kejklik Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 V 19. 8. 2010 v 7:16, 'ricous' napsal: Kterou z uvedených vybrat? Máte případně tip na jinou, klidně i tu plazmu? Plazmy začínají na 42". Podívej se na Samsungy v LCD 37". http://www.mall.cz/lcd-televize-samsung/samsung-le37c650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Když už je řeč o TV,můžete poradit satelit? Nejen HW ale i providera. Dosud jsem bral TV signál od souseda, ten má na střeše něco jako malé NASA, ale on to chce zrušit a tak budu bez příjmu. Digitalizace k nám naštěstí ještě nedorazila, ale obyč anténu již nechci. Nechci taky moc času věnovat vybírání, neb TV k životu moc nepotřebuji. Mojí jedinou podmínkou je bezplatný příjem (t.j. žádné měsíční poplatky), s jednorázovou počáteční investicí jsem smířen. Jako ideální se mi zatím jeví Skylink a jejich základní nabídka. Kdyby na mě moje potomstvo opravdu tlačilo, možná bych přibral i tu rozšířenou nabídku nyní cca za 250 měsíčně. Máte ji někdo a pokud ano, jaké máte zkušenosti? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 V 19. 8. 2010 v 14:21, 'Traveller' napsal: Když už je řeč o TV,můžete poradit satelit? Nejen HW ale i providera. Dosud jsem bral TV signál od souseda, ten má na střeše něco jako malé NASA, ale on to chce zrušit a tak budu bez příjmu. Digitalizace k nám naštěstí ještě nedorazila, ale obyč anténu již nechci. Nechci taky moc času věnovat vybírání, neb TV k životu moc nepotřebuji. Mojí jedinou podmínkou je bezplatný příjem (t.j. žádné měsíční poplatky), s jednorázovou počáteční investicí jsem smířen. Jako ideální se mi zatím jeví Skylink a jejich základní nabídka. Kdyby na mě moje potomstvo opravdu tlačilo, možná bych přibral i tu rozšířenou nabídku nyní cca za 250 měsíčně. Máte ji někdo a pokud ano, jaké máte zkušenosti? Díky. Skončily kody na digi co? Jak píšeš pořeš to tím skylinkem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 V 19. 8. 2010 v 14:28, 'wave ceptor' napsal: Skončily kody na digi co? Jak píšeš pořeš to tím skylinkem! Nevím nic o kódech - já od něj bral jen 3 české stanice a byl to analog. Mrknu tedy, co potřebuji na ten Skylink. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 V 19. 8. 2010 v 8:21, 'kejklik' napsal: Plazmy začínají na 42". Podívej se na Samsungy v LCD 37". http://www.mall.cz/lcd-televize-samsung/samsung-le37c650 Na netu uvádí i 94 cm... http://www.svettv.cz/plazmove-televize-94cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 V 19. 8. 2010 v 14:49, 'ricous' napsal: Na netu uvádí i 94 cm... http://www.svettv.cz/plazmove-televize-94cm Jasně že jsou, ale ta uhlopříčka 37" je dolní hranice a panely vyšších generací se dnes dělají až od 42". Menší míry jsou doménou LCD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 V 19. 8. 2010 v 15:03, 'kejklik' napsal: Jasně že jsou, ale ta uhlopříčka 37" je dolní hranice a panely vyšších generací se dnes dělají až od 42". Menší míry jsou doménou LCD. Aha, takže 94 plazmu nebrat... Jo, a zapomněl jsem dodat, že bych rád Full HD. Vím, že existují i fóra na TV, ale na co se tak hlavně zaměřit při výběru LCD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 V 19. 8. 2010 v 14:21, 'Traveller' napsal: Když už je řeč o TV,můžete poradit satelit? Nejen HW ale i providera. Dosud jsem bral TV signál od souseda, ten má na střeše něco jako malé NASA, ale on to chce zrušit a tak budu bez příjmu. Digitalizace k nám naštěstí ještě nedorazila, ale obyč anténu již nechci. Nechci taky moc času věnovat vybírání, neb TV k životu moc nepotřebuji. Mojí jedinou podmínkou je bezplatný příjem (t.j. žádné měsíční poplatky), s jednorázovou počáteční investicí jsem smířen. Jako ideální se mi zatím jeví Skylink a jejich základní nabídka. Kdyby na mě moje potomstvo opravdu tlačilo, možná bych přibral i tu rozšířenou nabídku nyní cca za 250 měsíčně. Máte ji někdo a pokud ano, jaké máte zkušenosti? Díky. Bereme domů signál přes Skylink. Na střeše je jen parabola 80 cm s konvertorem se 4mi výstupy. Po baráku 3 přijímače, každý s kartou. Tři TV přijímače tak mají volbu různých programů (rodiče + 2 děcka). Cena jedné karty cca 2000,- CZK, základní balík cca 15ti českých a slovenských programů gratis. K tomu mnoho desítek německých a dalších kanalů. Třeba Iran music channel - to je dost drný kvílení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 V 19. 8. 2010 v 15:09, 'ricous' napsal: Aha, takže 94 plazmu nebrat... Jo, a zapomněl jsem dodat, že bych rád Full HD. Vím, že existují i fóra na TV, ale na co se tak hlavně zaměřit při výběru LCD? Rychlost odezvy, pokud nechceš, aby za hokejisty zůstával dres nebo barva auta ho předjela při prudkém brzdění, tak hledej odezvu pod 3 ms. Pro info: plazmy mají odezvu cca 0,01 ms. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 (upraveno) V 19. 8. 2010 v 14:21, 'Traveller' napsal: Když už je řeč o TV,můžete poradit satelit? Nejen HW ale i providera. Dosud jsem bral TV signál od souseda, ten má na střeše něco jako malé NASA, ale on to chce zrušit a tak budu bez příjmu. Digitalizace k nám naštěstí ještě nedorazila, ale obyč anténu již nechci. Nechci taky moc času věnovat vybírání, neb TV k životu moc nepotřebuji. Mojí jedinou podmínkou je bezplatný příjem (t.j. žádné měsíční poplatky), s jednorázovou počáteční investicí jsem smířen. Jako ideální se mi zatím jeví Skylink a jejich základní nabídka. Kdyby na mě moje potomstvo opravdu tlačilo, možná bych přibral i tu rozšířenou nabídku nyní cca za 250 měsíčně. Máte ji někdo a pokud ano, jaké máte zkušenosti? Díky. Já mám kartu Skylink a HW od německé firmy TechniSat. Jednoduchá a bezproblémová instalace a zprovoznění a celková spokojenost. Upraveno 19. srpna 2010 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 V 19. 8. 2010 v 7:16, 'ricous' napsal: LG 37LD450 Samsung LE37B530 Sony KDL37EX401AEP Sony KDL40EX402 Kterou z uvedených vybrat? Máte případně tip na jinou, klidně i tu plazmu? plazma/lcd lcd potřebuje kvalitní signál,nejlíp sat. ideál provider SKYLINK lcd s led podsvícením je ok,jen poslední dva ročníky výrobce kladl větší důraz na ekologii a ekonomický provoz,a zlepšil komplet uživatelský komfort Bohužel kvalitní LCD tv local dimming byly Samsung 2009,no a jiní výrobci,Sharp,Toshiba..,Samsung a Sony měli z mého pohledu vždy lepší,podání obrazu V závěsu za nima LG. LCD s klasickým podsvícením CCFL,kup toho SAMA,ale řadu C B-éčka,jsou loňské modely.Řada C má lepší ovládání,možnosti zálohování nastavení atd.. Lg se víc kazí Sony ve srovnání poměr výkon cena tě bude stát víc peněz.Ta druhá je ty starý model. při výběru se vykašli na na údaje o dynamických kontrastech,odezvách atd a věř vlastním očím. LCD + jasnější dynamičtější obraz(lepší podání bílé,hlubší černá) + spotřeba,dobře nastavená tv +- 100w + vhodnější na hry - pozorovací úhel(pokud nebudeš sedět kolmo tak obličej bude modrý,černá bude šedá,bílá ztmavne - při sledování v noci při tmavých scénách budeš vidět místo tmy(vlastně bys neměl vidět kde je TV,)světlé fleky na obrazovce. - jak tady zaznělo rychlé pohyby jsou na LCD problém. Plazma když plazmu tak kup Panasonic + dobře hraje na horší zdroj signálu + příjemnější měkkčí obraz + ideální na sport + obraz stejný z jakéhokoliv úhlu - vypalování,prostě tam je,i když píšou že ne. - nevhodná na hry i když už píšou že jo - nedělají menší než 37" byla by drahá - no a ta mírně větší spotřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Mam stejnou sestavu poskytovatele a satu jako filo-boxer. Na LCD Philips devitkove rady to kouzli a vrele doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Kamilb: díky za obsáhlou odpověd´. Signál mám z kabelovky UPC přes HD PVR box.Doporučil by si konkrétní typ, pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Možná bych zvážil koupi TV s DVB-C tunerem (+CI slot) a tím pádem vynechal ten set-top box. Karta do CI slotu stávala cca 1300,-. Já bych dnes šel už do TV s podporou přehrávání multimédii (Div-X, MKV,..) přímo z USB nebo LAN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Letošní modely od Sama mají DVT-T,i DVB-C,je tam i CI slot,USB od řady 5 nahoru přehraje i nějaké to video,je to napájené USB takže ti to roztočí i externí HDD,LAN to má takyřada 6 má navíc jen 100Hz,na to se vykašly,já mám doma dělo TV a těch 100Hz mám stejně vypnuto.Neval do toho prachy..Takže můj typ 37 nebo 40C550 úplně to stačí,čím větší tím lepší,protože všude píšou jen doporučenou pozorovací vzdálenost od xxx m.ale důležité je když si pustíš HD tak na té 40"tv už ten detail od 3-4m neuvidíš,a bude to hrát jako dobré DVD.No a s tou cenou by ses tam mohl s odřenýma ušima +- dostat. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 V 20. 8. 2010 v 11:09, 'kamilb' napsal: Letošní modely od Sama mají DVT-T,i DVB-C,je tam i CI slot, USB od řady 5 nahoru přehraje i nějaké to video,je to napájené USB takže ti to roztočí i externí HDD,LAN to má taky řada 6 má navíc jen 100Hz,na to se vykašly,já mám doma dělo TV a těch 100Hz mám stejně vypnuto. Neval do toho prachy.. Takže můj typ 37 nebo 40C550 úplně to stačí,čím větší tím lepší,protože všude píšou jen doporučenou pozorovací vzdálenost od xxx m. ale důležité je když si pustíš HD tak na té 40"tv už ten detail od 3-4m neuvidíš,a bude to hrát jako dobré DVD. No a s tou cenou by ses tam mohl s odřenýma ušima +- dostat. Tady je porovnání LE37C550 a 650: http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LE37C650L1WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= kromě 100Hz má 6 ještě SRS což podle mě za těch 5000,- rozdílu v ceně nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 SRS je šidítko které ten špatný zvuk jen zhorší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) V 19. 8. 2010 v 14:21, 'Traveller' napsal: Když už je řeč o TV,můžete poradit satelit? Nejen HW ale i providera. Dosud jsem bral TV signál od souseda, ten má na střeše něco jako malé NASA, ale on to chce zrušit a tak budu bez příjmu. Digitalizace k nám naštěstí ještě nedorazila, ale obyč anténu již nechci. Nechci taky moc času věnovat vybírání, neb TV k životu moc nepotřebuji. Mojí jedinou podmínkou je bezplatný příjem (t.j. žádné měsíční poplatky), s jednorázovou počáteční investicí jsem smířen. Jako ideální se mi zatím jeví Skylink a jejich základní nabídka. Kdyby na mě moje potomstvo opravdu tlačilo, možná bych přibral i tu rozšířenou nabídku nyní cca za 250 měsíčně. Máte ji někdo a pokud ano, jaké máte zkušenosti? Díky. Skylink máme od včera. Velká parádička v kombinaci s Panasonic TX-P42G20E a programy v HD. Maximální spokojenost. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Taky dobrá kombinace.Jen ty naše HD,mají co dohánět.Mrkni třeba na volný rakouský HD kanál,Servus HD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 V 20. 8. 2010 v 16:37, 'kamilb' napsal: Taky dobrá kombinace. Jen ty naše HD,mají co dohánět.Mrkni třeba na volný rakouský HD kanál,Servus HD. Naše nebo cizí, nevím. Máme teď asi dva měsíce všechny HD programy zdarma (eurosport, HBO, ....) + parabolu máme s motorem, tož programů blud včetně nekódovaných HD (ARD, ZDF ....). Původně jsme chtěli jen tu nabídku za 250,- na měsíc. Ale teď už jsme nalomený, že si ty HD programy připlatíme, byť nejsme TV fandové. Ale ten rozdíl je sakra znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se