Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Předem omluva za x-krát opakované téma... ale ony ty starší jsou už tak nějak mrtvé...

Když už mám nějaké ty oblekovky (myšleno hodinky), zvažuji, že bych si k nim mohl koupit taky nějaký ten oblek :-)

Resp. takto - nějaké obleky mám, ale i když se nepere, tak se jaksi časem srazily.. :-) takže to bude chtít nějaký nový. Měl by někdo tip, kam zajít?

Chápu, že je tu pestré sociální spektrum, takže k ceně - no, posledně jsem chytl nějakou mega akci u Blažka, kde jsem za něj dal něco okolo 5.000Kč, což mám jako strop. Napadá vás nějaká ještě jiná, podobná konfekce v Praze? (Blažek aktuálně akce nemá)

Měl by to bý nějaký jednořadý univerzál, šedočerný, do práce resp. i akce jako na plesy, spíš teplejší na zimu.

Když už jsme u toho, můžete poradit i košile a kravaty.

Předem děkuji za vše tipy

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj, zalezi na pouziti obleku, jestli chces na denni noseni, tak Blazek neni spatna volba, jestli ho vytahnes jednou za cas, tak bych zkusil Zaru, je lacina a ma MNOHEM smrncovnejsi a slusivejsi strihy nez zminovany MS.

Ale je to tak, ze kvalitou neni na kazdodenni noseni. Ja mam napriklad dva pracovni obleky a dva ze Zary, kdyz si chci pridat elegantne. Za ty penize od nej nic necekam a ze ho za par let vyhodim? No tim lip, aspon nemam oblek demode... ;)

Odesláno

Jestli to majiteli vlákna nevadí, přidám se.

Zajímají mě košile. Mám širší ramena a relativně krátké ruce (vzhledem k ramenům). Většinou mám u košil, které se kupují podle obvodu krku) dlouhé rukávy. Nedají se za rozumný peníz (nejraději do 500 - 900Kč) koupit košile s mírně kratšími rukávy?

Odesláno

Jak myslíš kratší rukávy?

S kamarádem objednáváme košile v Londýně, jednou za čas( vyjdou na 500-1000 podle typu). Kvalitu bych označil za výbornou a sedí. Když budeš chtít košili s manžetama tak kratším rukavum moc nerozumím. Nebo chceš vyloženě s krátkým rukavem?

Jinak co se obleku týká mi přijde ze Blazek se svou kvalitou klesnul.. A popravdě taky nevím kam nakupovat jít a kam ne. Asi zkusím Charlese v GB a pokusím se změřit a objednat. Jelikož jsem v obleku denně tak musím mít neco co je pekny, sedí, vydrží a jde s dobou. Nej obleky mi ušili v Thajsku, super materiál, výborný střih a oblek na míru, ale to ti asi nebudu doporučovat..

Odesláno (upraveno)

A umí volnou kombinaci velikost sak a kalhot? Jako vybrat např. krátký, široký kalhoty + ne sako pro tlouštíka?

Loni nejak na podzim, jsem si zapomnel oblek v Koline a v Praze jsem musel bezpodminecne byt ten den v obleku. Vyresil jsou to v kramku "moda Prostejov" na Vinohradske ulici - http://modaprostejov.cz/index.php?nid=5375&lid=cs&oid=763291

Kvalitu nemuzu hodnotit, oblek jsem opravdu koupil jako nouzovy, chvilku ho nosil (10x) a nyni je mi stejne uz velky, takze ho nenosim. Ale nejevi zadne velke stopy pouzivani ani opotrebeni.

Nicmene ceny obleku zacinaji na 900 a je zde moznost kombinace velikosti saka a a kalhot, coz je prijemne.

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odesláno (upraveno)

Jak myslíš kratší rukávy?

....

Myslím kratší v řádu několika centimetrů.

Tak aby to nepůsobilo dojmem, že mám ten rukáv moc dlouhý.

Něco jako kalhoty (džíny), které mají stejný pas, ale jinou délku nohavic.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

V Práglu zajdi do VanGraaf na Václaváku. Značek habaděj, slevy maj skoro pořád.

Na běžnou konfekci doporučím i Zaru, Spencera, Peek and Cloppenburg (ten je v Praze myslím jen v Arkádácha a stojí za ho..., Brno , Víděň je lepší)...

Blažka radši nee. V mým režimu nošení obleků (3-4 dny v týdnu, střídám 7-9 kusů) vydrží nejmíň.

Kravaty stejný doporučení, košile Spencer, T.M. Lewin

Odesláno

Moj oblubeny ebay predajca oblekov a kosiel sa opat objavil :thumbsup_anim: viaceri ste mi pisalí sz tak sem nakopirujem celu jeho reakciu na moj dotaz

Hey Ivan!

Thank you for your email. No worries! I'm still around but as you read I just recently became a casualty of Ebay's CEO "John Donahoe" who's brilliant vision is to get rid of small and mid-sellers on eBay so I am no longer on Ebay.

What's happening to eBay is Donahoe has changed eBay from a "Flea market" to an "Outlet mall" & small sellers, or sellers of no-name brands take away from his "Chinese Partners" and "Designer Collection partners" in search results & have been eliminated. Try searching for "Mens suit" and see what comes up. Only cheap Chinese crap and big name designers.

What's even more disgusting is an Ebay employee warned this was going happen a long, long time ago and it happened just as he said--> http://cappnonymous.wordpress.com/tag/john-delson/

Donahoe is screwing over thousands of sellers and destroying Ebay for his own greed. Check it out! He's cashed out $41M worth of stock this year alone--> http://www.insider-monitor.com/trader/cik1321240.html

Anyway's....In the mean time I have a temporary web site up www.thewizardofaahs.com and am taking care of my clients by email as always so if there is anything I can help you find just give me a shout! Thanks again!

Warmest regards,

Jeff

Odesláno

Košile tu mají své sólo vlákno, kde je těch doporučení celkem dost, ne?!?

Odesláno z mého HTC Vision pomocí Tapatalk 2

Odesláno

Warmest regards,

Jeff

Jeff má asi pravdu. Ebay se v perdél obrací poslední dobou. Jsem tam deset let a vyhovoval mi ten blešák, ne současný outletový model. Ale aukro je stále o několik levelů níž...
Odesláno

Známej kupuje košile přes internet. Nosí Hilfingera a "pólistu". Ozkouší si to tady na krámě, zjistí velikost, a pak objedná přes net z ciziny a vyjde to cca o 30% levnějc. Tím nemyslím fejky, ale origo, ale z ciziny. Jo, "značky" jsou tady dost předražený...

Dělá to někdo podobně?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...