Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Návštěvník dlubix
Odesláno

Rychlej a férovej obchod, příjemnej pokec. Mohu jen doporučit.

• po měsíci...
  • po 5 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Po čase jsme se znovu setkali, tentokrát jsem kupoval já. Štěpán je pan někdo a je s ním radost obchodovat. Vřele doporučuji

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rychlá domluva, plná důvěra, okamžité odeslání, prvotřídní zabalení zásilky, neskonalé nadšení z hodinek. Moc děkuji ...příště se utrhnu a to Chronomagorský kafe určitě dáme, slibujicheers.gif. Doporučuji.

Odesláno

Neb jsem si všiml hodnotících vláken až dnes (pánové snad prominou, jsem pouhým nováčkem :worried_anim:) tak přidávám hodnocení obchodu, co proběhl cca 14 dní zpět.

Jednalo se o moji první zkušenost s nákupem zde na fóru a o to více jsem za ni vděčný. Vše proběhlo naprosto hladce - domluva, osobní předání u kafe. Děkuji moc za hodinky i ochotu a těším se na další setkání.

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Dohanim resty a pridavam recenzi z par mesicu stareho obchodu, ktery probehl na jednicku s hvezdickou :) uzasna rychlost, trpelivost pri vybirani a super pokec. Doporucuji.

• po měsících...
Odesláno

Výborný obchod,rychlá domluva,vše jak má být.A navíc bezvadnej pokec nejen o hodinkách.

Díky Štěpáne a někdy si určitě dáme kávu na střelnici:-)

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

V posledním týdnu proběhly těsně za sebou dva nehodinkové obchody. Skvělá domluva, všechno proběhlo přesně tak, jak mělo. Nebojím se tohoto gentlemana doporučit kdykoli a komukoli. :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

rychla domluva, pohodovej pokec, obchod bez nejmensich problemu. diky a zase nekdy... vrele doporucuju

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...