deewy Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Děkuji Bakerovi za ochotu, radu s výběrem řemenu a barevné varianty "tmavě hnědá" a přidávám se s pozitivní reakcí. Řemen dorazil v předstihu uvedeného termínu. Padne skvěle. Podložka na výměnu taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravep Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 také se přidávám s velice pozitivní zkušeností. nakupoval jsem u nich zatím dvakrát a určitě to nebylo naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 tak podložka dorazila a byla to opravdu rychlost, takže doporučuji jako všichni přede mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Už dlouho jsem uvažoval nad řemenem pro svoje vintážní BWC. Tak jsem už po několikáté zabrousil na osvědčený Strapshop. Včera dopoledne jsem zadal objednávku s bankovním převodem, poslal info, že jsem zaplatil a do 24h byl řemen doma. Skoro bych řekl, že to ještě neměli na účtě. Takže díky za rychlost, určitě přijdu zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 S Bakerem jsem (po odeslání objednávky) ještě probíral alternativy řemenu a nakonec jsem se rozhodl pro jiný typ. Ihned změnil objednávku, já doplatil patřičný obolus a dnes řemen (a pár drobností) dorazil, přesně tak, jak jsme se domluvili. Výborná komunikace a služby! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Ja uplne zapomel tady pridat pozitivni zkusenost...Jak taky jinak. Novy remen na vintazni Pandy i s pokecem a instalaci. Zkratka Baker je extratrida.Diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Ochota, vstricnost, duvera, rychlost...smekam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesko Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Diky za kladna doporuceni, nejaky pekny remen shanim jiz delsi dobu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Jako vždy - prostě 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Výborná komunikace při reklamaci řemínku s doporučením na novou variantu řemene, dnes dorazila zásilka, prostě 1AA!! Teším se na další nákupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Děkuji Bakerovi za radu a rychlé vyřízení "obchodního případu" a hlavně za super Hirsch a jeho nasazení. Vše je, jak má být. Viktore moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 velké poděkování, včera objednávka RIOS Arizona Clip, dnes už na ruce. Krásne balení velká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Nákup u Bakera dokonalost jako vždy, všechno proběhlo rychle a hladce. Jen já pitomec vždycky nakupuju po troškách a nikdy mi to nevyjde na tu parádní podložku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Překvapila mě rychlost dodání - snad to bylo i druhý den. Jinak přišlo to, co jsem si objednal, kvalita super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Děkuji tímto Bakerovi za pomoc s výběrem remene na Espady. Perfektní servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Připojuji se k příspěvkům nade mnou, děkuji Bakerovi za pomoc s výběrem řemene, za rychlost dodání, perfektní zabalení. Můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Starostlivost o zakaznika "na vybornou" !!! Vdaka. Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Objednano a na druhy den doruceno (podlozka a naradicko na vymenu tahu). ted uz jen sehnat origo Omega kaucuk na me SMPc. Strapshop mohu doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Musím pochválit a vřele doporučit, maximální ochota a příkladná komunikace. Palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Maximalni spokojenost. Uz pokolikate. Diky Bakere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se