Frantik Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Velke hodinky ma dneska kazdej trouba. Ale na maly, na maly hodinky musis mit koule. Ne, staci ti malej pindik
kuncák7 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Franto gratuluji.Jinak, jak jsem psal, od úterka mám doma hodinky mega ( 58mm ), větší - okolo 45-47 mm, a menší - 39-44 mm a nosím je podle nálady. Je to na každém z nás, co se mu líbí ( dle frantíka: podle toho, jakého mám ráno pindíka:smile_anim:).
Chosef76 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Ne, staci ti malej pindik Mno, v reálu většinou ti, co chtějí být větší chlapáci (malý pindík, malé sebevědomí) honí ego velkými auty a velkými hodinkami
Frantik Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Mno, v reálu většinou ti, co chtějí být větší chlapáci (malý pindík, malé sebevědomí) honí ego velkými auty a velkými hodinkami No ale funguje to :-)
gougy Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Mno, v reálu většinou ti, co chtějí být větší chlapáci (malý pindík, malé sebevědomí) honí ego velkými auty a velkými hodinkami Vy to někdo chodíte měřit? Abych věděl na jakou stranu stolu si mám na příštím srazu sednout..
jankoxxx Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 (upraveno) ja mam maleho pindika spolu s mensimi hodinkami. chcel som si to tak pekne zladit aby som moc nevybocoval z davu.okrem toho mi pritulka minule povedala, ze mensi pindik je fajn, podrazdi rovnako ako vacsi, ale menej boli. je to tak? Upraveno 4. října 2012 uživatelem jankoxxx
Elmagico Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Určite ostanú ludia, ktorý to budú myslieť inak ako ty Napr. Flavour Flav:D
filo-boxer Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 maly hodinky nosej jenom maly pindicia velky hodinky nosi velci koko............................daaaak.
Marfi Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Ty voe, lidi ne...te mi. Takovýhle téma jsem teda opravdu potřeboval. Zrovna jsem si pořídil Chronomag limitku pilotek, a malý teda nejsou, fakt ne. Tak abyste se mi neposmívali, že tim něco kompenzuju.
Ohm-Aztec Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 maly hodinky nosej jenom maly pindici To je jasný! Ale na moje zápěstí se velký hodinky nehodí a na ptákovi, kde by velký hodinky byly v poměru o.k., se hodinky blbě nosí a čas ještě hůř kontroluje. Tak jsem si koupil nejmenší Breitlingy a tak nějak se to vybalancovalo a je to v pohodě.
Daemonultimate Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Když budu mít oblekovky,klidně vezmu 38-42,ale když potápky 44 a vejš.Potápky ve 42 mě připadaj dámský.Mám ruku 17,5-18,takže žádná pazoura,zkoušel jsem 42 a byly prostě pro holky.A druhá věc,záleží co je to za hodinky.Třeba ty svářečky jsou děs jak jsou a bylo by to stejný i ve 42.
haky73 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Tak tuhle otázku si kladu pořád a čím dál častěji a souhlasím s kolegou výše, že 42 vypadají na mojí ruce malý (při mejch 17,5mm) Taky nechi vypadat jako magor s budíkem na zápěstí proto váhom mezi Broad Arrow a PO 44,2 vs. 45,5.
Daemonultimate Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Tak tuhle otázku si kladu pořád a čím dál častěji a souhlasím s kolegou výše, že 42 vypadají na mojí ruce malý (při mejch 17,5mm) Taky nechi vypadat jako magor s budíkem na zápěstí proto váhom mezi Broad Arrow a PO 44,2 vs. 45,5.Ahojky,17,5 mm je fakt malinká ruka,co takhle něco na panenky?
haky73 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Ahojky,17,5 mm je fakt malinká ruka,co takhle něco na panenky? oops, tak cm
ivan_989 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Edit: aaale nic Upraveno 4. října 2012 uživatelem ivan_989
Ohm-Aztec Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 (upraveno) 41,5mm na cca 17cm... Upraveno 4. října 2012 uživatelem Ohm-Aztec
Oliver333 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 prostě nová doba :-) neumím si představit reakci lidí na 42 a víc mm před cca 20 lety :-DD
organic Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 A proto jsem si pořídil včera mrkací Ruhly se lvíčkem 27mm
instant Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Edit: aaale nic ...ten vyznamny pohlad manzelky citajucej ti to cez rameno, ten musel teda byt..
ivan_989 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 (upraveno) ...ten vyznamny pohlad manzelky citajucej ti to cez rameno, ten musel teda byt..ale nie, zafungovala autocenzura, mal som nejaky koment ale sak na co, odveci kydov je tu dost aj bezomna. Manzelka, ta ma praveze sokovala, ked som jej toto vlakno ukazoval akoze sranda co vymysleli (chrono(magori)), a ona ze "nechces aj ty nieco nafotit, mam sa niekedy nahodit?" edit: zabudol som v ktorom vlakne som,. myslel som ze som v miss chronomag Upraveno 5. října 2012 uživatelem ivan_989
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se