kuncák7 Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Já právě letos poprvé na dálnici fakt peklo /Zagreb-Dubrovnik skoro 7,5 hodiny/. Jinak pohoda. Vždy jsem jezdil radši po staré, pro mě lepší na kochaní se, ale cca 2 hodiny navíc. No jak píšu, uvidím za dva roky, chystám se změnit destinaci víc na jih, Albánie mě bere víc a víc.
vaba Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 před 11 hodinami, kuncák7 napsal: Tak asi zase oprasim svou starou trasu přes Bosnu. Ostatně, už dlouho se chystám na prohlídku Sarajeva. Nebo ta registrace bude super a fakt se ty kolony zlepšej ( letos jsem jel Záhřeb/Karlovac skoro 1,5hodiny/ Pokud pojedeš přes Bosnu a Sarajevo, zkus vyšetřit čas na prohlídku Bosenske pyramidy. Ale ijinak pokud končí dálnice, průměrná rychlost klesne na cca 50 km .
Patrik Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Zapůjčil by někdo ENC krabičku 2. až 7. července?
Jochne Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Také bych se rád přidal s prosbou o zapůjčení ENC krabičky v termínu 29. července až 7 srpna
tikzot Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Ahoj kluci, rád bych se pozeptal, jestli nemá někdo zapůjčení krabičku ENC do Chorvatska v termínu od cca 2. července až 13.. Děkuji moc.
tikzot Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června V 2. 6. 2026 v 20:25, tikzot napsal: Ahoj kluci, rád bych se pozeptal, jestli nemá někdo zapůjčení krabičku ENC do Chorvatska v termínu od cca 2. července až 13.. Děkuji moc. Zakoupeno přímo na stránkách HAC za 15€ včetně doručení do CZ zdarma✌
Flipik Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Zdravím pánové, já už mám dovolenou skoro za sebou a tak posílám pár ilustračních Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
kuncák7 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Tak závidím ti ten klid ne konec dovolený. Moc hezký.
Flipik Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Tak závidím ti ten klid ne konec dovolený. Moc hezký. Paradoxně se nejvíc děsím těch veder v Česku, protože moře je nejlepší klima
warann Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června @Flipik Nadhera. Nas ceka Zuljana uz skoro ze 14 dni. Naposledy jsme tam byli 3 roky zpet, tak snad neprobehly nejaky celky promeny.
Flipik Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 34 minutami, warann napsal: @Flipik Nadhera. Nas ceka Zuljana uz skoro ze 14 dni. Naposledy jsme tam byli 3 roky zpet, tak snad neprobehly nejaky celky promeny. 14 dní uteče jak voda a najednou se nadecheš mořského vzduchu 1
warann Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července (upraveno) Pachatel se vraci na misto cinu (po 5.). Zuljana, sice se za ty leta trochu zmenila, ale furt je to klidna a sympaticky ospala vesnicka. Btw jsme zkusili takovou hybridni trasu (Znojmo, kde jsme prespali, pak klasika Viden, pak ale uhnout na Madarsko a ve Slovinsku se vyhnes dalnici - ne za bych zchudl ale nejak me tam s tim serou, zvlast kdyz jedes na 11 dni), jako celek to fungovalo dobre, nikdy zadne zacpy, cekani. Cas na cca 1000 km, 12 hodin, zadne honeni, prestavky na tankovani (i kdyz toho moc nebylo, nadrz velka a ukazalo mi to 4,7l/100), kafe, jidlo a tak. Ted ranni chill Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. července uživatelem warann 1
ATOM Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července (upraveno) @warann jestli máš rád klídek, zkus příště Podobuče, je to kousek od Žuljany. Je to konečná, takže žádný provoz. Když jsem tam byl naposled tak tam nebyl ani obchod. Za amě jedno z nejhezčích míst. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. července uživatelem ATOM 1 1 1
warann Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Dikes. Pripadne tam zajedem omrknout. Tady je supr, ze uz se zname s domacimi, takze se domlouvame po mailu na pohodu a vime do ceho jdeme. Jinak jezdime na spise poznavacky (nova mista), ale tohle je takovej spesl relax jak kdyz jedes na chatu.
kuncák7 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Atom, prosím, máš tam nějakou adresu přímo k doporučení? Chci konečně oprasit "staré vzpomínky" a vrátit se na Peljesac a Trpanj se mi nějak přestala líbit. Kdysi jsem tam uz byl, nezapomenu na stěhování věci z parkoviště na kolečku . Klidně do SZ, prosím.
nickolas Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Ma, jebeš to. Ovdje sam već po stoti put Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ATOM Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Atom, prosím, máš tam nějakou adresu přímo k doporučení? Chci konečně oprasit "staré vzpomínky" a vrátit se na Peljesac a Trpanj se mi nějak přestala líbit. Kdysi jsem tam uz byl, nezapomenu na stěhování věci z parkoviště na kolečku . Klidně do SZ, prosím. Rad bych pomohl, ale na nikoho konkretniho kontakt bohuzel nemam. Uz je to hodne davno co jsem tam byl, jakmile se zaclo jezdit s detma museli jsme zacit jezdit jinam. Tam to pro rodinku s kocarkem moc neni. 1
warann Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 15 hodinami, kuncák7 napsal: Atom, prosím, máš tam nějakou adresu přímo k doporučení? Chci konečně oprasit "staré vzpomínky" a vrátit se na Peljesac a Trpanj se mi nějak přestala líbit. Kdysi jsem tam uz byl, nezapomenu na stěhování věci z parkoviště na kolečku . Klidně do SZ, prosím. Kdyby te to zajimalo, mam konatakt do Zuljany. Malinko vetsi, ale furt pohoda klidek. Zadny hotel, zadna diskoteka. Vice pripadne via SZ. Btw doufam, ze to nikdo nebude muset vyuzit, ale na druhou stranu ja si do vcera myslel to same. Tzn. pokud byste na jihu potrebovali akutni dentalni peci, tak v Dobrovniku vrele doporucim http://dental-care-dubrovnik.com/index.php/hr/ Co se stalo, psat nebudu bo jsem hovado , ale uregntne jsem potreboval zubare zrovna vcera, tzn v patek kolem 7 vecer. Dost voser. Tady meli do 21 hod. (ordinace overema krizem od domaci a z web hodnoceni), my prijeli ve 20.30 a vse se stihlo. Resit to jeste o hodinu pozdeji, tak mam smolika bo o vikendu jen akutni prijmy v nemocnicich a to by asi v danym pripade nepomohlo. Jo a jak se probiraji vysoky ceny v Chorvatsku - tak tady prohlidka, rtg, anestezie a samotny, ne zrovna tuctovy, zakrok, to vse za 66€ - mi normalne spadla brada. Toz tak, budte opatrny a nedelejte kraviny (aspon ne moc) - a kdyz uz to rikam ja, tak tomu verte 1 1
DavidLC Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 14 hodinami, nickolas napsal: Ma, jebeš to. Ovdje sam već po stoti put Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Výhled na Hvar sa na Hvaru neomrzí
kuncák7 Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 1 minutou, DavidLC napsal: Výhled na Hvar sa na Hvaru neomrzí Divím se, vylezl ze své ulity na samotě a vyrazil mezi lidi . Něco potřeboval 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se