Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

existují různé antenní zesilovače ..... namátkou tenhle https://www.alza.cz//hama-zasuvkovy-antenni-zesilovac-regulovatelny-d1480835.htm?kampan=adw1_prislusenstvi-pro-it-tv_pla_all_prislusenstvi-css_anteny_c_9062907_1o1_MK398a1&gclid=CjwKCAjw3c_tBRA4EiwAICs8CsT5NEa2DOncgw5FuVMJy-WdGpV2se3_wBYWK6NSh3KzXhGnSUXA2hoCqksQAvD_BwE ....... jenom to propojíš a je to (budeš tedy potřebovat o anténní kabel víc)

výše zmíněný STB umí i anténu napájet ..... jestli to má nějaký vliv na signál nevím .... musel bych se do toho ponořit

Má, napájím tím indiv. anténu se zesilovačem, tuto:

https://www.mironet.cz/solight-venkovni-dvbt-antena-22db-uhf-21-60-kanal-lte-4g-filtr+dp276936/

STB tento https://set-top-boxy.heureka.cz/emos-em170/#c=skladem&o=2

Odesláno

Chronomag je proste ztelesnenim moudrosti. Ze jsem tohle vlakno neobjevil driv, mohl jsem se koukat na HD porady i kdyz venku chcije. Fakt dik za rozsireni oobzoru, objednavam.

Odesláno

Umej ty vase Emosy jit i na youtube? Nechce se mi verit, ze zarizeni ze sestikilo umi jit i na internet.

Na netu jsem nasel tohle:

Tento moderní set-top box zvládne též přehrávat streamy z IP kamery, IPTV vysílání a online video

Docela se mi to hodi, u nasi Viery uz mladej vylagroval cudlik INTERNET, tak bych zabil dve mouchy jednou ranou.

Odesláno

Ja si asi naivne predstavuju, ze do toho zasunu wifi usb modem

to ne, ale kabelem z routeru by to mělo jít. Nicméně, neměl jsem potřebu to zkoušet

Odesláno

Ahoj

Stará TV půjde z baráku a k té novější koupím STB. Koukám po nové TV do 20t. na vzdálenost 3m. 50"/55" ? Televize jedu v LG a spokojenost,láká mě Philips. Nějaký tip?

Díky.

Odesláno

Pár kousků jsem vybral,moje chce Ambilight 55" a já 100Hz 55" LG...... :argue:

Záleží také na úhlech ze kterých na to budeš koukat a zachování barev a to má LG bezkonkurenční. 

Odesláno (upraveno)

Taky jsem teď vybíral ke staré TV DVB-T2 a trochu se v tom zorientovat je boj.

Každopádně po přečtení hromady recenzí atd., jsem vybral https://set-top-boxy.heureka.cz/ab-cryptobox-702t-hd/, kterej mi vyšel v poměru cena/vykon nej a zatím musím říct, že spokojenost.

Neseká se, nepřehříva a vše zatím funguje, jak má.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno

Já šel taky do Ambilight, čímž se výběr 100Hz TV zúžil na Philips, takže to skončilo u 50Hz. 

100 Hz je docela drahý, kromě Hisense, ale to je přece jen dost divná značka. Sony měly docela dobrý, ale cena...

Pár kousků jsem vybral,moje chce Ambilight 55" a já 100Hz 55" LG...... :argue:

Odesláno

Pls, jak je to s touto konkrétně 9. modelovou řadou v Evropě a u nás? Ani prodejci ani na stránkách hisense.cz není nabízeno nic než 7. nebo 8. řada. 4KUHD nebo SMART TV jsou v US značené trochu odlišně, jenže i ve zmiňované recenzí porovnávají s 8. řadou...

Pro inspiraci... a nová TV s velkou pravděpodobností bude mít DVB-T2 tuner už zabudovaný

Odesláno

Tak po víkendu s novou TV Panasonic TX-55GZ2000E musím konstatovat, že je to pecka. Barvy, kontrast, ostrost, prostě fakt super podívaná. A ten zvuk? Nic lepšího jsem u TV neslyšel. Takže na normální koukání už nemusím pouštět všechno jako doposud přes domácí hifi systém Denon a Dynaudio, což je super. Doporučuji.

Odesláno (upraveno)

Tak po víkendu s novou TV Panasonic TX-55GZ2000E musím konstatovat, že je to pecka. Barvy, kontrast, ostrost, prostě fakt super podívaná. A ten zvuk? Nic lepšího jsem u TV neslyšel. Takže na normální koukání už nemusím pouštět všechno jako doposud přes domácí hifi systém Denon a Dynaudio, což je super. Doporučuji.

A hlavně Panasonic bude držet dlouhá léta :-) Dobře si koupil....

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

blackhead> pěkný. :punk:

African> díky. Snad bude sloužit stejně dobře a dlouho, jako předchozí plazma od stejné značky, která se nyní přesune někam jinam v domě a bude snad ještě dále sloužit...

Upraveno uživatelem speslmbcz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...