Ondoni Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Pokud sladké, tak jen dopoledne...klidně snídám koláče a vdolky a váhu i tuk si držím jakžtakž v normě...horší je to kolem svátků cukru, jako jsou Velikonoce a Vánoce, kdy si dám decinku a zábrany jdou v zadel...jde to samozřejmě vyběhat, ale stojí to pak hafo času a potu...
SCIFI Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 něco o sladkostech tady: http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/obezita-4-sladka-zavislost jinak jak už někdo říkal přede mnou doporučuju pořad jste to co jíte
Jirkasirka Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 To je b.bec.....asi to tahá moc tima vymakanejma nožkama, že mu to všechno zůstává na pupku. A kde má tu hmotu? Jsem se dnes konečně zasmál.http://www.super.cz/162222-moderator-vojnar-si-nechal-odsat-tuk-z-bricha-byli-jsme-u-toho.html "Jsou místa, která se nedají vycvičit. A zatímco na rukou mi roste svalová hmota bez problémů, s břichem je to horší,"Ty kozy vypadaj jak napíchaný a doporučuju ještě kouknout na nohy na poslední fotce
whoelse Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Jedu doma 5-6x týdně, snažím se každou partii izolovat pro jeden den. Jednoručky mi vystačí skoro pro všechno, ale problém je se zádama, jedinný cvik je: opřený v předklonu rukou a kolenem o lavičku, druhou rukou přitahování jednoručky. Nějaký tip na další cvik na záada, když jsou jen jednoručky?Smířil jsem se, že kvůli zádům prostě budu muset jednou týdně vyrazit do posilky, alespoň na přítahy v sedě a horní kladku v sedě, protože to asi doma ničim nenahradim.Krátce a výstižně I když je to ve výsledku vlastně jen obdobná forma toho, co uvádíš, že cvičíš. Další cvik pro tebe je klasickej pullover, při kterým kromě hrudníku zapojuješ taky latissimy.
Micey Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Nechcete někdo permici do BBC na Želivárně? 490/měsíc, neomezenej vstup (maj nonstop), v ceně všechny kurzy (box, nějakej spinning a tak). Normálně to stojí myslim přes litr, smlouva na rok (platí se měsíčně). Jsem teď zjistil, že jsem tam byl posledního půl roku třikrát:)
Ondoni Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 (upraveno) Dobré fitko ...i když, pravda, trochu z ruky Upraveno 9. července 2013 uživatelem Ondoni
kdojinej Odesláno 30. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Máte někdo zkušenost se samovzpěrnými hrazdami do dveří? Nedorubou se tím ty futra?
Effe Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 bych to šacoval 50 na 50 % buď se dojeb.. ty nebo futra .....
Oliver333 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Máte někdo zkušenost se samovzpěrnými hrazdami do dveří? Nedorubou se tím ty futra?Kamarád to měl - na koncích jsou takové čepy které se dají do děr které vyvrtáš do futer. Bez toho by tě to neuneslo. Každopádně nadával na to, že je hrazda moc nízko a je úzká - že nemůže dělat široký úchop
Mechac Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Pokud to s hrazdou myslíš vážně, tak se na tu do futer vykašli hned na začátku. Je to dost návykové, a za chvíli bys potřeboval širší úchop. Doporučuju MAGNUS POWER MP1025. Šířkou a druhem úchopu můžeš cvičit mnohem širší spektrum svalů a brzy to začne být docela zábavné, protože vidíš posun dopředu každý týden.
kdojinej Odesláno 30. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Shyby dělám leta letoucí, zatím mě vždy udržela dveřní hrazda... nicméně není to prostě ono. Vrtání bych se rád vyhl, proto hledám nějaké jiné řešení... buď samovzpěr, ale s tím nemám zkušenosti, nebo stojící konstrukce, tam se zas obávám nestability a kinklání... babo raď..
Marfael Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Mám samovzpěr a v pohodě, i širší úchop, víc variant držení, bohatě stačí, tedy mně alespoň.
Maxel Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Záleží na futrech. Já mam papundekl v novostavbě a rok používání je dost vidět. Ale střídáme se na tom klukem - já shyby, on houpačku
Trojan Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Me se jednou ta hrazda z futer uvolnila a takovou pecku co jsem si dal do cela, to ste nevideli...
Z. Paul Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Přítelkyně si na ni zničila zápěstí (pad, operace, dráty). Ja mam klasiku do zdi a paráda mnoho možnosti a je bezpečná
kdojinej Odesláno 31. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Též jsem párkrát spadl, ale kupodivu vždy OK...ale není to nic příjemného.
Filip.J Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Shyby dělám leta letoucí, zatím mě vždy udržela dveřní hrazda... nicméně není to prostě ono. Vrtání bych se rád vyhl, proto hledám nějaké jiné řešení... buď samovzpěr, ale s tím nemám zkušenosti, nebo stojící konstrukce, tam se zas obávám nestability a kinklání... babo raď..Samovzpěr jsem měl v železných futrech, zkoušel jsem se na tom i houpat a drželo to fest - při monáži jsem ji fakt pořádně utáhl a pak asi taky hrálo roli to, že jsem na ni nikdy nepověsil víc než 80 kg...
kdojinej Odesláno 1. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 A co na těch obložných zárubních, tam to drží?
kdojinej Odesláno 1. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Pořídil jsem tuhle, tak jsem zvědavý...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se