mrakodrap Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Tak už je to zase tady. Ani nevím proč, ale neskutečně mě táhnou hodinky Roger Dubuis. Před necelým rokem jsem chtěl koupit jejich model Easy Diver (starší verzi), ale Sibirnaya tenkrát v mém vlákně nadhodil, že mu na živo vadí onen karbonový mezikus mezi pouzdrem a řemenem. No do té doby mě tam nevadil, ale když jsem o tom začal přemýšlet, tak mě začal vadit taky :-). Asi bych to nevdechl a tak jsem hodinky nekoupil a zcela zavrhnul. Po nějaké době je má touha po Roger Dubuis zpět. Tentokráte mám v hledáčku model Excalibur Chronoexcel, ve kterém je kalibr RD78 s mikrorotorem, což je věru pěkný stroj. Velikost přiměřených 45 mm. Co si o těchto hodinkách myslíte? Díky za Vaše postřehy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Působí na mě dojmem, že v ose ruček je černá díra, která přitáhla subciferníky a pomalu natahuje do svého středu i indexy.
jacob Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Nejvíce se mi líbí zezadu. Celý stroj nádherný a ten rotor je bezchybná paráda. Zepředu se mi bohužel příliš nelíbí :-(. Nevím proč (možná kvůli subciferníkům) v nich vidím Grahamy, které mají často subciferníky umístěné stejně. Indexy mi subjektivně připomínají klavír .
Viktor Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Nemám rád římský čísla kombinovaný s arabskýma, obvzlášť na chronografech. Stroj je to ale parádní.Nebyl by lepší světlý cifr?
mrakodrap Odesláno 20. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Nemám rád římský čísla kombinovaný s arabskýma, obvzlášť na chronografech. Stroj je to ale parádní.Nebyl by lepší světlý cifr? Nejvíce se mě líbí toto provedení, ale ty bohužel asi neseženu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) Mně ten první dial připomíná sovu. Nevím teď honem jakou přesně, ale nechce se mi to hledat, sorry.Navíc se mi nelíbí k pouzdru dodatečně připevňované ochrany korunky (což je myslím i tento případ). Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem honza71
gas Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Kajo to co postujes se mne nelibi ani na telefonu a to uz je co rict
relativ Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Zo zadu nádherné, asi najkrajší strojček aký som videl, spredu hnusná ruleta.
kuko Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Silno mi pripomínajú zn.Arnold&Son,ale stroj je úžasný.
Horhe Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) Mně ten první dial připomíná sovu. Nevím teď honem jakou přesně, ale nechce se mi to hledat, sorry.Navíc se mi nelíbí k pouzdru dodatečně připevňované ochrany korunky (což je myslím i tento případ).Máš recht, je to puštík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak ta strojovna je fakt krásná. Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem Horhe
jacob Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Máš recht, je to puštíkKouká hodně vážně. Asi se jí to srovnání moc nelíbí .
T1000 Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Já si zas RD bez římských číslic neumím představit a jen s arabskými čísly bych značku RD ani nechtěl ( kromě snad Tourbodiverů). Ty s těma červenýma ručkama jsou sice hezčí, ale i s obyčejnýma je podle mě model neokoukaný a velmi povedený, - hlavně strojek, to je parádička. Jediné z čeho bych měl trošičku strach by byla ta ochrana korunky i když u takovéto značky to mají určitě vychytané, aby se samovolně po čase neodchlípávala.
instant Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 myslim ze ten chronoexcel s mikrorotorom som postoval v povodnom vlakne, takze len zopakujem: laskavo nech si cim skor v chlubirne uz pri gentovi si preukazal vkus ktory ti komisia schvalila s definitivou. inac, chvilu som valil oci ze chces rattrapante, ale zistil som ze mam medzery - tu verziu s cervenymi ruckami som nepoznal. tak len pre potesenie oka - rattrapante, cenovka je zrejme mimo diskusie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
agentzgor Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 ... že ptát se veřejnosti co se mi smí líbit je nějaké divné ... A vzdát se něčeho co se mi líbí jen proto, že někomu jinému nikoliv, ... nevím, nevím.
Baldic Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Spodni strana je nadherna. Totez se ale neda rict o te horni.
shag Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Su skvele a dufam, ze miestnym nasepkavacom neprikladas velku vahu. Gajovi na fotkach tam ale chyba jedna skrutka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se