrala 5 GB a pak jsem testoval rychlost na různých místech ve městě. Nějak mi nedocvaklo, že doma na wifi je to v pohodě, ale přes 5G to za 10 sekund protáhne nějakých 300mb 😬

Odesláno

Ahoj. Chtel bych se zeptat:

Mam ted od VF tarif s neomezenym volanim a sms a 4gb dat za 400kc mesicne. Bohuzel pripojovani se do spitalu kvuli konzultacim mi strasne zere data. Je sance z nich vymacknout alespon 2gb mesicne navic bez zmeny ceny? Jine sluzby nechci. Do holportu s CLK a jejich tarifem nechci. Jiny operator by asi az tak moc nevadil.
Dik. P.

P.S. Spital mi sice nabizi sluzebni neomezeny tarif, ale to obnasi nevyhody sluzebniho telefonu. Tj. 24/7/365 na drate.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno
  V 6. 5. 2024 v 9:45, Diamondking napsal:

3,5 giga je v dnešní době zoufale málo... Já mám deset, furt na WiFi a vyjdu tak tak... 

Rozšířit  

Pro mě je to naprosto dostačující, ostatně jak psal Geometr. Osobně mám teď 2,5 GB a ještě se mi to nikdy nepodařilo vyčerpat. Zajímavá mi ta nabídka přišla hlavně vzhledem k té ceně, která není o moc vyšší než co platím teď, každopádně jsem se ptal hlavně proto jestli jsem třeba náhodou nepřehlédl ještě jinou nabídku od ostatních operátorů se kterou by tu třeba měl někdo zkušenost...

• po měsících...
Odesláno

Dovolím si oživit toto postarší vlákno - nevím, kam jinam to dát.

Podstatné info primárně pro zákazníky O2.

1. V září zrušili retenční oddělení v Ostravě, a (pravděpodobně) k poslednímu prosinci zruší i zbývající retenční oddělení v Ústí.
  2. Retenční záležitosti nově bude muset odbavovat každý operátor na lince.
  3. Dojde k podstatnému zjednodušení a redukci retenčních nabídek (první vlaštovky již proběhly, například u netu)
  4. Vypadnou nejvyšší slevy (přinejmenším dočasně, pokud jim bude sedět rozvaha úspora za operátory/nižší slevy/dostatek nových zákazníků/prodaných služeb, tak trvale)

Pokud máte u O2 aktivní služby (mobil, net, TV), doporučuji absolvovat retenční kolečko nejpozději do konce roku (je nepodstatné, jak dlouho jsou služby aktivní), a máte klid přinejmenším na 2 roky.

- s trochou úsilí se to stále dá srazit i o 50%/měsíc, což mnohým z vás může hodit na pěkné hodinky.

S dotazy na konkrétní slevy prosím nekontaktovat (existují otevřená fóra, kde je to vše hezky popsané, vč. možností, stačí si to pročíst), zvládnete to sami, rychle, a bez prostředníka (hlavně nikomu nic neplaťte).

• Dát hlas 1
  • po měsíci...
Odesláno

Pro všechny, kteří poptávají nový tarif ,nebo zvažují porovnání jejich stávajících tarifů. Sleva je na 4 měsíce a před koncem se dá vyjednat pokračování při stávající ceně. 

https://eshop.t-mobile.cz/prejdete?campaign=194_111_BRAND-KOMBI&gad_source=1&gbraid=0AAAAA9S170AIrAbDDd2Sx32CF6vZq3qlM&gclid=CjwKCAiAxea5BhBeEiwAh4t5K5rHUpPdazg06ymxwwWxc_TEMeGNlXj7v3aWAIiQIYl0hggCvAAA6hoCia4QAvD_BwE&autoLogin=true&error=guest_access&state=7cb89067-2f2e-4597-ad6e-73a0a4e77c85

• Dát hlas 2
Odesláno

Ano, je to tak, jen si to pak člověk musí pohlídat a dostat se na retence, já jsem to tento týden řešil trochu jinak abych si ušetřil tento krok, a nové objednávky realizoval přímo přes retence, s tím, že mi tu slevu nastavili rovnou na maximální možnou dobu, tj 60 měsíců (5 let).

Na infolince stačí říct operátorovi, že člověk chce řešit třeba nějakou stávající smlouvu, a rovnou ho přepojí na retence, tam už si člověk domluví, co potřebuje. Já jsem jim normálně řekl, že potřebuji to a to, bez zbytečných tanečků, a pokaždé jsem měl hotovo do 5 minut.

Přenášel jsem jedno číslo od O2, tedy nová a jediná služba na rodné číslo, Neomezeně XL za 472 Kč (50% na 5 let),

a pak jsem zřizoval jednu datovou sim bez FUP a omezení rychlosti, taky jediná služba na jiné rodné číslo, a opět 50% na 5 let.

Jestli je člověk stávající nebo nový zákazník, vůbec nehraje roli.

Odesláno
  V 21. 8. 2022 v 16:10, Kapo napsal:

Nezkusil jste někdo https://mojeretence.ictx.cz? Koncem roku mi končí tarif a tak se rozkoukávám, co je možné.

Rozšířit  

Dovolím si ještě zareagovat na tohle, protože ten web je stále aktivní a velmi arogantní provozovatel svoje služby velmi aktivně promuje na fóru mobilmania (z mé zkušenosti nemá vždy aktuální info, protože si pravděpodobně "pase" pouze řadové retenční operátory).

Zcela jednoznačně NEDOPORUČUJI.

Stačí si na výše uvedeném fóru projít retenční vlákna všech 3 operátorů a udělat si představu o aktuálních možnostech v retenčním procesu (10-15 min), a následně si to zařídit sám (5-30min). Je naprosto zbytečně cokoliv platit "prostředníkovi".

Jediný smysl to může mít, pokud člověk má +5 služeb za plnou cenu a chce konsolidovat vše, tam už může být slušná časová úspora, a náklady na "pomoc" od toho kašpárka pokryje úspora za první měsíc. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

O2 dává všem zákazníkům v aplikaci mojeO2 voucher 500 Kč na nákup příslušenství (adventní kalendář) s min. útratou nad rámec voucheru 1 Kč.

Zkusil jsem objednat BT repro za 499 Kč, voucher uplatněn bez problémů, platil jsem opravdu jen 1 Kč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...