NIGHTinGALE Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 To su hodinky ktore vyrobil jeho vnuk Frederic Louis P. odhadujem ze uz aj v inom storoci. To je pravda, ale psal jsi, že Perrelet nikdy nedal jméno na číselník, nenapadlo mě, že stále hovoříš o A.L.Perreletovi. Pro mě je na tom všem důležité to, že Perrelet vyhrával soutěže už 10 let před tím, než Pátek s Čapkem začali vůbec začali pižlat ozubená kolečka. K tématu vlákna - nemohl bych nosit JLC. Důvodem je to, že už jsem slyšel tolik variant výslovnosti, že naprosto netuším, která je ta pravá. Takže bych ani neuměl říci, co mám vlastně na ruce.
michal_45 Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Nemam rad rusky znacky,vsechno co je rusky stalo dycky za ho.vno ... nahodou, vodka treba neni spatna ...
Mr.Zizi Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Nechápu, jak někomu může vadit Hublot A toto su hodinky, ci nejaka vesmirna-meteo, neviem co stanica?
Klotzman Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Neřekl bych,že Laco a Stowa jsou hodinářské rychlokvašky,které sekají pilotky bez nějaké historické kontinuity. Odjinud to zřejmě myslel tak, že tyhle hodinky de facto glorifikují německou druhoválečnou agresi. Sice netvrdím, že s tím úplně souhlasím, ale něco na tom je - některé historické kontinuity mohou být lehce vachrlaté. Třeba jako kdyby dneska někdo uvedl na trh prima insekticid s "retro" názvem Zyklon B... A přitom, jak praví klasik, "toto řešení se již v praxi osvědčilo !" http://www.youtube.com/watch?v=dlt4YS0CJSQ
vanderB. Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 A toto su hodinky, ci nejaka vesmirna-meteo, neviem co stanica? přesně...hodinky musí vypadat jako hodinky...jak tomu má rozumět pracující lid?
nickolas Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Tak za mně - naprosto iracionálně - FORTIS...celé mi to příjde takové nějaké divné a vůbec nevím proč... Hodiny jsou to často pěkné a některé se mi hodně líbí, ale nějak je neumim - třeba jen závist A donedávna jsem měl absolutní averzi na ROLEX, ale totální...nemohl jsem o nich ani slyšet - hnusné, předražené hodinky pro debilní američany - navíc všechny stejné Od vánoc má jedny i kolega a proti své vlastní vůli a přesvědčení jsem se do nich zamiloval!!!
Viktor Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 K tématu vlákna - nemohl bych nosit JLC. Důvodem je to, že už jsem slyšel tolik variant výslovnosti, že naprosto netuším, která je ta pravá. Takže bych ani neuměl říci, co mám vlastně na ruce. Popros Bandiho, on tě to naučí vyslovovat, umí říct "žégry" jako nikdo jinej. True story .
railmaster Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 K tématu vlákna - nemohl bych nosit JLC. Důvodem je to, že už jsem slyšel tolik variant výslovnosti, že naprosto netuším, která je ta pravá. Takže bych ani neuměl říci, co mám vlastně na ruce. V písanej forme je to krásne aristokratické meno. Po vyslovení naozaj len šušlanie, nech mi Francúzi prepáčia. Ale vždy sa dá povedať foneticky že sú to Jágre a informovaní pochopia.
spineshank Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 averzi k žádné značce z hodinářského světa vyloženě nemám,jsem veskrze tolerantní asi každá značka má něco zajímavého a něco míň zajímavé.........................,jen co mně nechává chladným je zdejší R vlna,pro mně je to fakt nuda
Mr.Zizi Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 u mňa vedie "značka" Q&Q a jej podobne.
ladisu Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Nemam rad rusky znacky,vsechno co je rusky stalo dycky za ho.vno Mám to taky tak. A když jsem si přál k vánocím Primky, dostal jsem Čajky.
Chorche Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 A jak to s tím souvisí? Reagoval jsem na to, že Perrelet zní lacině. Mně zní noblesněji, než Pátek s Filipem dohromady. Breitling taky nemá se starým Breitlingem nic společného. A takových firem ti tady můžu vyjmenovat několik (i z HH hodinařiny). Asi jsme se nepochopili. Nevadí
utrejch Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Mam racionalni odpor k panerai. Protoze jsou proste hnusny.
Radek124 Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 ...Třeba jako kdyby dneska někdo uvedl na trh prima insekticid s "retro" názvem Zyklon B...FYI, jeho tradiční výrobce "Draslovka Kolín" ho takto skutečně inzeruje a prodává - dokonce ve stejných pixlách, jen pod "nápaditě" pozměněným názvem "Uragan D2", jen pogoogluj... (sorry za offtopic)
sashator Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Orient, ruské značky, Certina, Tissot... Breitling- více méně se mi nic z jejich produkce ani trochu nelíbí ale je to hodně iracionální
panedge Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Jeste sem zapomnel,nesnasim Skagen,to sou tak hnusny hodinky,tfuj
rejan Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 (upraveno) Prim z jakéhokoli období ,strojky celkem ano, design ne !!!!! Vždy to byly výrobky pro masy bez jakéhokoli nápadu a zajímavosti . Sorry ,ukamenujte mně. Edit taky jedny mám. Po taťkovi.... Upraveno 2. srpna 2012 uživatelem rejan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se