Anela Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 (upraveno) @Květy a predchozi F3 jsi mel poskrabane? Upraveno 15. června 2021 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelDo Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Mám F3 saphire od začátku prodeje 06/2015 a bez škrábance na displeji,pravda luneta je dodrápaná..Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Květy Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 (upraveno) To zní skvěle, tudíž ochrana nebude Děkuji vám. V 15. 6. 2021 v 10:00, Anela napsal: @Květy a predchozi F3 jsi mel poskrabane? Právě že Anelo měl. (možná je sem na forum dám prodat, tak uvidíš). Neměl jsem safír...ale hned asi po měsíci jsem je škrábl a rýha to byla veliká. No a se škrábancem jsem chodil celých 5 let :). Koupil jsem na sklo ochranou folii, vždy vydržela "pěkná" asi 5 měsíců, a ta ten škrábanec trochu schovala. Ale i přes folii přibylo na sklíčku pár malých památek. Také to trochu dávám za vinu tomu, že předtím jsem hodinky nenosil, nebyl jsem na něj zvyklý a tak jsem s nimi praštil snad do všeho v mém okolí. To by po těch letech mohlo být jiné Upraveno 16. června 2021 uživatelem Květy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 (upraveno) Ja mel 6 PRO se safirem a uplne v pohode neposkrabano za rok kazdodenniho noseni. EDIT: Ja nosim hodinky furt uz desitky let a pred mesicem jsem tak narval s AW SE hranu zdi (normalne doma jsem sel), ze jsem oddelal ochranny sklicko (nastesti ne displej), takze nezvykem to byt muze, ale nervat muzes cokoliv kdykoliv Upraveno 18. června 2021 uživatelem McMac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Ahoj,mam tyden a pul Fenix 6X Pro a jsem s nimi maximalne spokojen. Ten skok z F3 je poradny.Po tydnu nonstop noseni mi ale zacaly silene "bzucet' pri vibracich. Drive to bylo klasicke vibrovani, ale ted to je spis hlasity klepani, jako kdyz se motorek utrhnul a triska se o pouzdro.Nesetkali jste se s tim nekdo? Na forech jsem nasel, ze se to delo uz u F6, ale zadne kloudne reseni vyjma reklamace a modleni, aby se to uz nestalo jsem nenasel.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Cau Kuline, me se to stalo - mel jsem 6 PRO a od jedny vyjizdky na vode mi to zacalo presne delat. Misto normalnich tichych vibraci zacaly hodinky cele drncet. Ja to resil reklamaci na Alze (kde mi po 3 tydnech volali, ze to nestihaji a ze mi daji nove jen s jinou lunetou. Z toho se vklubalo, ze mi objednali obycejny sestky, takze jsme to zrusili a dostal jsem penize). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Ahoj, tak už je má přes 14dnu alza, přes týden en tam sviti stav " v servisu OTESTOVÁNO" a prý více informací nemají. Dále tam svítí, že zbývá 12 dnů do reklamace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Máte někdo garminy propojené s aplikací Kalorické tabulky? Jako že Garmin pošle, resp tabulky si do Garmin aplikace sáhnou pro aktivity a odečtou energii z jídelníčku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Mal som to zapnute a fungovalo to(kroky, aktivity), ale už asi rok nepoužívam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 kluci nemate tip jak vyndat stezejky ze starsiho modelu (fenix 3), co ma jeste stezejky na imbus (nebo je to torx?) - mam jen jeden, nemam cim drzet protikus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Pánové, nevíte, kdy by měl být release nějakých nových Fénixů? Přemýšlím, že časem vyměnil 6PRO za 6 PRO solar, ale říkám si, že i soláry jsou již rok staré,takže bude nejspíše nejlepší počkat na nový model...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheFlyingman Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 před 6 hodinami, John_Lenon napsal: Pánové, nevíte, kdy by měl být release nějakých nových Fénixů? No, dle předchozích releasů, jak Fénixů, tak třeba Forerunnerů, se na internetu docela dost šíří spekulace o druhé polovině srpna. Pokud by to mělo být v srpnu, čekal bych oznámení tak kolem 20. Tohle by jim mělo dát dost času dostat na trh dostatek kusů před vánoční sezónou (dostupnost 6 byla na začátku dost tragická). Na druhou stranu - dosud nejsou leaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Oh, and finally, to preempt what will invariably be the first comment below: When will Garmin announce a Fenix 7? Most definitely 7AM US Eastern time on Tuesday. Sometimes Wednesday or Thursday, but certainly still 7AM US Eastern Time. Never a Monday or Friday though, even at 7AM. Also, probably not this Tuesday. Possibly linked to a trade show (those exist still?) or race, but possibly not. Definitely before they announce a Fenix 8 though – and certainly before a Fenix 10 or Fenix 11.Update: About 12 hours after publishing this post, the Adventure Racing World Series announced that they’ll be allowing “securely locked” GPS watches during their races, notably mentioning the Garmin Enduro. The first such race allowing it is Oct 1-10th in Spain. Also of note, Garmin is a sponsor there. (Thanks to commenter Margusl below for catching this!)Zdroj: https://www.dcrainmaker.com/2021/08/garmin-adds-new-adventure-race-activity-profile-an-explainer.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Psal jsem do Garminu na Černém Mostě a odpověď je, že o nové řadě nemají žádné informace a nemyslí si, že by letos vyšla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Ahoj, tak už je má přes 14dnu alza, přes týden en tam sviti stav " v servisu OTESTOVÁNO" a prý více informací nemají. Dále tam svítí, že zbývá 12 dnů do reklamace.... Ahoj, tedy výsledek byl ten, že Alza den před vypršením lhůty poslala mail, že prosí o strpení, 31.den jsem poslal email s požadavkem na vrácení peněz, po 8h bez reakce to na IL urgoval, aby mi borec řekl, že email vidí a předá ho tedy na reklamace (odeslán byl k té konkrétní reklamaci). Po 20min dorazil dobropis a nyní mám již nový kus, tak snad se nebude historie opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Tak at slouzi - jinak ted maji na alze 6x Pro za 14 tisic (bez safiru), takze muzes usetrit jeste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Diky, vim o tom, ale vzhledem k tomu, ze casto saham do racku a obcas hodinkama zavadim, tak na F3 HR Sapphire i po 5 letech sklicko bez skrabance, takze Sapphire je pro me nutnost overena praxi;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 (upraveno) Jelikož mám dostat F6Pro z reklamace až v prosinci, tak chci pořídit do té doby alespoň něco na běh. Takže se ptám: Poradíte mi ty nejlevnější hodinky/náramek na záznam běhu, které budou komunikovat s hrudním pásem Garmin? Nebo mi někdo něco prodejte Chci kontrolovat tempo, puls, vzdálenost. Upraveno 4. října 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Instincty jsou docela chválené. A cenovka je více než příznivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 (upraveno) Tak mě dnes Garmin překvapil a servis sehnal hodinky v Polsku a zkrátil čekáni z prosince na dnes. Když už jsem hodinky posílal na reklamaci, tak jsem přibalil HRM TRI (odlepovalo se jedno silikonové čidlo) a poslali za něj HRM PRO.... potěšilo. Upraveno 7. října 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se