financ Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Hodinky šly vyčistit dobře, tah se na ruku nějaký čas nedostal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Pán asi byl deratizér v kanalizačních zařízeních, tam se občas tento druh technického povlaku vyskytuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Pán asi byl deratizér v kanalizačních zařízeních, tam se občas tento druh technického povlaku vyskytuje.První majtel byl asi Helmut instalatér v NDR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Obávám se že je někdo objevil v dávno zasypané latríně na ruce neoblíbeného důstojníka... Tělo nechal na místě a hodinky, když zjistil že jdou, zpeněžil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 jeden z předchozích majitelů byl místní člen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 (upraveno) Po důkladné očistě, vyzkoušení většiny chemických přípravků v domácnosti je i tah nositelný a funkční Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 No tak hurá. Taky mám doma spoustu zahnojených hodinek v nálezových stavech. Čekají až přijde jejich čas... ale takové krásky mezi nimi nejsou- to bych nevydržel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Krasavice... taky občas nechápu jak může někdo nosit tak zaneřáděné hodinky. Na čištění se mi osvědčil měkký zubní kartáček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 v gumových rukavicích. Jsem málem hodil tyčku.My primkaři musíme něco vydržet,některé primky jsem měl v podobném stavu /po koupi samo/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Krasavice... taky občas nechápu jak může někdo nosit tak zaneřáděné hodinky. Na čištění se mi osvědčil měkký zubní kartáček...Kartáček je osvědčený nástroj, tady nestačil. S články tahu nešlo vůbec hýbat. Pomohlo až louhování v různých přípravcích na trouby a opakované domlouvání ultrazvukem, kdy jsem se bál aby neslezlo zlacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Na Velký pátek se údajně otevírají poklady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 No toto tedy takto tento- styď se, plantážníku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 nádhera Davide,všechna čest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Tak to je paráda. Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Pěkná sbírka Davide, na to, že tam vlastně není všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Ty brdo, dost dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Parádní korunovační klenoty...hlavně aby se kolem nich nemotal nalitej Milosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Nádhera..... spadla mi čelist tak nízko že nejde nahodit zpátky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 (upraveno) Dneska představím jeden z dlouho realizovaných projektů. Ladičkový Speedsoniky jsem pořídil jako nefunkční na ebay vloni v únoru, tajně jsem doufal že jen doplním kostřící plíšek k baterce, vložím baterku a zas půjdou. Bohužel oprava byla náročnější a v kombinaci s ochotou a volnou kapacitou hodinářů se znovuzrození trochu protáhlo. Moc hodinářů se do tohohle projetku nehrnulo a ti co by si troufli, mají dlouhý dodací lhůty. Pouzdro hodinek je v původním stavu, neleštěné, ostré hrany, netipoval bych mu 40 let, chrononástavba prošla komplet generálkou, ladičková část strojku zůstala původní. Během čekání na opravu jsem jim sehnal i původní tah 1162 a doplnil i o mesh. Po roce a půl čekání jsou konečně na ruce a můžu si vychutnat jejich bzzzzz :-) Plovoucí vteřinovka je úžasná a ohromující je i velikost hodinek. Na dobu vzniku je to opravdu macek. Pořizovačkahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53334-zrodily-se-hodinky/?p=1122777 Krásný článek o ladičkách napsal Pirxhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38190-ladickove-omegy/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38190-ladickove-omegy/?p=619942 A konečně na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. června 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Paráda, upřímně gratuluji. Jak je to velké ? Odesláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se