Přejít na obsah

Invicta

enslow

Doporučené příspěvky

Gougy, vidíš to optikou člověka, který má v hodinkách několik set tisíc. Jsou taky lidi, pro které jsou desítky tisíc za hodinky mimo diskusi a uvažují jen v tisícovkách korun za kus. Mají se proto jít zastřelit?

Eventuelně nejde o peníze, ale prostě o to, že se dané hodinky líbí, buď to plyne z poměru cena / výkon a nebo prostě jen tak, bez špekulírování. Opět, mají se dotyční jít utopit, před tím vykleštit a odevzdat rodný list?

Z toho dvojího Festiny, ale opravdu mě nenapadá, který model by to měl být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gougy, vidíš to optikou člověka, který má v hodinkách několik set tisíc. Jsou taky lidi, pro které jsou desítky tisíc za hodinky mimo diskusi a uvažují jen v tisícovkách korun za kus. Mají se proto jít zastřelit?

Eventuelně nejde o peníze, ale prostě o to, že se dané hodinky líbí, buď to plyne z poměru cena / výkon a nebo prostě jen tak, bez špekulírování. Opět, mají se dotyční jít utopit, před tím vykleštit a odevzdat rodný list?

Z toho dvojího Festiny, ale opravdu mě nenapadá, který model by to měl být.

Jak optikou niekolko sto tisic korun?

Skvele Seika kupis za 3 tisicky, a porazia tie Invicta obludy vo vsetkych parametroch - okrem ohyzdnosti a velkosti :D

Iste, nech si kazdy nosi na ruke co chce a nech vyzera ako _____ (dopln si co chces), ale nech je potom pripraveny na vysmech - kritiku a pod.

Sme tu schopni zakopat pod ciernu zem super hodinky od HH firmy, za par sto tisic...a niekto kto nosi uzruty od Invicty hrajuce sa na pomaly na HH a predavajuce sa za nekrestanske premrstene peniaze, sa bude certit ze ich tu roznesieme na kopytach?! No v tom pripade - nech fakt odovzda ten rodny list, roztrha obcianku a nech tu sakra nechodi .-)

F.

Odkaz ke komentáři

Já jsem byl vždycky zavostalej, já nikdy moc nechápu, co se smí a co se nesmí líbit. A čí kritika čeho je ta jediná oprávněná.

Buď v pohodě, já pořád věřím, že takhle "zavostalejch", tj. co mají vlastní názor a co zároveň akceptují, že ostatní můžou mít taky svůj vlastní názor, je nás tu většina...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Koskom na Poříčí? To by bylo super, zrovna s ním jdu příští pátek na pracovní oběd do Café Imperial, tak půjdeme kolem, takže ho tam nenápadně natáhnu. :)

I když co jsem koukal, tak na jejich stránkách vůbec nemají Invicty uvedené.

Upraveno uživatelem dan010
Odkaz ke komentáři

Ano,ten Koscom,jenom doufám,že cestou potkáte nějakou chronomůzu,hodinek mají spoustu v jiném výběru.

Taky koukám na net a v nabídce je nemají,zadal jsem do hledání a vylezl jeden model,ale v nabídce určitě byly,no uvidíte sami,když jdete naproti.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

No jasně, ty ceny jsou úplně mimom kupoval bych je taky pak tak za 10 - 20% původní ceny z ebaye :) Jde mi jen o to, aby si vybral jaké modely se mu líbí :)

Já osobně bych je třeba nechtěl. Ale každý máme jiný vkus, kamarádovi se líbí a nosí je třeba Arnold Schwarzenegger. 

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem zde na fóru, víceméně ze zvědavosti, diversky Invicta a musím se pochlubit: od úterka je nonstop nosím a právě teď dělají -1 sekundu. To jsem ještě neviděl. Zpracované jsou pěkně, předchozí majitel(é) nějak odstranili kyklop, kdyby měly ještě k tomu jiné ručky (tu mercedesku jen těžko zkousávám), byly by naprosto ideální - za ty peníze. Teď se budu rozhodovat, jestli si nechat svoje staré seika pětky, nebo tyhle invicty.

Fotka je rychlovka z mobilu:

invicta.jpg

Odkaz ke komentáři

krasny, klasicky invicta diversky:))

sundal si kyklopa, ne?

Koupil jsem zde na fóru, víceméně ze zvědavosti, diversky Invicta a musím se pochlubit: od úterka je nonstop nosím a právě teď dělají -1 sekundu. To jsem ještě neviděl. Zpracované jsou pěkně, předchozí majitel(é) nějak odstranili kyklop, kdyby měly ještě k tomu jiné ručky (tu mercedesku jen těžko zkousávám), byly by naprosto ideální - za ty peníze. Teď se budu rozhodovat, jestli si nechat svoje staré seika pětky, nebo tyhle invicty.

Fotka je rychlovka z mobilu:

invicta.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...