Johanes Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 V 30. 3. 2023 v 11:22, dragys27 napsal: @Johanes Děkuji. Potěší, když někdo jako Ty, dlouholetou praxí prověří kvalitu výrobku a že to prostě funguje jak má. S Rebarem jsem také něco málo dělal a zatím plní očekávání. Jdou s ním dělat dokonce i jemné práce jako třeba oprava řetízku na ruku. Nevím proč zrovna u tohoto typu nářadí v Německu prudí. Já si neumím představit, jak bych nůž z Rebara otevíral jednou rukou. Až přijdu z práce, musím vyzkoušet jestli se mi to podaří. Rozšířit To se ti asi nepodaří a tím pádem by byl v Německu OK,ale jakmile tam máš ty otvory určené na otevření jednou rukou,tak securiťáci mají řeči. Na kolegu zavolali policajty a strávil čtyři hodiny na stanici,kde mu hrozili pokutou 1500 EUR za kapesní nůž s tímhle otvorem. Nakonec se domluvili na neznalosti předpisů a zaplatil “pouze” 200 EUR. Jsou v tom dost přehnaný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Jen k tomu doplním - protože jsem to také dost řešil. Existují dvě alternativy pro tyhle restriktivnější země: Leatherman Wave+ 2H je Wave+ upravený tak, že nůž nelze otevřít jednou rukou, v DE tedy legální Rebar Knifeless je Rebar bez nože (Rebar jako takový je v Německu legální, ale třeba v UAE už ne, tam nesmí být vůbec žádný nůž). Akorát cenově vyjdou dost výš než jejich neosekané varianty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 V 30. 3. 2023 v 16:49, Johanes napsal: To @Ivan Lelák,díky to jsme ani nevěděl Rozšířit ALX je oproti AL specifický dvěma bitholdery (na úkor nůžek a velkého plochého pevného šroubováku/páčidla), což není běžný požadavek, jen u opravdu pracovních multitoolů, stejně tak krimplovací dírou v kleštích, která byla jinak vyhrazena jen pro Charge TTi. Čepel 154 CM navíc zaručuje dobrý poměr mezi kvalitou a údržbou ostří. Dělal se od roku 2006/2007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 V 31. 3. 2023 v 11:07, Ivan Lelák napsal: ALX je oproti AL specifický dvěma bitholdery (na úkor nůžek a velkého plochého pevného šroubováku/páčidla), což není běžný požadavek, jen u opravdu pracovních multitoolů, stejně tak krimplovací dírou v kleštích, která byla jinak vyhrazena jen pro Charge TTi. Čepel 154 CM navíc zaručuje dobrý poměr mezi kvalitou a údržbou ostří. Dělal se od roku 2006/2007. Rozšířit Ahoj,díky za stručné shrnutí.Kvůli těm dvojím bitholderům jsem je vzal.Mám tak po ruce vždy křížák i plochý šroubovák bez zdržující výměny.Plus samozřejmě sadu bitů,kde v mé branži využiji hlavně palcové inbusy,viz foto Na krimpování máme ale originál DMC sadu,to bych leathermanem neprasil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 V 31. 3. 2023 v 11:07, Ivan Lelák napsal: ALX je oproti AL specifický dvěma bitholdery (na úkor nůžek a velkého plochého pevného šroubováku/páčidla), což není běžný požadavek, jen u opravdu pracovních multitoolů, stejně tak krimplovací dírou v kleštích, která byla jinak vyhrazena jen pro Charge TTi. Čepel 154 CM navíc zaručuje dobrý poměr mezi kvalitou a údržbou ostří. Dělal se od roku 2006/2007. Rozšířit Ahoj,díky za stručné shrnutí.Kvůli těm dvojím bitholderům jsem je vzal.Mám tak po ruce vždy křížák i plochý šroubovák bez zdržující výměny.Plus samozřejmě sadu bitů,kde v mé branži využiji hlavně palcové inbusy,viz foto Na krimpování máme ale originál DMC sadu,to bych leathermanem neprasil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 V 31. 3. 2023 v 15:38, Johanes napsal: Ahoj,díky za stručné shrnutí.Kvůli těm dvojím bitholderům jsem je vzal.Mám tak po ruce vždy křížák i plochý šroubovák bez zdržující výměny.Plus samozřejmě sadu bitů,kde v mé branži využiji hlavně palcové inbusy,viz foto Na krimpování máme ale originál DMC sadu,to bych leathermanem neprasil Rozšířit Máš na starost Temelín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 V 31. 3. 2023 v 16:13, African napsal: Máš na starost Temelín? Rozšířit To bych si netroufl. To je v cockpitu B737NG,ladič VHV frekvence a navigační frekvence. Nic důležitýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 V 31. 3. 2023 v 16:53, Johanes napsal: To bych si netroufl. To je v cockpitu B737NG,ladič VHV frekvence a navigační frekvence. Nic důležitýho Rozšířit Wow, tak to závidím, můj celoživotní sen s něčím létat a řídit to, pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 V 31. 3. 2023 v 17:02, African napsal: Wow, tak to závidím, můj celoživotní sen s něčím létat a řídit to, pecka Rozšířit Díky,ale neřídím,jenom se vozím a spravuji.Řízení je nuda ,koukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Pane bože, ty mě ale štveš To je famózní nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Takhle si připadám když řídím svoji A4 v kombíku z devadesátýhošestýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 V 31. 3. 2023 v 19:50, Strocek napsal: Takhle si připadám když řídím svoji A4 v kombíku z devadesátýhošestýho Rozšířit Je to něco podobnýho,tenhle je z 93týho ale audina bude určitě pohodlnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Taky bych řek . Tak víš jak, bude to trošku složitější stroj než ten tvuj, když ti na vopravu stačí Leatherman . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 V 1. 4. 2023 v 15:55, Strocek napsal: Taky bych řek . Tak víš jak, bude to trošku složitější stroj než ten tvuj, když ti na vopravu stačí Leatherman . Rozšířit To máš pravdu,někdy stačí dokonce propiska a razítko a lítá se dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 V 2. 4. 2023 v 8:30, Johanes napsal: To máš pravdu,někdy stačí dokonce propiska a razítko a lítá se dál Rozšířit Dobá hláška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Konecne jsem našel ten ideální. Akorát velkej, akorát tlustej, akorát vybavenej, akorát tezkej/lehkej a akorát s klipem na nošení v kapse jako EDC :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Jo, je přehlíženej - a přitom je skvělej. Lidi si často v nákupní hořečce nesrovnaj priority, nenahlídnou, že neřešej Every Day Cleště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Everyday,samo; sem se nechal obloudit zkratkou, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Sleva na Leatherman LETO20 https://www.savetheday.cz/produkty/kategorie/multifunkcni-nastroje/multitooly/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 V 26. 6. 2023 v 7:01, moco napsal: Sleva na Leatherman LETO20 https://www.savetheday.cz/produkty/kategorie/multifunkcni-nastroje/multitooly/ Rozšířit Diky, druhy Raptory na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se