martar Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 No vidíš, a podle mě přitom jedny z nej Omeg 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 Mily pavucik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 Před hodinou, martar napsal: No vidíš, a podle mě přitom jedny z nej Omeg Dostal jsi mě (myslel jsem samozřejmě pavouka). Ty falešné Orlíky se mi náhodou celkem líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 Pokoutník bojovný nepletuli se. Adult samec, tím si jsem celkem jist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 @shewcza nene, Jardo, vážně mi to žije na zahradě, i když tohle je mimořádně velký exemplář vykrmený zřejmě stinkami. Nenapadá tě, který z 13 českých druhů by to mohl být? I tak moc za determinaci čeledi, já si v určování pavouků nejsem úplně jistý v kramflecích, ačkoliv samozřejmě mám v knihovně jako nutný základ tohleto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 před 21 hodinami, martar napsal: Tohleto mi prosim drandí po zahradě No tak to bych se asi posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Nesprávné vlákno… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Gecka, Klenot a srsen. Rikal jsem zene, at pocka s focenim nez mi vleze na ruku, ale z nejakyho duvodu ji to znepokojovalo a nechtela cekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 V 7. 9. 2024 v 22:39, warann napsal: Gecka, Klenot a srsen. Rikal jsem zene, at pocka s focenim nez mi vleze na ruku, ale z nejakyho duvodu ji to znepokojovalo a nechtela cekat. tak tady, jako alergik, bych se pro změnu posral já, sršni nejsou útočný, ale stejně máš můj obdiv za odvahu a manželku chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 V 7. 9. 2024 v 22:39, warann napsal: Gecka, Klenot a srsen. Rikal jsem zene, at pocka s focenim nez mi vleze na ruku, ale z nejakyho duvodu ji to znepokojovalo a nechtela cekat. A nakonec vlezl na tvou ruku či hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 Ani jedno ani druhy. Nakonec chudak skoncil neblaze. Byl prilis kontaktni, coz v ty zahradce nesklizelo prilis pozitivni ohlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 Už jste si někdo kupoval zvíře k hodinkám? Manželka na to šla takticky že prý mi to kotě bude ladit k hodinkám Tak to vidím, že za měsíc jí máme doma.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 Manželka má pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 před 1 minutou, OndraPod napsal: Manželka má pravdu Ještě řekni vždycky No kotěti se hodinky líbí, tak asi si mě získá Mám upřímnou a opodstatněnou obavu, že ty moje hodinky budou levnější než to kotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2024 A večer "dotáhnout" Monstra na zítřek a podrbat ty dva, co netuší, jaké peklo jim Panička připravila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Na houbách... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 17. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2024 IMG_3788.mov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Dcera mi udělala neuvěřitelnou radost touto krasavicí pod stromečkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se