zdenek.prachar Odesláno 10. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Já bych se k vám možná přidal ... spíš teda v módu moucha na zdi, kdysi jsem čajoval víc a teď se k tomu trochu vracím, čili načasování super Jaképak "moucha na zdi" Čaj přeci není o tom cítit se někde blbě. Naopak, podstatou všech čajových tradic bylo vždy, aby se host cítil maximálně dobře a komfortně tak to vypadá, že jedna čtveřice je pokupě - vyhovují prosím všem sudé úterky od 18:00, první večer příští úterý (18. 2.)? Jinak pokud by byl zájem, klidně můžem udělat ještě jeden termín pro další skupinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Ano prosím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Mě by se víc hodily liché úterky ale umím se přizpůsobit, takže ano, vyhovují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Kdyby nebyl problém pět lidí, tak bych se přidal, stejně jsem se s tebou zase někdy chtěl vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 13. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Dobrý večer všem, pět by možná bylo moc - navrhuji následující: nuděláme termíny dva, sudé úterky a liché úterky, vždy od 18:00. Mohu tedy poprosit, aby se tu zájemci napsali? Včetně dodatku, zda raději v sudé či liché úterky? Klidně to udělám pro dva tři zájemce, prostě to mám rád a baví mne to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 1. dr.sphinx - sudá/lichá pro mě není zásadní, ale samozřejmě mi to někdy nemusí vyjít. Klidně můžu teď 18. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 13. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 dr.sphinx právě že když to nevyjde, tak člověk může zajít na ten druhý termín, i proto myslím jsou dva termíny vlastně docela fajn nápad Takže: 1. dr.sphinx - sudá - první večer 18. 2.od 18:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Uterky dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 15. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Takže zatím:sudé úterky od 18.2.:vwtyp + 1dr.sphinxzbývá jedno volné místo liché úterky od 25.2.:TittusPar-pazbývají dvě volná místa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 (upraveno) Já bych se velice rád připojil zda liché nebo sude je mi v podstatě jedno dejme tomu liché Upraveno 15. února 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 15. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 sudé úterky od 18.2.:vwtyp + 1dr.sphinxzbývá jedno volné místo liché úterky od 25.2.:TittusPar-paConradzbývá jedno volné místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Ahoj, kdybyste vzali dalsi mouchu na zdi, tak bych se rad pridal na liche uterky od 25.2. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 15. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 sudé úterky od 18.2.:vwtyp + 1dr.sphinxzbývá jedno volné místo liché úterky od 25.2.:TittusPar-paConradMichal R. Plná kapacita. Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Po dohodě ZMĚNA: sudé úterky od 3.3.:vwtyp + 1dr.sphinxzbývá jedno volné místoliché úterky od 25.2.:TittusPar-paConradMichal R.Plná kapacita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Přátelé, dobře si návštěvu s ohledem na cash předem rozmyslete - odešel jsem rovnou (nejen) s konvičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Přátelé, dobře si návštěvu s ohledem na cash předem rozmyslete - odešel jsem rovnou (nejen) s konvičkou To je v pohodě, kdo si nevezme hotovost, ten zaplatí kartou, jsme připraveni na vše :-))))) Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Chtěl jsem se přidat na včerejšek. Bylo by slušné nejprve přečíst celé vlákno, řekl jsem si. A pak koukám, že je včera večer. Mohll bych, prosím, do volného místa? Děkuji! Až budu u PC, napíšu něco o sobě a čaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 19. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Takže definitivně plné obsazení: Sudé úterky od 3.3.:vwtyp + 1dr.sphinxTeatimePlná kapacita. Liché úterky od 25.2.:TittusPar-paConradMichal R.Plná kapacita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Ou, tohle jsem měl zaregistrovat dřív. No nic...kdyby se otvíral třeba nový termín ve Čt, tak bych se rád přidal. Rovněž mohu nabídnout do placu cca 30 druhů čajů, které jsem si během svých cest do říše středu posbíral (ještě před vypuknutím epidemie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Ou, tohle jsem měl zaregistrovat dřív. No nic...kdyby se otvíral třeba nový termín ve Čt, tak bych se rád přidal. Rovněž mohu nabídnout do placu cca 30 druhů čajů, které jsem si během svých cest do říše středu posbíral (ještě před vypuknutím epidemie) Stejně jsem chtěl udělat čtrtky (sudé) pro své pražské zákazníky, tak jestli zájem platí, prosím o potvrzení a já udělám ještě termín sudé čtvrtky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se