Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 4. 1. 2019 v 10:14, African napsal:

V 4. 1. 2019 v 9:37, Bob napsal:

perovka je na chozeni po kopcich blba, zpotis se v ni, to je lepsi vrstvit, funkcni triko dolu, pak nejaka teplejší bunda/mikina/vlnenej svetr a pres to nepromokavou bundu

asi tak - perovku do baglu kdyz se zastavis a chces se kochat ...

Upraveno uživatelem rumi
Odesláno

To já asi už ne. Softshellka od Husky celkem nic moc. Odlepila se poutka, pak švy, šňůry vytahaný a to vše poměrně rychle. :-/

Odesláno
  V 21. 1. 2019 v 6:17, Dokusan napsal:

Začátečnický dotaz. Jak je na tom s kvalitou Kilpi?

Poprvé se chystám na lyže do Rakouska, patnáct let jsem nebyl na dýl jak jeden den na horách, tak vybírám nějakou bundu.

https://snow.cz/recenze/463-kilpi-io-m

Kilpi má v oblibě má žena a je s těma hadrama vcelku spokojená, je to takový dobrý střed kvalitou odpovídající ceně. Ovšem ta perforovaná kapsa u toho modelu co jsi postnul je opravdu divná, přesně jak píšou v recenzi. Koukal bych dál...

Odesláno
  V 21. 1. 2019 v 9:21, Dokusan napsal:

Díky za reakci. Doporučil by jsi mí něco jiného řekněme do 7k?

HudY Outlet v Mostě. Do 7 určitě něco mít budou. Popř jiný outlet podobného prodejce (Rockpoint, Hanibal apod.)

Odesláno

Velmi kvalitní softshellky má Highpoint.cz ze Sušice. Mám už druhou a super. Bonus je pozáruční servis.

Odesláno

Nebo jeste mrkni na ceskou firmu Mill, podle me velice slusna kvalita vs cena.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Doporučuju Patagonii, dobrej je outlet v Praze, bundy krásně lehký a v outletu prijatelny ceny. Jinak kdysi jsem nosil zimní bundu značky Odlo, decentní cerna barva i design, jemnej material a přitom nepromokavá a skvěle izolovala a bylo v ní i v mrazech teplo, náplň myslím že z nějakýho typu Primaloftu.

Odesláno z mého MotoG3 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...