Jump to content

Recommended Posts

Posted

jsou fakt super hlavne na vecer nebo ve stinu a titan v podani Seika je proste famozni ...v porovnani s gs je i ta ceska cenikovka do 60 tis cajk :-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jojo, já měl teda ocelový, nadšení si dobře pamatuju (ty luminiscenční tečky jsou sice často všude možně jen ne uprostřed, ale u Astronů to tak prostě je). Tyhle mají ten dohněda "moka" ciferník, žejo? Ta kombinace se zlatou mě u mých exovek taky oslovila.

Posted (edited)

Měl jsem je včera na ruce v Koscomu.Pěkné hodinky.Jinak letní čas bych neřešil jelikož do 2 let bude zrušen EU.Jediné co mi vadilo byl ten safír.Dle mého vkusu je velmi tenký a zvoní jak minerální sklo.Ale zase ta průhlednost je ukázková.Něco za něco.Apropo cenu mi nabídli 47tis.

Edited by vera8888
Posted

U současných Astronů letní čas řešit nemusíš, páč ho automaticky neumí (bude to asi umět nový kalibr). GPS hodinky jsou ale z definice cestovatelské, takže i když to zruší EU, jiní třeba nebudou následovat.

Jinak souhlasím s tím, že jsou fortelně udělaný, já safír u Astronů můžu po všech stránkách.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...
Posted

Solary za mega? Tak teď už jsem viděl asi všechno :D

Ale designově mi přijdou hezký, to zas jo. Možná se mi to líbí i víc, než když jsou hodinky 1:1 reedice

Posted (edited)

není to úplně pro každýho ....no .... to dá rozum .... odchylka +/- 15s za měsíc taky není nic moc ........ což je u GPS hodinek takový zavádějící............. ale v šuplíku bych s nima nepohrdnul :D ....... sem ale chudej, tak budu mít hovno

*každopádně pointa je úplně někde jinde ..... takže ještě jednou gratulace do Seiko ;)

Edited by YPO