Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kyklopa sundal někdo přede mnou :) však píšu, že jsem je vzal ze zvědavosti, je mi jasné, že je to obšlehnutý rolex. Stejně jako v jiných oborech lidských činností, i tady to nechápu - než by vymysleli nějaký svůj decentní, nápadný nebo jakýkoliv jiný, ale svůj design, tak ho ukradnou někomu jinému. Ale pouzdro udělají pečlivě, dovnitř strčí kvalitní seiko strojek. Do toho nejméně výrobně nákladného (design) nic nezainvestují a s ostatním se piplají. Nechápu.

Odesláno (upraveno)

kyklopa sundal někdo přede mnou :) však píšu, že jsem je vzal ze zvědavosti, je mi jasné, že je to obšlehnutý rolex. Stejně jako v jiných oborech lidských činností, i tady to nechápu - než by vymysleli nějaký svůj decentní, nápadný nebo jakýkoliv jiný, ale svůj design, tak ho ukradnou někomu jinému. Ale pouzdro udělají pečlivě, dovnitř strčí kvalitní seiko strojek. Do toho nejméně výrobně nákladného (design) nic nezainvestují a s ostatním se piplají. Nechápu.

Tak ja to naopak chápem .-) Vymyslieť poriadny "disajn", to je sakra práca. A tak to radšej "obšláhnu" u iných (a nie sú v tom samozrejme sami). A s ostatným sa vôbec nepiplajú, kdeže. Kto vie, kde to púzdro kúpili, a strojček tiež nie je ich. Čiže, čo v tých hodinkách je vlastne Invicta? Možno montáž?alebo i to je čistý out-sourcing.

Každopádne, 80% zľava zo 123 tisíc Kč robí divy, a predá :-)

F.

Upraveno uživatelem F.B.
Odesláno (upraveno)

ne vzdycky to musi byt pure-copy rlx. invicta, co jsem mel, byla zajimava smeska subu a omega smp (alesponco se lunety tyka) .... :))

kazdopadne nejlepsi hodinky v pomeru cena/vykon, co jsem kdy mel!

P.S. jo a lidi si je pletly s Breitlingama - kvuli tomu wings znaku....

Tak ja to naopak chápem .-) Vymyslieť poriadny "disajn", to je sakra práca. A tak to radšej "obšláhnu" u iných (a nie sú v tom samozrejme sami). A s ostatným sa vôbec nepiplajú, kdeže. Kto vie, kde to púzdro kúpili, a strojček tiež nie je ich. Čiže, čo v tých hodinkách je vlastne Invicta? Možno montáž?alebo i to je čistý out-sourcing.

Každopádne, 80% zľava zo 123 tisíc Kč robí divy, a predá :-)

F.

post-248-0-34521700-1402784392_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Majú to zmáknuté, chlapci americko-švajčiarski :D

F.

Odesláno

Taky je chci už dlouho vyzkoušet, ale vždycky je v prodejním vlákně někdo rychlejší ( i u těhle skoro putovních ).

Odesláno

Tak jsme to včera prošli - Koscom Na Poříčí je celej předělanej a od března tam už Invicty vůbec nemají a Planeo v OC Letňany má pár kousků ve výloze, vevnitř nic. Takže bída bída bída. 

Odesláno

Tak jsme to včera prošli - Koscom Na Poříčí je celej předělanej a od března tam už Invicty vůbec nemají a Planeo v OC Letňany má pár kousků ve výloze, vevnitř nic. Takže bída bída bída. 

Vďaka bohu?teda, Koscomu. Nekúpili ste nič iné? Nejaké Seika, napr.? :-)

F.

Odesláno

Zdravím,

tak po zvážení všech +- uvedených v tonto vlákně ( beru v úvahu i ty infaltilní a i ty diplomaticky řečeno nenávistné ) jsem si přesně tyto objednal u známé, které je toho času v US ..... za 80 dolarů není co řešit v poměru výkon/cena ( zároveň si však myslím, že za ceny uváděné v ČR lze koupit lepší hodiny ) ....... takže vám všem děkuji za rozšíření obzorů :-)

P.S. mohu se zeptat na ten nato pásek na fotce, kde by se dal pořídit ......... děkuji

ne vzdycky to musi byt pure-copy rlx. invicta, co jsem mel, byla zajimava smeska subu a omega smp (alesponco se lunety tyka) .... :))

kazdopadne nejlepsi hodinky v pomeru cena/vykon, co jsem kdy mel!

Odesláno

Komu se líbí Invicta nemuže koupit Seika,leda Festiny a podobný nemravnosti.

Přesně tak, chce Invicty, tak budeme shánět Invicty. :) 

Odesláno

Přesně tak, chce Invicty, tak budeme shánět Invicty. :)

Na aukru se ti jich taky dost válí. Komu není rady, tomu není pomoci :lol2:

Odesláno

je to klasicky bond nato strap, prumer 20mm. tento konkretne kupovany tady na chronomagu.

uprimne, ze 80 usd je to krasny uvod do mechnickych hodinek....zacatek dlouhe cesty:))

Zdravím,

tak po zvážení všech +- uvedených v tonto vlákně ( beru v úvahu i ty infaltilní a i ty diplomaticky řečeno nenávistné ) jsem si přesně tyto objednal u známé, které je toho času v US ..... za 80 dolarů není co řešit v poměru výkon/cena ( zároveň si však myslím, že za ceny uváděné v ČR lze koupit lepší hodiny ) ....... takže vám všem děkuji za rozšíření obzorů :-)

P.S. mohu se zeptat na ten nato pásek na fotce, kde by se dal pořídit ......... děkuji

Odesláno

nedalo mi to a ty grand divery jsem aspon zkusil dat na ruku, po pravde jsou obri a podivne lehke a cifr vypada prazdne ... tak nejak mi prijdou zbytecne ve vsech smerech ALE nikdy nerikej nikdy :-)

Odesláno

Děkuji za info.

Máte pravdu bude to dlouhá cesta, tohle je jen takový mechanický předkrm na osahání ...... manželka je z toho přímo nadšená :-)

je to klasicky bond nato strap, prumer 20mm. tento konkretne kupovany tady na chronomagu.

uprimne, ze 80 usd je to krasny uvod do mechnickych hodinek....zacatek dlouhe cesty:))

• po měsíci...
Odesláno

No ty vole, tak tohle už je další level, Invicta do tý svý nevkusný fůze nesourodejch prvků vykopírovanejch ze všeho možnýho i nemožnýho zapojila už i Corum:-D.

Ale Číňani jsou šikovný, to se jim musí nechat, ten strojek vypadá celkem atraktivně a nejspíš ho dokážou sesmolit za pár dolarů...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...