shewcza Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Máte někdo zkušenosti se značkou Schmuddelwedda? Mám docela nervy a na netu jsem o tom mnoho nenašel. Žena objednala bundy a mikiny na zolando, nebo jak se to jmenuje, za bratru 20 tis. Mám naběhlou žílu a bojím se, že mi praskne cévka. Chtěl jsem si o tom něco přečíst, že mě to třeba jako uklidní a vono nic. No a to mi taky nepřidalo... jdu se projít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 V klidu to vrátíš do 14 dnů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 V 17. 10. 2020 v 20:33, Strocek napsal: kuci, poradil by někdo klasickou impregnaci ve spreji na bundu ECWCS. Já používám toto: https://www.tilak.cz/cs/textile-guard-pro-spray-on-500ml nebo https://www.hudy.cz/performance-repel-plus?size=263920 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 2 hodinami, shewcza napsal: Máte někdo zkušenosti se značkou Schmuddelwedda? Mám docela nervy a na netu jsem o tom mnoho nenašel. Žena objednala bundy a mikiny na zolando, nebo jak se to jmenuje, za bratru 20 tis. Mám naběhlou žílu a bojím se, že mi praskne cévka. Chtěl jsem si o tom něco přečíst, že mě to třeba jako uklidní a vono nic. No a to mi taky nepřidalo... jdu se projít. Co vidím, je zkur***ej polyester. Drahá ropa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 No právě, jsem z toho rozčarován ani procházka nepomohla. Mohla si koupit Fjallraven za ty prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 2 minutami, shewcza napsal: No právě, jsem z toho rozčarován ani procházka nepomohla. Mohla si koupit Fjallraven za ty prachy. Moc to neres... Taky by se te mohla zacit ptat na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 13 minutami, shewcza napsal: No právě, jsem z toho rozčarován ani procházka nepomohla. Mohla si koupit Fjallraven za ty prachy. Netrap se, jak píše Moco, bez problému lze do 30 dnů vrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 3 hodinami, moco napsal: Já používám toto: https://www.tilak.cz/cs/textile-guard-pro-spray-on-500ml nebo https://www.hudy.cz/performance-repel-plus?size=263920 dík za tip vyzkoušim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Ahoj. čeká mě nákup zimní lyžařské bundy. Zatím jsem vybral osvědčenou značku Hannah, kterou jsem měl doteď a pak se mi líbí zn. KILPI. Nemáte prosím někdo tušení co to je za značku a jak to má s kvalitou. Nebo doporučte nějakou jinou značku. Limit ceny je do 9.000,-Kč. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Ja si loni kupoval bundu od Husky. Jsi na polovine budgetu za rozumnou kvalitu. Bunda pekne hreje, ale zaroven i odvadi paru a pot. Ve sve stare Hannah jsem byl jak ve skleniku. Tim ale nerikam, ze to je spatna znacka, dnes uz jsou ty materialy zase jinde. Kolegove si kupovali bundy Spyder a taky jsou maximalne spokojeni. V tomhle budgetu mas vyber dost velkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 před 15 hodinami, Kasprik napsal: Ahoj. čeká mě nákup zimní lyžařské bundy. Zatím jsem vybral osvědčenou značku Hannah, kterou jsem měl doteď a pak se mi líbí zn. KILPI. Nemáte prosím někdo tušení co to je za značku a jak to má s kvalitou. Nebo doporučte nějakou jinou značku. Limit ceny je do 9.000,-Kč. Děkuji Budget hodně vysoko, co značka Tilak, tam nic nezaujalo..? Jinak Horsefeathers tam mě kvalita na zimní sporty přijde v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Chceš jezdit na lyžích v něčem co má na sobě napsáno "koňské peří" a většinou fakt velkým nápisem zpravidla přes celý rukáv? Myslím že ne. Koukni se na Tilak, mám Svalbard a je perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 před 1 minutou, shewcza napsal: Chceš jezdit na lyžích v něčem co má na sobě napsáno "koňské peří" a většinou fakt velkým nápisem zpravidla přes celý rukáv? Myslím že ne. Koukni se na Tilak, mám Svalbard a je perfektní. Každý ma jiný vkus, mám od nich bundu a né všechny kusy mají nápis přes záda rukáv atd... Tilak bude TOP o tom žádná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Kup od Tilaku bundu Raptor a budeš mít univerzální bundu na všechno (od města po Himaláje) a v jakémkoliv ročním období. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Ahoj. Díky za nakopnutí. Na Tilak jsem se díval a tam to je s nabídkou dost bída. Většinou to jsou lehké bundy a vyžaduje to další vrstvy. Tohle jsem v minulosti zkoušel a pořád si rozepínat milion zipů nechci. Když tam je zateplená bunda, tak to je jak z roku raz dva. Kapuce nejde oddělat, málo kapes atd. Teď ještě koukám na ryze českou značku Mill, která i šije v ČR, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Zajo nieco nebude mat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 před 2 hodinami, Harwey napsal: Zajo nieco nebude mat? Zajo mám zrovna na sobě, dobrý hadříky šijete kluci slovenský Zimní lyžařský bundy dělá výborný Colmar, mrkni i na tuto parádní značku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Já přemýšlím nad Direct alpine guide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 před 20 minutami, alky napsal: Já přemýšlím nad Direct alpine guide. Tu mám od minulého roku jsem spokojený. A má jí i Zdenda “Háček” Hák, takže asi nebude úplně marná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Chceš jezdit na lyžích v něčem co má na sobě napsáno "koňské peří" a většinou fakt velkým nápisem zpravidla přes celý rukáv? Myslím že ne. Koukni se na Tilak, mám Svalbard a je perfektní.Svalbard jsem měl ještě, když byl z Windstopperu a primaloftu (teď, pokud vím, už je minimálně náplň jiná) a musel jsem ho prodat, protože mi v něm začalo být dobře tak okolo -15, jinak v něm byl pařák (v triku a při pomalé chůzi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se