Přejít na obsah

Invicta

enslow

Doporučené příspěvky

kyklopa sundal někdo přede mnou :) však píšu, že jsem je vzal ze zvědavosti, je mi jasné, že je to obšlehnutý rolex. Stejně jako v jiných oborech lidských činností, i tady to nechápu - než by vymysleli nějaký svůj decentní, nápadný nebo jakýkoliv jiný, ale svůj design, tak ho ukradnou někomu jinému. Ale pouzdro udělají pečlivě, dovnitř strčí kvalitní seiko strojek. Do toho nejméně výrobně nákladného (design) nic nezainvestují a s ostatním se piplají. Nechápu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kyklopa sundal někdo přede mnou :) však píšu, že jsem je vzal ze zvědavosti, je mi jasné, že je to obšlehnutý rolex. Stejně jako v jiných oborech lidských činností, i tady to nechápu - než by vymysleli nějaký svůj decentní, nápadný nebo jakýkoliv jiný, ale svůj design, tak ho ukradnou někomu jinému. Ale pouzdro udělají pečlivě, dovnitř strčí kvalitní seiko strojek. Do toho nejméně výrobně nákladného (design) nic nezainvestují a s ostatním se piplají. Nechápu.

Tak ja to naopak chápem .-) Vymyslieť poriadny "disajn", to je sakra práca. A tak to radšej "obšláhnu" u iných (a nie sú v tom samozrejme sami). A s ostatným sa vôbec nepiplajú, kdeže. Kto vie, kde to púzdro kúpili, a strojček tiež nie je ich. Čiže, čo v tých hodinkách je vlastne Invicta? Možno montáž?alebo i to je čistý out-sourcing.

Každopádne, 80% zľava zo 123 tisíc Kč robí divy, a predá :-)

F.

Upraveno uživatelem F.B.
Odkaz ke komentáři

ne vzdycky to musi byt pure-copy rlx. invicta, co jsem mel, byla zajimava smeska subu a omega smp (alesponco se lunety tyka) .... :))

kazdopadne nejlepsi hodinky v pomeru cena/vykon, co jsem kdy mel!

P.S. jo a lidi si je pletly s Breitlingama - kvuli tomu wings znaku....

Tak ja to naopak chápem .-) Vymyslieť poriadny "disajn", to je sakra práca. A tak to radšej "obšláhnu" u iných (a nie sú v tom samozrejme sami). A s ostatným sa vôbec nepiplajú, kdeže. Kto vie, kde to púzdro kúpili, a strojček tiež nie je ich. Čiže, čo v tých hodinkách je vlastne Invicta? Možno montáž?alebo i to je čistý out-sourcing.

Každopádne, 80% zľava zo 123 tisíc Kč robí divy, a predá :-)

F.

post-248-0-34521700-1402784392_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

Tak jsme to včera prošli - Koscom Na Poříčí je celej předělanej a od března tam už Invicty vůbec nemají a Planeo v OC Letňany má pár kousků ve výloze, vevnitř nic. Takže bída bída bída. 

Vďaka bohu?teda, Koscomu. Nekúpili ste nič iné? Nejaké Seika, napr.? :-)

F.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

tak po zvážení všech +- uvedených v tonto vlákně ( beru v úvahu i ty infaltilní a i ty diplomaticky řečeno nenávistné ) jsem si přesně tyto objednal u známé, které je toho času v US ..... za 80 dolarů není co řešit v poměru výkon/cena ( zároveň si však myslím, že za ceny uváděné v ČR lze koupit lepší hodiny ) ....... takže vám všem děkuji za rozšíření obzorů :-)

P.S. mohu se zeptat na ten nato pásek na fotce, kde by se dal pořídit ......... děkuji

ne vzdycky to musi byt pure-copy rlx. invicta, co jsem mel, byla zajimava smeska subu a omega smp (alesponco se lunety tyka) .... :))

kazdopadne nejlepsi hodinky v pomeru cena/vykon, co jsem kdy mel!

P.S. jo a lidi si je pletly s Breitlingama - kvuli tomu wings znaku....

Odkaz ke komentáři

je to klasicky bond nato strap, prumer 20mm. tento konkretne kupovany tady na chronomagu.

uprimne, ze 80 usd je to krasny uvod do mechnickych hodinek....zacatek dlouhe cesty:))

Zdravím,

tak po zvážení všech +- uvedených v tonto vlákně ( beru v úvahu i ty infaltilní a i ty diplomaticky řečeno nenávistné ) jsem si přesně tyto objednal u známé, které je toho času v US ..... za 80 dolarů není co řešit v poměru výkon/cena ( zároveň si však myslím, že za ceny uváděné v ČR lze koupit lepší hodiny ) ....... takže vám všem děkuji za rozšíření obzorů :-)

P.S. mohu se zeptat na ten nato pásek na fotce, kde by se dal pořídit ......... děkuji

Odkaz ke komentáři

Děkuji za info.

Máte pravdu bude to dlouhá cesta, tohle je jen takový mechanický předkrm na osahání ...... manželka je z toho přímo nadšená :-)

je to klasicky bond nato strap, prumer 20mm. tento konkretne kupovany tady na chronomagu.

uprimne, ze 80 usd je to krasny uvod do mechnickych hodinek....zacatek dlouhe cesty:))

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Mám už dlouho doma Invicty russian diver gmt

invicta-6608-468w.JPG

i když to není žádný superstroj, tak je mám celkem rád a nedávno jsem narazil na jednu zajímavou, tedy pro mě, variantu. Co vy na to ?

142128_zpsd97e9c9b.jpg

http://www.mediatwinkle.com/invicta-14212-russian-diver-bridge-automatic-silver-tone-black-leather-strap-watch-free-shipping/

Odkaz ke komentáři

No ty vole, tak tohle už je další level, Invicta do tý svý nevkusný fůze nesourodejch prvků vykopírovanejch ze všeho možnýho i nemožnýho zapojila už i Corum:-D.

Ale Číňani jsou šikovný, to se jim musí nechat, ten strojek vypadá celkem atraktivně a nejspíš ho dokážou sesmolit za pár dolarů...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...