Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Franto gratuluji.

Jinak, jak jsem psal, od úterka mám doma hodinky mega ( 58mm ), větší - okolo 45-47 mm, a menší - 39-44 mm a nosím je podle nálady. Je to na každém z nás, co se mu líbí ( dle frantíka: podle toho, jakého mám ráno pindíka:smile_anim:).

Odesláno

Ne, staci ti malej pindik smile_anim.gif

Mno, v reálu většinou ti, co chtějí být větší chlapáci (malý pindík, malé sebevědomí) honí ego velkými auty a velkými hodinkami boxing.gif

Odesláno

Mno, v reálu většinou ti, co chtějí být větší chlapáci (malý pindík, malé sebevědomí) honí ego velkými auty a velkými hodinkami boxing.gif

No ale funguje to :-)

Odesláno

Vy to někdo chodíte měřit? Abych věděl na jakou stranu stolu si mám na příštím srazu sednout.. :D

Odesláno (upraveno)

ja mam maleho pindika spolu s mensimi hodinkami. chcel som si to tak pekne zladit aby som moc nevybocoval z davu.

okrem toho mi pritulka minule povedala, ze mensi pindik je fajn, podrazdi rovnako ako vacsi, ale menej boli. je to tak?

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

Ty voe, lidi ne...te mi. Takovýhle téma jsem teda opravdu potřeboval.

Zrovna jsem si pořídil Chronomag limitku pilotek, a malý teda nejsou, fakt ne.:D

Tak abyste se mi neposmívali, že tim něco kompenzuju.

Odesláno

maly hodinky nosej jenom maly pindici

To je jasný! Ale na moje zápěstí se velký hodinky nehodí a na ptákovi, kde by velký hodinky byly v poměru o.k., se hodinky blbě nosí a čas ještě hůř kontroluje. Tak jsem si koupil nejmenší Breitlingy a tak nějak se to vybalancovalo a je to v pohodě.

Odesláno

Když budu mít oblekovky,klidně vezmu 38-42,ale když potápky 44 a vejš.Potápky ve 42 mě připadaj dámský.Mám ruku 17,5-18,takže žádná pazoura,zkoušel jsem 42 a byly prostě pro holky.A druhá věc,záleží co je to za hodinky.Třeba ty svářečky jsou děs jak jsou a bylo by to stejný i ve 42.

Odesláno

Tak tuhle otázku si kladu pořád a čím dál častěji a souhlasím s kolegou výše, že 42 vypadají na mojí ruce malý (při mejch 17,5mm) Taky nechi vypadat jako magor s budíkem na zápěstí proto váhom mezi Broad Arrow a PO 44,2 vs. 45,5.

Odesláno

Tak tuhle otázku si kladu pořád a čím dál častěji a souhlasím s kolegou výše, že 42 vypadají na mojí ruce malý (při mejch 17,5mm) Taky nechi vypadat jako magor s budíkem na zápěstí proto váhom mezi Broad Arrow a PO 44,2 vs. 45,5.

Ahojky,17,5 mm je fakt malinká ruka,co takhle něco na panenky?:D

Odesláno (upraveno)

...ten vyznamny pohlad manzelky citajucej ti to cez rameno, ten musel teda byt..

ale nie, zafungovala autocenzura, mal som nejaky koment ale sak na co, odveci kydov je tu dost aj bezomna.

Manzelka, ta ma praveze sokovala, ked som jej toto vlakno ukazoval akoze sranda co vymysleli (chrono(magori)), a ona ze "nechces aj ty nieco nafotit, mam sa niekedy nahodit?" :jawdrop:

edit: zabudol som v ktorom vlakne som,. myslel som ze som v miss chronomag :)

Upraveno uživatelem ivan_989

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...