Radim81 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Z hlavy model nedám, ale až budu u rodičů, kde je tento skvost uložen k věčnému spánku, dostatečně daleko ode mě na to, abych na něj nenarážel každý den, tak se kouknu a postnu to sem. Hrubý popis je následující - pouzdro i tah komplet ve vysokym lesku, tah navíc takový ten řetízkáč á la Breitling, bílý cif s římskými číslicemi, ke kterým trpím iracionální a nevysvětlitelnou nenávistí. Celkově se mi ty hodinky zdají nanejvýš cirkusácký, s trochou důstojnosti by je snadl mohl nosit jenom někdo kolem padesátky. Já je bohužel dostal jako teenager, kdy jsem si svoje hodinky představoval docela jinak, na čemž se ostatně nic nezměnilo ani mnoho let poté. Dneska už bych za ně stejně nejspíš žádnou zajímavou částku nedostal, jednak je to starej a veskrze nezajímavej model, a navíc mi přijde, že ta značka neletí zdaleka tolik jako v devadesátkách (v tomhle se ale můžu plést, asi nepřekvapím, když napíšu, že ML nijak podrobně nesleduju).Jasně, až budeš moct, tak to sem dej. Jsem zvědavý po tom, jak jsi je popsal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Za mě Rolex, Breitling, Rado a Maurice Lacroix. V prvních třech případech jsou za tím moje jenom pomalu a těžko odbouráváný asociace s prototypem majitele hodinek příslušný značky, zatímco odpor k Maurice Lacroix je motivován ryze osobními důvody - kdysi jsem od nich dostal jedny hodinky, který mi opravdu extrémně nesedly, ale úcta k dárku mě je stále nenechává je prodat. A tak je jenom občas zkouknu v šuplíku, abych se přesvědčil, že jsou pořád nesnesitelně šeredný, a zanadával si na téma "jaký fantastický hodinky jsem já mohl za ty prachy mít". U B chápu, že některé modely jsou hodně divočina, ale třa Transoceany jsou super. Rado má hodne osobitý design a člověku musí sednot. ML má pár hodně dobrých kousků, třeba modely DayDate, ale některé jsou řekněme zvláštní. Ale co máš proti RLX? Většinou jsou to celkem nenápadný hodinky s tradicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Racionálně Panerai, Damasko, tímto se omlouvám zejména Hasňovi a pochopitelně též Aldovi , plus Steinhart. Iracionálně nemám rád všechny japonské hodinky kromě Grand Seiko a ruské hodinky, dále připočtu současný PRIM. O další "hodinky" se nezajímám a jako hodinky je nevnímám, tudíž k nim nemám žádný vztah. Vnímám je asi jako loňský sníh, který nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamilton Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 U B chápu, že některé modely jsou hodně divočina, ale třa Transoceany jsou super. Rado má hodne osobitý design a člověku musí sednot. ML má pár hodně dobrých kousků, třeba modely DayDate, ale některé jsou řekněme zvláštní. Ale co máš proti RLX? Většinou jsou to celkem nenápadný hodinky s tradicí.Nechtěl jsem to příliš rozmazávat, ale když se ptáš takhle napřímo - Rolexky mám prostě z 90. let zafixovaný jako zlatý hodinky na ruce zazobanýho západoněmeckýho dědka (nemyslim konkrétní osobu, ale obecně tehdejší vzor majitele hodinek značky, jak jsem je potkával mezi turisty v centru Prahy nebo na zahraničních dovolených - z Čechů tehdy Rolexky mělo možná tak 5 lidí a já nikoho z nich neznal). A tohohle gerontoidně-snobskýho odéru se nemůžu v souvislosti s Rolexkama pořád nějak zbavit, ačkoliv jsem od tý doby viděl xy normálních mladejch chlapů s roládama v nezlatym provedení, naposled třeba chlapíka z Chronomagu, od kterýho jsem kupoval nějaký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Racionálně Panerai, Damasko, tímto se omlouvám zejména Hasňovi a pochopitelně též Aldovi ...Nemusíš se vůbec omlouvat. Damasko je svéráz hodinkového lovu. A svéráz nikdy není pro každého. To je ovšem taky součást jejich kouzla. Jinak já mám averzi k fejkům. A taky se nedokážu přenést přes Ocean 1 Steinharta. Hází to pro mě stín na celou značku. Upraveno 31. března 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Vlákno nenávisti k hodinkám Prim už tu máme. Prosím odkaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13914-vl%C3%A1kno-nen%C3%A1visti-a-posm%C4%9Bchu-k-primu/?hl=%20prim%20%20nenavist Prosim pane, jeste neco? Staci pouzit hledani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13914-vl%C3%A1kno-nen%C3%A1visti-a-posm%C4%9Bchu-k-primu/?hl=%20prim%20%20nenavist Prosim pane, jeste neco? Staci pouzit hledani. OK, díkyMusel bych složitě přemýšlet pod jakým heslem to hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Vlakno nenavisti k hodinkam Prim slozite najdes, kdyz zadas do vyhledavani PRIM NENAVIST. No jo, premysleni boli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Ball - zní to tak nějak varlatózně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Není to přímo averze, ale vůbec se mi nelíbí, co produkují Hublot a Richard Mille. Vzhledem k jejich ceně mě ale vůbec netrápí, že bych si od nich nic nevybral, a jim zase naprosto nevadí můj nezájem. Takže je to vlastně úplně v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Marcus: Mám to podobně, žádnou zášť a averzi nemám. Nicméně produkce Hublot je to poslední co bych si pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Steinhart Pobavila mě věta uvedená na Chronoshopu: "Jejich návrhářem je majitel a zakladatel firmy Günter Steinhart. Dříve inženýr-architekt, od roku 2001 vášnivý hodinář, vkládá do každého nového modelu kus svého srdce a duše." To srdce a duši tam spíš vložili tvůrci obšlehnutých předloh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) srdce a dusu vklada, tak ci tak. Myslis, ze si zavola do rolexu a poslu mu obratom mailom komplet technicke specifikacie/projekty atd. Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 srdce a dusu vklada, tak ci tak. Myslis, ze si zavola do rolexu a poslu mu obratom mailom komplet technicke specifikacie/projekty atd.O čem mluvíš? Vždyť ve všech jsou ETY, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 People myslel asi design... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 nech to myslel akokolvek, je to prehnane tvrdenie ("vkládá do každého nového modelu kus svého srdce a duše"), sice niektore modely su fajn, ale niektore su homage jak svina.... Kopiruju mnohi, ale aspon "drzia hubu" toto by sa dalo povedat ked tak o Jasonovi z Haliosu, ktory ma ozaj kazdy model originalny a tazko hladat nejaku spojitost s nejakym inym konkretnym modelom, je to jeden z mala tvorcov originalnych modelov.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Steinhart má hodně modelů absolutně za hranou, ale stejně dělají nejkrásnější a historicky nejvěrnější B-Uhr. Pak ještě Laco, ale Steiny jsou hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 srdce a dusu vklada, tak ci tak. Myslis, ze si zavola do rolexu a poslu mu obratom mailom komplet technicke specifikacie/projekty atd.No ale ku*vy su to v tom Rolexe strasne, ved povedz.. sa chlap natrapil a oni takto. Hajzli jedni hnusni.. ani weihnachtskartu neposlali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Neni to nenavist, ale Seiko je pro me znacka totalne nezajimava, zadne emoce ve mne nevzbuzuje a vubec si neukim predstavit, ze by me necim zaujala. Pro me uplne o nicem. Kamenujte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se