dykmore Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 kyklopa sundal někdo přede mnou však píšu, že jsem je vzal ze zvědavosti, je mi jasné, že je to obšlehnutý rolex. Stejně jako v jiných oborech lidských činností, i tady to nechápu - než by vymysleli nějaký svůj decentní, nápadný nebo jakýkoliv jiný, ale svůj design, tak ho ukradnou někomu jinému. Ale pouzdro udělají pečlivě, dovnitř strčí kvalitní seiko strojek. Do toho nejméně výrobně nákladného (design) nic nezainvestují a s ostatním se piplají. Nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 (upraveno) kyklopa sundal někdo přede mnou však píšu, že jsem je vzal ze zvědavosti, je mi jasné, že je to obšlehnutý rolex. Stejně jako v jiných oborech lidských činností, i tady to nechápu - než by vymysleli nějaký svůj decentní, nápadný nebo jakýkoliv jiný, ale svůj design, tak ho ukradnou někomu jinému. Ale pouzdro udělají pečlivě, dovnitř strčí kvalitní seiko strojek. Do toho nejméně výrobně nákladného (design) nic nezainvestují a s ostatním se piplají. Nechápu. Tak ja to naopak chápem .-) Vymyslieť poriadny "disajn", to je sakra práca. A tak to radšej "obšláhnu" u iných (a nie sú v tom samozrejme sami). A s ostatným sa vôbec nepiplajú, kdeže. Kto vie, kde to púzdro kúpili, a strojček tiež nie je ich. Čiže, čo v tých hodinkách je vlastne Invicta? Možno montáž?alebo i to je čistý out-sourcing. Každopádne, 80% zľava zo 123 tisíc Kč robí divy, a predá :-) F. Upraveno 14. června 2014 uživatelem F.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 (upraveno) ne vzdycky to musi byt pure-copy rlx. invicta, co jsem mel, byla zajimava smeska subu a omega smp (alesponco se lunety tyka) .... ) kazdopadne nejlepsi hodinky v pomeru cena/vykon, co jsem kdy mel! P.S. jo a lidi si je pletly s Breitlingama - kvuli tomu wings znaku.... Tak ja to naopak chápem .-) Vymyslieť poriadny "disajn", to je sakra práca. A tak to radšej "obšláhnu" u iných (a nie sú v tom samozrejme sami). A s ostatným sa vôbec nepiplajú, kdeže. Kto vie, kde to púzdro kúpili, a strojček tiež nie je ich. Čiže, čo v tých hodinkách je vlastne Invicta? Možno montáž?alebo i to je čistý out-sourcing. Každopádne, 80% zľava zo 123 tisíc Kč robí divy, a predá :-) F. Upraveno 14. června 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 P.S. jo a lidi si je pletly s Breitlingama - kvuli tomu wings znaku.... Majú to zmáknuté, chlapci americko-švajčiarski F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Taky je chci už dlouho vyzkoušet, ale vždycky je v prodejním vlákně někdo rychlejší ( i u těhle skoro putovních ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Tak jsme to včera prošli - Koscom Na Poříčí je celej předělanej a od března tam už Invicty vůbec nemají a Planeo v OC Letňany má pár kousků ve výloze, vevnitř nic. Takže bída bída bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Tak jsme to včera prošli - Koscom Na Poříčí je celej předělanej a od března tam už Invicty vůbec nemají a Planeo v OC Letňany má pár kousků ve výloze, vevnitř nic. Takže bída bída bída. Vďaka bohu?teda, Koscomu. Nekúpili ste nič iné? Nejaké Seika, napr.? :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Zdravím,tak po zvážení všech +- uvedených v tonto vlákně ( beru v úvahu i ty infaltilní a i ty diplomaticky řečeno nenávistné ) jsem si přesně tyto objednal u známé, které je toho času v US ..... za 80 dolarů není co řešit v poměru výkon/cena ( zároveň si však myslím, že za ceny uváděné v ČR lze koupit lepší hodiny ) ....... takže vám všem děkuji za rozšíření obzorů :-) P.S. mohu se zeptat na ten nato pásek na fotce, kde by se dal pořídit ......... děkuji ne vzdycky to musi byt pure-copy rlx. invicta, co jsem mel, byla zajimava smeska subu a omega smp (alesponco se lunety tyka) .... ) kazdopadne nejlepsi hodinky v pomeru cena/vykon, co jsem kdy mel! P.S. jo a lidi si je pletly s Breitlingama - kvuli tomu wings znaku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Vďaka bohu?teda, Koscomu. Nekúpili ste nič iné? Nejaké Seika, napr.? :-) F.Komu se líbí Invicta nemuže koupit Seika,leda Festiny a podobný nemravnosti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Komu se líbí Invicta nemuže koupit Seika,leda Festiny a podobný nemravnosti. Přesně tak, chce Invicty, tak budeme shánět Invicty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Přesně tak, chce Invicty, tak budeme shánět Invicty. Hlevně je nekupujte v obchodě,zaplatíte nesmysl,mrkněte na netu v e-shopech event. E-bay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Přesně tak, chce Invicty, tak budeme shánět Invicty. Na aukru se ti jich taky dost válí. Komu není rady, tomu není pomoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 no tak dik... jsem chtel zkusit ty jejich grand divery a pak poslat dal a kvuli demonovi se na to vys..ru doprcic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Dík,to mě těší,ale jestli Tě jejich čaro uchvátilo,vašemu novému vztahu stát v cestě nebudu ,s vervou do nich.Ostatně,recenze takového kusu by byla zajímavá,ale někdy je těžší hledat slova chvály než slova kritiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 je to klasicky bond nato strap, prumer 20mm. tento konkretne kupovany tady na chronomagu. uprimne, ze 80 usd je to krasny uvod do mechnickych hodinek....zacatek dlouhe cesty:))Zdravím,tak po zvážení všech +- uvedených v tonto vlákně ( beru v úvahu i ty infaltilní a i ty diplomaticky řečeno nenávistné ) jsem si přesně tyto objednal u známé, které je toho času v US ..... za 80 dolarů není co řešit v poměru výkon/cena ( zároveň si však myslím, že za ceny uváděné v ČR lze koupit lepší hodiny ) ....... takže vám všem děkuji za rozšíření obzorů :-) P.S. mohu se zeptat na ten nato pásek na fotce, kde by se dal pořídit ......... děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 nedalo mi to a ty grand divery jsem aspon zkusil dat na ruku, po pravde jsou obri a podivne lehke a cifr vypada prazdne ... tak nejak mi prijdou zbytecne ve vsech smerech ALE nikdy nerikej nikdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Děkuji za info.Máte pravdu bude to dlouhá cesta, tohle je jen takový mechanický předkrm na osahání ...... manželka je z toho přímo nadšená :-) je to klasicky bond nato strap, prumer 20mm. tento konkretne kupovany tady na chronomagu. uprimne, ze 80 usd je to krasny uvod do mechnickych hodinek....zacatek dlouhe cesty:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Mám už dlouho doma Invicty russian diver gmt i když to není žádný superstroj, tak je mám celkem rád a nedávno jsem narazil na jednu zajímavou, tedy pro mě, variantu. Co vy na to ?http://www.mediatwinkle.com/invicta-14212-russian-diver-bridge-automatic-silver-tone-black-leather-strap-watch-free-shipping/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 No, já myslím, že originál je přece jenom o malinko lepší ..... :-)Zdroj: elitedaily.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 No ty vole, tak tohle už je další level, Invicta do tý svý nevkusný fůze nesourodejch prvků vykopírovanejch ze všeho možnýho i nemožnýho zapojila už i Corum:-D. Ale Číňani jsou šikovný, to se jim musí nechat, ten strojek vypadá celkem atraktivně a nejspíš ho dokážou sesmolit za pár dolarů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se