Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To su hodinky ktore vyrobil jeho vnuk Frederic Louis P. odhadujem ze uz aj v inom storoci.

To je pravda, ale psal jsi, že Perrelet nikdy nedal jméno na číselník, nenapadlo mě, že stále hovoříš o A.L.Perreletovi.

Pro mě je na tom všem důležité to, že Perrelet vyhrával soutěže už 10 let před tím, než Pátek s Čapkem začali vůbec začali pižlat ozubená kolečka.

K tématu vlákna - nemohl bych nosit JLC. Důvodem je to, že už jsem slyšel tolik variant výslovnosti, že naprosto netuším, která je ta pravá. Takže bych ani neuměl říci, co mám vlastně na ruce.

Odesláno

Neřekl bych,že Laco a Stowa jsou hodinářské rychlokvašky,které sekají pilotky bez nějaké historické kontinuity.

Odjinud to zřejmě myslel tak, že tyhle hodinky de facto glorifikují německou druhoválečnou agresi. Sice netvrdím, že s tím úplně souhlasím, ale něco na tom je - některé historické kontinuity mohou být lehce vachrlaté. Třeba jako kdyby dneska někdo uvedl na trh prima insekticid s "retro" názvem Zyklon B...

A přitom, jak praví klasik, "toto řešení se již v praxi osvědčilo !" :)

http://www.youtube.com/watch?v=dlt4YS0CJSQ

Odesláno

A toto su hodinky, ci nejaka vesmirna-meteo, neviem co stanica? :)

přesně...hodinky musí vypadat jako hodinky...jak tomu má rozumět pracující lid?

Odesláno

Tak za mně - naprosto iracionálně - FORTIS...celé mi to příjde takové nějaké divné a vůbec nevím proč...

Hodiny jsou to často pěkné a některé se mi hodně líbí, ale nějak je neumim - třeba jen závist :crying_anim02:

A donedávna jsem měl absolutní averzi na ROLEX, ale totální...nemohl jsem o nich ani slyšet - hnusné, předražené hodinky pro debilní američany - navíc všechny stejné :suicide_anim:

Od vánoc má jedny i kolega a proti své vlastní vůli a přesvědčení jsem se do nich zamiloval!!!

Odesláno

K tématu vlákna - nemohl bych nosit JLC. Důvodem je to, že už jsem slyšel tolik variant výslovnosti, že naprosto netuším, která je ta pravá. Takže bych ani neuměl říci, co mám vlastně na ruce.

Popros Bandiho, on tě to naučí vyslovovat, umí říct "žégry" jako nikdo jinej. True story :smile_anim: .
Odesláno

V písanej forme je to krásne aristokratické meno. Po vyslovení naozaj len šušlanie, nech mi Francúzi prepáčia. :D Ale vždy sa dá povedať foneticky že sú to Jágre a informovaní pochopia. :)

Odesláno

averzi k žádné značce z hodinářského světa vyloženě nemám,jsem veskrze tolerantní asi :whistle: :D

každá značka má něco zajímavého a něco míň zajímavé.........................,jen co mně nechává chladným je zdejší R vlna,pro mně je to fakt nuda :)

Odesláno

Nemam rad rusky znacky,vsechno co je rusky stalo dycky za ho.vno

Mám to taky tak. A když jsem si přál k vánocím Primky, dostal jsem Čajky. :crying_anim:

Odesláno

A jak to s tím souvisí? Reagoval jsem na to, že Perrelet zní lacině. Mně zní noblesněji, než Pátek s Filipem dohromady.

Breitling taky nemá se starým Breitlingem nic společného.

A takových firem ti tady můžu vyjmenovat několik (i z HH hodinařiny).

Asi jsme se nepochopili. Nevadí :)
Odesláno

...Třeba jako kdyby dneska někdo uvedl na trh prima insekticid s "retro" názvem Zyklon B...

FYI, jeho tradiční výrobce "Draslovka Kolín" ho takto skutečně inzeruje a prodává - dokonce ve stejných pixlách, jen pod "nápaditě" pozměněným názvem "Uragan D2", jen pogoogluj...

(sorry za offtopic)

Odesláno (upraveno)

Prim z jakéhokoli období ,strojky celkem ano, design ne !!!!! Vždy to byly výrobky pro masy bez jakéhokoli nápadu a zajímavosti :suicide_anim:. Sorry ,ukamenujte mně.

Edit taky jedny mám. Po taťkovi....

Upraveno uživatelem rejan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...