Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za Cca 10.000 na kasa jsem před týdnem koupil AEG inventor motor 1600 otáček odstřeďování privezeni zapojeni a odvoz staré ani ne za 500 s slevou 10% sakumprdum 9930

Odesláno (upraveno)

¨@qoyi: Sorry, v rychlosti jsem tu cenu přehlédl. Vím, že akce jsou často lživé, sám jsem to v Okay viděl na příkladě držáku na televizi. která jsem koupil za tuším za 200 kč a stál pak v průběhu času v tom samém krámu od 400 do 800 Kč. Švagr pracuje v Okay, začínal na place, sbíral šišky atd., také mi něco vysvětlil. Poté se vypracoval a dnes je jinde (centrála atd.

Upraveno uživatelem zbuddy
  • Po roku...
Odesláno (upraveno)

Jsem cely nasraty.... Pracka siemens za cca 16 tisic... Loni v létě po roce provozu odeslo čerpadlo... Zarucni opravář nam vysvetlil, ze drive se do pracek davalo sitko a mohl si to clovek vyčistit sam a ze teď uz se to nedělá... Na moji otazku, ze kdyz po manzelce a male dceři mam vsude vlasy, tak co s tim, na to odpovedet neumel... A sup po roce a jednom mesici stejna chyba na displeji a čerpadlo opet v haji... Kdyz to otevru tak v hloubce ucpane... Vycistit to nejde... A aby jako bylo uplne jasno, ze dvouleta zaruka skoncila prave v srpnu, tak cely poslední tyden v zari pro jistotu pridala chrcive zvuky při otáčení....

Ze se i pracky stavej na dvouletej provoz jsem necekal (predchozi vobyc sunku jsem mel snad dvanact let)...ze se pracky uz nedaj vyčistit jsem uz vůbec necekal... Ze se uz nedá verit ani siemensu me dost mrzi...

Co s tim? I kdyz tedka zacvakam nove cerpadlo, tak je naprosto jiste, za do roka a do dne to bude znovu..... rovnou novou pračku, po dvou letech, a pokusit se trefit lepší konstrukci? ... Ja fakt nevim.. :-//

Upraveno uživatelem petr_cha
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Jsem cely nasraty.... Pracka siemens za cca 16 tisic... Loni v létě po roce provozu odeslo čerpadlo... Zarucni opravář nam vysvetlil, ze drive se do pracek davalo sitko a mohl si to clovek vyčistit sam a ze teď uz se to nedělá... Na moji otazku, ze kdyz po manzelce a male dceři mam vsude vlasy, tak co s tim, na to odpovedet neumel... A sup po roce a jednom mesici stejna chyba na displeji a čerpadlo opet v haji... Kdyz to otevru tak v hloubce ucpane... Vycistit to nejde... A aby jako bylo uplne jasno, ze dvouleta zaruka skoncila prave v srpnu, tak cely poslední tyden v zari pro jistotu pridala chrcive zvuky při otáčení....

Ze se i pracky stavej na dvouletej provoz jsem necekal (predchozi vobyc sunku jsem mel snad dvanact let)...ze se pracky uz nedaj vyčistit jsem uz vůbec necekal... Ze se uz nedá verit ani siemensu me dost mrzi...

Co s tim? I kdyz tedka zacvakam nove cerpadlo, tak je naprosto jiste, za do roka a do dne to bude znovu..... rovnou novou pračku, po dvou letech, a pokusit se trefit lepší konstrukci? ... Ja fakt nevim.. :-//Zkus AEG Protex,šlape jak sviň....

• po 2 týdnech...
Odesláno

Máme AEG sedmej rok bez problémů, pere super co říká manželka a stále na ně slyším pozitiva, tak bych se jí nebál :-) Ta naše se navíc točí každý den, kolikrát i dvakrát denně ....

Odesláno

Tak jak to tu čtu je problém si vlastně vybrat stred cca10-13 mame Indesit i se susickou cca 17 let a uz se nějak moc klepe ale pere až to budu muset řešit vůbec nevím co pořídit :-(

Odesláno

Co mám informace od kamaráda, prodejce,tak AEG už dělá "nerozmontovatelný" buben /vše zataveno v plastu včetně ložisek/  a ložiska jsou menší a tudíž se opotřebovávají více a rychleji odejdou.

Odesláno

Od roku 2005 je AEG v ramci skupiny Electrolux. Asi nikdo neveri, ze vyvoj/vyroba probiha naprosto oddelene... korporat umi ordinovat cost-down a sdileni komponent ve skupine, takze bych se neridil podle kvality pred X lety a vybral radeji dle technologie a recenzi uzivatelu.

Jinak obecne vsem kamaradum doporucuji pracku s BLDC motorem a invertorem. Zadne uhliky, zadne jiskreni, zadne pazvuky.

Odesláno (upraveno)

Pravdu máš,od té doby co AEG nedělají Němci,kvality šla do kopru,bohužel :-( Napsáno ,no po lopatě.

To jsou hemzy tady...:-) Nejdříve si od nich něco kup a pak suď...pračka, sušička od AEG dlouhá léta super, jedna lednice Elektrolux super, Zanussi myčka a druhá lednice super. Takové moje zkušenosti s Elektrolux group :-) Jakou špatnou zkušenost máš ty? Anebo co prodavač říkal když ti chtěl prodat jinou značku? :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Vlasťo,mám lednici a měl jsem pračku,která odešla po 12letech a chtěl jsem jít opět do AEG ,protože jsem měl dobrou zkušenost,zjišťoval jsem si to u dvou servisů a kvalita prý opravdu šla směrem ke spotřebnímu zboží. Nakonec,ať si každý vybere dle svých možností a preferencí.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Vlasťo,mám lednici a měl jsem pračku,která odešla po 12letech a chtěl jsem jít opět do AEG ,protože jsem měl dobrou zkušenost,zjišťoval jsem si to u dvou servisů a kvalita prý opravdu šla směrem ke spotřebnímu zboží. Nakonec,ať si každý vybere dle svých možností a preferencí.

Dvanáct let je pračku krásný věk :-) Jako jo, je to spotřebák a ta kvalita jde dolů všude okolo kam se jenom podíváš. Na Aeg upřímně slyšíš minimum stížností, aspoň z mého okolí včetně pár známých prodavačů.

Odesláno

African: Kamarad koupil pred rokem sestavu AEG pracka+susicka za 24tis. Po 14 dnech musel prijet servisak resit nejaky pazvuk (nevim jestli pracka nebo susicka, nepamatuji)... uspesne opraveno a do dneska spokojenost. Takze si clovek nevybere, risk je vsude.

jovani: Ja mam Bosch s motorem z BSH Michalovce. Pracka si sice montuje v Polsku (jako vsichni ostatni vyrobci), ale motor je ze Slovenska a narocnost testovani v BSH je mnohem vyssi nez u jinych vyrobcu. Bohuzel nevim, jestli delaji "EcoSilence Drive" do hloubky 40cm.

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Ahoj, tak jsem dopadl jako Vy.

Po 22-letech mi odešla pračka Elektroluxka, teď nevím co koupit, aby vydržela dalších ,,20 roků''. Zajímá mě jaké máte názory, jestli mezi obyčejnou levnou nebo s tím novým motorem ? Z těch jsem si vybral Elektrolux a LG.

https://www.datart.cz/Pracka-predem-plnena-Electrolux-PerfectCare-600-EW6F328WC.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=5-CPC-PLA&gclid=Cj0KCQiAnOzSBRDGARIsAL-mUB3sIBcqo29ZHmYLjkDl5pPNq2AvCvvW_usR0SsjBQIwRTkMruQLb78aAoPPEALw_wcB

https://www.electroworld.cz/electrolux-ew6f429bc-pracka-plnena-zepredu-bila?gclid=Cj0KCQiA-ebSBRC8ARIsAGuxJIr7jvhvXuB4cd9HYBgOstCUhfo9Tz0Bm5wR3_04gcktHliWfgDyio0aAoKQEALw_wcB

https://www.srovname.cz/lg-fh82a8td/srovnani-cen/k.3498450?gclid=Cj0KCQiAnOzSBRDGARIsAL-mUB3osmELpGDSn-Qd-BbN3K2QzIIE26b6t3tp2AX0Olnm4EaI1YIX8DkaAuKSEALw_wcB#details-tab

Rád bych věděl, jaký máte názor, nechce se mi kupovat dražší, manželka chce ten větší buben a tak co ? Takové, nebo obyčejné levnější, prosím raďte.

Nechci valchu, ani ruční dubnovou pračku :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...