Mr. Igelit Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 Hloupá otázka... k čemu je ta osa s žebříkem uprostřed? To jsem ještě neviděl a to jsem si myslel, že jsem železa nazvedal dost [emoji4] Multiúchopová osa. Pořídil jsem si jí nedávno ze dvou důvodů - za prvé na bench, tlaky na ramena a přítahy v předklonu s jiným úchopem (náhodou docela fajn na takový ozvláštnění) a za druhé proto, že jsem jí ještě neměl.
Mr. Igelit Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 Tak jsem zjistil, že se do toho stojanu dají zapíchnout i jammery:Tak teď už jen někde bouchnout jednoručky, pořídit místo nich Powerblocky a mám v tělocvičně jako v pokojíčku :-)
Prochy68 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 Jen cumim, co to dneska vsechno existuje.
Bert Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 před 3 hodinami, Mr. Igelit napsal: Tak teď už jen někde bouchnout jednoručky, pořídit místo nich Powerblocky a mám v tělocvičně jako v pokojíčku Tobě konkrétně Powerblock vyhovují? Nebo jsi pod tímhle pojmem myslel nějaké "auto nakládačky"? Já z nich měl při rotaci strašně bolavé zápěstí. Mám doma tím pádem něco jiného.
Mr. Igelit Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 před 4 minutami, Bert napsal: Tobě konkrétně Powerblock vyhovují? Nebo jsi pod tímhle pojmem myslel nějaké "auto nakládačky"? Já z nich měl při rotaci strašně bolavé zápěstí. Mám doma tím pádem něco jiného. No už několik měsíců autonakládačky průběžně studuju a zatím mi vycházejí nejlíp... Můžu se zeptat, jaký model jsi měl, respektive zkoušel? Vím, že třeba Pro EXP se od Sport EXP liší tím, že má otevřenější "Véčko" kolem zápěstí. A co máš teď, jestli se můžu optat? Já bych si za normálních okolností tohle nechal, ale potřebuju šetřit místo, zakopávám o to.. Původně jsem si říkal, že budu mít takhle naložených několik nejpoužívanějších vah (abych nemusel furt šroubovat jak blázen), ale nějak se to všechno nahromadilo, a tak teď spíš redukuju a "optimalizuju prostor"
Mr. Igelit Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 před 21 minutami, Prochy68 napsal: Jen cumim, co to dneska vsechno existuje. To já taky. Když jsem v předcovidový době navštěvoval jednu skromnou posilovnu, tak jsem si vystačil s jednou osou (víc jich tam nebylo). Ale jak člověk jednou začne s vlastním suterénem, je těžký přestat
Bert Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 Zkoušel jsem úplně všechno, co bylo před cca pěti lety na trhu. Zkrátka se mi osvědčily činky s co nejjemnější přiloží, které postupují od zápěstí, a přilož je pořád stejná, a je tak jakoby na zápěstí co nejvíce namáčklá. Jinak s Tebou naprosto souhlasím, že domů je potřeba autonakladačky, jinak nám z toho jebne. Pár fotek. Edit: Finnlo Variotech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dtx Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 před 8 hodinami, Mr. Igelit napsal: Multiúchopová osa. Pořídil jsem si jí nedávno ze dvou důvodů - za prvé na bench, tlaky na ramena a přítahy v předklonu s jiným úchopem (náhodou docela fajn na takový ozvláštnění) a za druhé proto, že jsem jí ještě neměl. Díky, z fotky to chvíli vypadalo, že ty žebra jsou z pásoviny, tak mi to nedávalo moc smysl. Někdy v posilovně bych ji zkusil, ale že bych jí musel mít doma, to asi ne Ale ten trap bar bych chtěl dost, bohužel doma mám osy i železo 30mm a jednou plánuji obnovu za olympijské osy (50mm), tak to teď nemá smysl. Vidím diskuzi k nákladačkám... strávil jsem spoustu času hledáním a zkoušením různých druhů (i ten zmiňovaný powerblock) a musím konstatovat, že mi nevyhovují žádné. Jsou na mě všechny moc dlouhé a ideální akorát tak k poranění ramena. Doma mám ty šroubovací pro případ, že nám milá vláda zase vše zavře, ale jinak bych šel určitě do sady pevných jednoruček.
ragu Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 Tak tak , klasickou pevnou, ideálně hex jednoručku, nic nenahradí.
Bert Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 V posilovně bez debat. Doma je holt malo místa.
odjinud Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 Tak to věčný měnění kotoučů je oprus, ale tady bych se zase trochu bál, že se mi to v nestřežené chvíli vysype na hlavu. Já to řeším, že mám 2 páry, trochu se to tím urychlí.
Mr. Igelit Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 Ty Finnlo jsou hezký, ale potřeboval bych na některý věci o něco těžší..U těch Powerblocků je mi sympatický, že jsou rozšiřitelný. A jsou na trhu fakt dlouho, takže by člověk řekl, že by to při rozumném používání mohlo vydržet..Sada klasických jednoruček (nejlíp pogumovaných) by byla fajn, ale to by stálo víc než celá moje posilovna včetně podlahy :-)A já asi ze všeho nejvíc řeším to místo, proto se upínám k nastavitelnému páru.
Bert Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 Jo, vidíš, na to jsem úplně zapomněl. Mně stačí málo. Jakmile je toho víc, musím jet na osách. Zkrátka kdysi dávno utrženej delťák. Ale podívej, co jsem našel: https://sport.bazos.cz/inzerat/146081208/prodam-jednorucky-40kg-kus-takze-80kg-par-v-top-stavu-nepouz.php 40 kilo na každé, podložka, takže stojan si uděláš za pár korun, a hrrrrr na to
Mr. Igelit Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Bowflex jsem měl dřív taky v merku, ale tam je hodně plastu a časem se prý ty disky uvolňují.. Navíc jsou stejně dlouhé i při malých vahách.. Nicméně se říká, že v kategorii cena/výkon nemají konkurenci. A jak se znám, tak by mě to začalo štvát a časem bych je vyměnil. Tak radši rovnou něco lepšího.Akorát konkrétně u tohohle inzerátu mě trochu zaráží, že tam nikde neni napsáno, že by to byly Bowflex.. Ale vypadají tak. A na bazoši se teď nějak docela vyrojily, a to jak ty, kde je napsáno Bowflex s normální cenou, tak i ty o něco levnější, kde Bowflex napsáno neni, ale vypadaj stejně.. Kdo ví, co to je..
par-pa Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 (upraveno) Zdar borci, mam dotaz. Kluk přišel s tím že nutně musí mít činky, dokonce si na ně sám našetřil. Teď se tady dohadujeme protože si vybral 6kg jednoručky a mě to na dvanáctiletýho kluka co váží 32 kilo a zvedá maximálně tablet přijde moc. Jakou váhu by jste doporučili? Upraveno 23. prosince 2021 uživatelem par-pa
vzduch Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 A sportoval někdy? Jestli by nebylo lepší začít s posilováním v tom věku jinak?
par-pa Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Nesportoval. Ale ten jak si vezme něco do palice tak mu to nikdo jen tak nevymluví.
Marfael Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 před 2 minutami, par-pa napsal: Nesportoval. Ale ten jak si vezme něco do palice tak mu to nikdo jen tak nevymluví. To se mi libi. Hele, za me 6 kg je v pohodě, ale víc parády udělá s vlastní vahou. Nicméně chápu myšlenkový a motivační posun, proste cvičit s necim, psychika je zaklad výkonu, takže za me v pohodě a co je ale podstatne, hlídat techniku. Taky jsem tak nějak začínal, včetně “karate” (protože Van Damme) a žádnou újmu z toho nemám:-)
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Ja si myslim, ze zacinat ve 12 s cinkama, jeste prvni sport je uplna blbost. Probral bych s nim motivaci. A vybral nejaky sport/ krouzek. Bude to mit vetsi a lepsi efekt a najde tam i kamose....
ragu Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Proč by to proboha byla blbost?Správným cvičením si může hodně pomoct, vzhledově, silově, mobilitou, napravením všemožných dysbalancí...jen je potřeba to správně uchopit.Proto bych místo činek nejdřív zainvestoval do dobrýho trenéra, kterých je bohužel strašně málo.Za sebe: https://www.jakubzadrazil.cz/A možná místo jednoruček zvážit Kettlebelly a gumový bandy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se