Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud sladké, tak jen dopoledne...klidně snídám koláče a vdolky a váhu i tuk si držím jakžtakž v normě...horší je to kolem svátků cukru, jako jsou Velikonoce a Vánoce, kdy si dám decinku a zábrany jdou v zadel...jde to samozřejmě vyběhat, ale stojí to pak hafo času a potu...

Odesláno

:clap: To je b.bec.....asi to tahá moc tima vymakanejma nožkama, že mu to všechno zůstává na pupku.  A kde má tu hmotu? Jsem se dnes konečně zasmál.

http://www.super.cz/162222-moderator-vojnar-si-nechal-odsat-tuk-z-bricha-byli-jsme-u-toho.html

"Jsou místa, která se nedají vycvičit. A zatímco na rukou mi roste svalová hmota bez problémů, s břichem je to horší,"

Ty kozy vypadaj jak napíchaný a doporučuju ještě kouknout na nohy na poslední fotce :D

Odesláno

Jedu doma 5-6x týdně, snažím se každou partii izolovat pro jeden den. Jednoručky mi vystačí skoro pro všechno, ale problém je se zádama, jedinný cvik je: opřený v předklonu rukou a kolenem o lavičku, druhou rukou přitahování jednoručky. Nějaký tip na další cvik na záada, když jsou jen jednoručky?

Smířil jsem se, že kvůli zádům prostě budu muset jednou týdně vyrazit do posilky, alespoň na přítahy v sedě a horní kladku v sedě, protože to asi doma ničim nenahradim.

Krátce a výstižně 

I když je to ve výsledku vlastně jen obdobná forma toho, co uvádíš, že cvičíš. Další cvik pro tebe je klasickej pullover, při kterým kromě hrudníku zapojuješ taky latissimy.
  • po měsících...
Odesláno

Nechcete někdo permici do BBC na Želivárně? 490/měsíc, neomezenej vstup (maj nonstop), v ceně všechny kurzy (box, nějakej spinning a tak). Normálně to stojí myslim přes litr, smlouva na rok (platí se měsíčně). Jsem teď zjistil, že jsem tam byl posledního půl roku třikrát:)

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno

Máte někdo zkušenost se samovzpěrnými hrazdami do dveří? Nedorubou se tím ty futra?

Kamarád to měl - na koncích jsou takové čepy které se dají do děr které vyvrtáš do futer. Bez toho by tě to neuneslo. Každopádně nadával na to, že je hrazda moc nízko a je úzká - že nemůže dělat široký úchop

Odesláno

Pokud to s hrazdou myslíš vážně, tak se na tu do futer vykašli hned na začátku. Je to dost návykové, a za chvíli bys potřeboval širší úchop. Doporučuju MAGNUS POWER MP1025. Šířkou a druhem úchopu můžeš cvičit mnohem širší spektrum svalů a brzy to začne být docela zábavné, protože vidíš posun dopředu každý týden.

Odesláno

Shyby dělám leta letoucí, zatím mě vždy udržela dveřní hrazda... nicméně není to prostě ono. Vrtání bych se rád vyhl, proto hledám nějaké jiné řešení... buď samovzpěr, ale s tím nemám zkušenosti, nebo stojící konstrukce, tam se zas obávám nestability a kinklání... babo raď..

Odesláno

Shyby dělám leta letoucí, zatím mě vždy udržela dveřní hrazda... nicméně není to prostě ono. Vrtání bych se rád vyhl, proto hledám nějaké jiné řešení... buď samovzpěr, ale s tím nemám zkušenosti, nebo stojící konstrukce, tam se zas obávám nestability a kinklání... babo raď..

Samovzpěr jsem měl v železných futrech, zkoušel jsem se na tom i houpat a drželo to fest - při monáži jsem ji fakt pořádně utáhl a pak asi taky hrálo roli to, že jsem na ni nikdy nepověsil víc než 80 kg...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...