Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No já tátovi koupil k vánocům švédskou sekeru Hultafors ... máme rodinej barák a chalupu a před časem básnil o fiskarce. Já nejsem zastánce plastu .. tak padla volba na švédy.... Horší to mám se svou drahou polovičkou ... koníčky skoro žádný, u ničeho dlouho nevydrží, na hadry a hovadiny si netroufnu , hodinky by už brala jako provokaci .... JSEM V PASTI !!!

Zkus mrknout na Franck&Provost. Manželka měla nedávno narozky a koupil jsem ji voucher. Líčení, nový sestřih, poradenství... Péče na celý odpoledne. Mají velice slušný servis, žena o tom ještě teď básní.

V méně vyspělých zemích bych za tu cenu dostal ženu novou :-)

Upraveno uživatelem financ
  • Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Franto: proč myslíš že je pozdě na výběr slušné TV? Výběr je obrovský.Osobně bych šel do Samsungu,maji mnohem lepší servis než třeba LG (vlastní zkušenost)

Odesláno

Já už mám nakoupeno - manželka náušnice s kamínkem, otec hodinky, mamka parfém Jadore + nějaká kosmetika, babička lázeňskej pobyt v Luhačovicích a včera jsem koupil v Olympii červenej foťák pro nějakou desetiletou holčičku z Klokánka. Docela si mě ta akce získala a hlavně mě potěšila Olympia - pokud by lidé nějakému dítěti z toho seznamu nic nekoupili, tak Olympia garantuje, že ty zbývající dárky dokoupí sama, takže se dostane na všechny děti.

Odesláno

Franto: proč myslíš že je pozdě na výběr slušné TV? Výběr je obrovský.Osobně bych šel do Samsungu,maji mnohem lepší servis než třeba LG (vlastní zkušenost)

vyber obrovsky a sklady uplne prazdny..kdo si neudelal zasoby pred mesicem nema nic..vetsina poptavanych kousku uz neni dva mesice...

Odesláno

Já osobně prferuji přemýšlivé dárky, každý v rodině ode mě tedy dostane nějakou knížku ... děti i něco na hraní (PC) a polovička ještě MacBookAir ... no a psovi je to jedno, ten má hlavně hlad :D

Odesláno

Zkus mrknout na Franck&Provost. Manželka měla nedávno narozky a koupil jsem ji voucher. Líčení, nový sestřih, poradenství... Péče na celý odpoledne. Mají velice slušný servis, žena o tom ještě teď básní.V méně vyspělých zemích bych za tu cenu dostal ženu novou :-)

fakt? já mám s Provostem ty nejhorší zkušenost (teda před 2 lety ve Slovdomě)...já nesnášim, když mi cizí lidi šahaj na hlavu, protože nejsem žádnej pes...takže ač nejsem boháč, za služby na hlavu si rád připlatim... je to pro mě prostě stresující záležitost...no a Provost ceny vysoký a služby neodpovídající, personál sprotej, jak dlaždiči...střih nic moc

Odesláno

Neviem, či servis je podstatný? Pokiaľ sa TV pokazí v záruke, obyčajne ho vymenia. Ak sa pokazí po záruke, zväčša sa buď neoplatí opravovať - cena opravy 100-300 EUR, alebo nie sú diely, prípadne sa závady začnú kopiť jedna za druhou a ani servisy nemajú o to veľký záujem. A všetky súčasné TV sú stavané na max. 5 rokov. Kvalita práce skončila na prelome tisícročia. Pri kúpe záleží hlavne na šťastí, koľko TV vydrží. Pre porovnanie, moje staré prenosné JVC má 35 rokov a stále na chalupe funguje a nikdy nebolo opravované, len čistené. :)

Odesláno

fakt? já mám s Provostem ty nejhorší zkušenost (teda před 2 lety ve Slovdomě)...já nesnášim, když mi cizí lidi šahaj na hlavu, protože nejsem žádnej pes...takže ač nejsem boháč, za služby na hlavu si rád připlatim... je to pro mě prostě stresující záležitost...no a Provost ceny vysoký a služby neodpovídající, personál sprotej, jak dlaždiči...střih nic moc

My byli v Brně a zkušenost je o hodně čestvější. Asi jinej oddíl

Maximální spokojenost

Odesláno

Neviem, či servis je podstatný? Pokiaľ sa TV pokazí v záruke, obyčajne ho vymenia. Ak sa pokazí po záruke, zväčša sa buď neoplatí opravovať - cena opravy 100-300 EUR, alebo nie sú diely, prípadne sa závady začnú kopiť jedna za druhou a ani servisy nemajú o to veľký záujem. A všetky súčasné TV sú stavané na max. 5 rokov. Kvalita práce skončila na prelome tisícročia. Pri kúpe záleží hlavne na šťastí, koľko TV vydrží. Pre porovnanie, moje staré prenosné JVC má 35 rokov a stále na chalupe funguje a nikdy nebolo opravované, len čistené. :)

tak to jsi zaspal dobu..LG a Samsung se cuká už jenom ve fázi aby uznal opravu..jejich nejlepší strategie provést opravu a do dokladů uvést závada se neprojevila

Odesláno

tak to jsi zaspal dobu..LG a Samsung se cuká už jenom ve fázi aby uznal opravu..jejich nejlepší strategie provést opravu a do dokladů uvést závada se neprojevila

To si ma prekvapil, ale mal som pred cca mesiacom debatu s opravárom televízorov, ktorý spoluvlastní slušnú predajňu elektrospotrebičov, hlavne TV, zaradenú do väčšej siete predajní a vlaste som napísal len to, čo mi sám hovoril. Dokonca tvrdil, že jeho remeslo, hoci vyžaduje veľkú dávku vedomostí a praxe, je na vymretie a že pre veľkých výrobcov je neatraktívne opravovať niečo, čoho výrobné náklady sú takmer nižšie, ako práca opravára.

Odesláno

S přítelkyní si nadělíme rekonstrukci koupelny, tátovi PC + nechávám zavést internet, mámě jsem nechal opravit a naladit klavír, synovcům a neteři deskové hry a dnes jsem ještě nakoupil nejbližším nějaké super čaje.

Odesláno (upraveno)

Horší to mám se svou drahou polovičkou ... koníčky skoro žádný, u ničeho dlouho nevydrží, na hadry a hovadiny si netroufnu .... JSEM V PASTI !!!

Daruj zážitky, thajská masáž, wellness a nebo tohle a uděláš něco i pro sebe :) Ale aby si to nebrala osobně... Upraveno uživatelem organic
Odesláno

nakoupeno, doobjednáno :)

rc vrtulníček super tracer

už dost šéfe od polrajcha

diář

magický svíčky a podobný nesmysle, kvetoucí čaje

semena bonsají

ještě kámoš jde ve středu do pivotéky tak to omrkne a kdyby něco tak něco přikoupím...

no a sobě nejlíp sadu od lanskyho, na broušení a časem squash raketu :)

a "prémie" 3.000 Kč za vedení malejch hasičskejch harantů.... sice to čas absolutně nepokryje, ale o penězích to není a nečekal jsem to, takže potěšilo :crying_anim02:

Odesláno

tablet :) většinu formátů e-knih to umí a plno dalších věcí...

tady bych si dovolil nesouhlasit...po celym dni cumeni na obrazovku je e-ink hotovej balzam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...