spineshank Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 opravu věř že kvalitní zvuk navíc z BD je setsakara velký rozdíl a dává filmům úplně jinej rozměr,doporučuju jít někam poslechnout
ricous Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 opravu věř že kvalitní zvuk navíc z BD je setsakara velký rozdíl a dává filmům úplně jinej rozměr,doporučuju jít někam poslechnout Na mě musíš pomalu - co je to BD?
kamilb Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Žena kvalitu okomentovala slovy, že je to natočený kamerou jak telenovela... Gratulace k TV. Kamera jako telenovela je problém továrního nastavení který nevyřešíš přepínáním čtyř módů obrazu. Televizi musíš nastavit(kalibrovat),zkus toto,myslím že budeš spokojen. Odkaz už jsem nenašel Samsung UE .. C6000 - Picture menu Fashion: Movie Backlight: 9 Contrast: 93 Brightness: 44 Sharpness: 0 Color: 48 Tint: G50/R50 Eco Solution submenu: Energy Saving: Off Eco Sensor: Off No Signal Power Off: Off Auto Adjustment screen and submenus: [grayed out] Advanced settings submenu Black tone: Off Dynamic contrast: Off Shadow Detail: +2 Gamma: +1 Expert Pattern: Off RGB Only Mode: Off Color space: Auto White Balance [see below] 10p White Balance: On Flesh tone: 0 Edge enhancement: Off xvYCC: Off LED Motion Plus: Off White balance submenu R-Offset: 25 G-Offset: 23 B-Offset: 25 R-Gain: 25 G-Gain: 25 B-Gain: 19 10p White Balance submenu Interval 1: Red 0, Green 1, Blue 0 Interval 2: Red 0, Green 0, Blue 0 Interval 3: Red 0, Green 0, Blue 0 Interval 4: Red 0, Green 0, Blue 0 Interval 5: Red 0, Green -1 Blue 0 Interval 6: Red 1, Green 0, Blue 0 Interval 7: Red 0, Green -1 Blue -1 Interval 8: Red 0, Green -2, Blue 0 Interval 9: Red 0, Green -3, -1 Blue Interval 10: Red 2, Green -1 Blue 0 Picture options submenu Color tone: Warm2 Size: Screen Fit Digital Noise Filter: Off MPEG Noise Filter: Off HDMI black level: Normal [grayed out] Film mode: Off [grayed out] Auto Motion Plus: Custom - Custom settings: Blur reduction: 10 Judder Reduction: 0 Auto Protection Time: 2 hours autor
quequeek Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Na mě musíš pomalu - co je to BD? Blu-ray Disk...? HD DTS zvuk je opravdu znát, rozhodně nedoporučuju do bytovky, sousedům se to moc nelíbí
B.F.G. Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Mám Samsung LE40C630, což je 650 s matným panelem a nižším kontrastem. Nic nebzučí a hlasitost 0 znamená ticho. Hlasitost 1 závisí na vstupu. Pokud to jde z DVB, tak je to velmi, velmi tiché. Pokud z filmu z USB flash disku, tak je to znatelně hlasitější občas. Super informace, jen upřesním, myslel jsem to tak, jestli v nějakých režimech (třeba bílá obrazovka) nebzučí něco uvnitř, co má být z ticha (kondík, trafo...) Neměl jsi to náhodou napíchnuto na měření spotřeby? Jen pro poraděnky vybírám buď toto, nebo "novej" model ze serie 37-40UE6000, nebo plazmu LG42PJ650. A teď babo raď, pořád nějak nevím s LCD, televize bude převážně hrčet na pozemním vysílání a to může bejt na LCD asi furt dost vopruz (posuzuju podle starších telek co mám na očích občas...) Jenže u plazmy mi docela dost vadí reálná spotřeba elektriky, holt masírka čezu funguje
Mike-72 Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Gratulace k TV. Kamera jako telenovela je problém továrního nastavení který nevyřešíš přepínáním čtyř módů obrazu. Televizi musíš nastavit(kalibrovat),zkus toto,myslím že budeš spokojen. Odkaz už jsem nenašel Samsung UE .. C6000 - Picture menu Fashion: Movie Backlight: 9 Contrast: 93 .... autor Tak to také zkusím, stejně jako kolega (nebo asi více) jsem zklamán ze ztráty filmového koizla, které měla televice. Ledka je hnusně realistická a přesně jak kamerou za pár šupů. Tak zkusím:-)
M3maniac Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 tchán si koupil samsung LED řadu myslím 6500 stála 45 a byla v akci za půlku myslím, ovšem obraz mě zklamal...absolutně nepřirozené
kamilb Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 No to je přesně ono..A Samsung se kalibruje každý vstup zvlášť,to to znamená že musíš postupně nastavit všechny vstupy co používáš,např.HDMI1,HDMI2,TV...atd.
ricous Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Tak jsem ten obraz nakalibroval dle návodu (díky) a je to konečně jako na té starší plazmě. Jenže člověk si tak nějak na ten až nepřirozený obraz dokáže rychle zvyknout, takže někdy tam dáme i režim standard. Včera při sledování části Majora Zemana to vypadalo, jako by to mělo nějaký 3D efekt a natočili to před 5 lety...Co mě štve, že přes HDMI to hodí 4:3, pokud je to tak natočeno a jsou černý okraje, nejde to roztáhnout. Nebo jsem na to zatím nepřišel.Je nějaká webovka s trikama na tuhle TV?
Donuts Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 ricous: pokud mas hodne casu, tak muze procist forum tvfreak.cz, tam toho najdes spousty.
kamilb Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Co mě štve, že přes HDMI to hodí 4:3, pokud je to tak natočeno a jsou černý okraje, nejde to roztáhnout. Nebo jsem na to zatím nepřišel. Je nějaká webovka s trikama na tuhle TV? Ty staré věci jsou v tomto rozlišení a formátu natočené tak bys je měl nechat tak protože při jakémkoli použití funkce zoom atd.ti klesá rozlišení a deformuje se obraz,nebo bude ořízlý.Je to jako bys měl starou fotku 4:3 a ty ji napasoval do 16:9.Je to o zvyku.
Mike-72 Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Stejně, jaký je to pokrok. Před skoro třiceti lety jsme měli první barevnou televizi. Rozbalila se, dala do zásuvky, naladila tuším čtyři programy, dva české a dvě Rakouska a bylo. Dnes si přinesu televizi, která má nepřirozený obraz, ztratila kouzlo filmové/televizní atmosféry a pro její nastavení aby člověk pomalu studoval tříletý obor. No, dobře s náma markeťáci vymrdali.. Už se těším na dobu, kdy se zase začne vyrábět něco, co domu přinesu, zapnu a bude se na to dát koukat.
kamilb Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Já si myslím že to je tím že jsme vyrostli na analogu,nebylo nic krásnějšího než když jsem si večer ladil rádio,ten šum,brum,a do toho kdesi v dálce Radio Luxembourg...,a teď bác digitální televize,digitální vysílání,digitální lednička,satelit...nic se neladí jen programuje.To naše digitální děti to budou mít jednodušší.
B.F.G. Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Nemáte někdo Phillips 5kovou řadu s direct LED? Koukal jsem včera na 102cm kus a obraz mi připadal i z Bule Ray takový kostičkovaný a "zašuměný v tmavých plochách". Chjo já asi bednu nakonec opět nevyberu...
Prome Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 (upraveno) Doma máme model 32pfl5605 a za sebe můžu říct, že s tim co popisute, jsem se nesetkal. Dost ale záleží i na nastavení tv. V menu je toho nastevení spousta, ale většinou to ten obraz spíš zhorší než vylepší. Takže pokud můžu radit, tak najít na internetu "nejlepší" nastavení vyhlídnuté tv, pak zajít do obchodu s vlastním HD videem a nakonec to nejdůležitější - najít ochotného prodavače, který vám dovolí si s tim pohrát. Druhou možností je koupit přes internet a pokud se něco nebude líbit, tak ve 14-denní lhůtě vrátit a začít hledat znovu. Upraveno 29. března 2011 uživatelem Prome
quest987 Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Nemáte někdo Phillips 5kovou řadu s direct LED? Koukal jsem včera na 102cm kus a obraz mi připadal i z Bule Ray takový kostičkovaný a "zašuměný v tmavých plochách". Chjo já asi bednu nakonec opět nevyberu... nevim cim to je,ale prave na teto rade philipsu sem nikdy nevidel dobry obraz hlavne u vetsich uhlopricek.Cerna barva je pro ne tak trosku nedostizna meta.Vzdycky maji cernou s nadechem modro fialove.Koukni po nejake Sony nebo Panasonicu,hlavne Panasonic je co se tyce prirozenosti barev hodne dobry pouziva IPS panely,ale vyssi rady Panasonicu vychazeji cenove trosku vejs
mAra_ Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 5tkove radu od Philipsu se obloukem vyhni. Kdyz uz tak pokouknout po 7mickove.. To je jina kava. mAra
Coolik Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 (upraveno) Ahoj, rád bych se zeptal na názor jakou televizi pořídit? Nějak jsem se v současné nabídce ztratil a moc se neorientuji. Chci cca 42-46" a to je všechno čím si jsem jistý. Cenově tak do 30tis, pokud by bylo opravdu proč, tak bych připlatil. 3D nutně nepotřebuju a pokud bych to využil tak maximálně v pasivní verzi, protože existuje klip na optické brýle, které nosím. Předem díky za názory Upraveno 25. června 2011 uživatelem Coolik
Traveller Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 Taky bych se přidal s žádostí o radu. Zrovna něco bouchlo v naší stařičké CRT a tak se změně nevyhnu. Jde mi o TV do úhlopříčky 1 metru, nemusí nic moc umět (čučí na to stejně jen děti) nemělo by to moc žrát. Příjem ze se Skylinku. Jo a nemusí být ani Full HD.
quest987 Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 (upraveno) Ahoj, rád bych se zeptal na názor jakou televizi pořídit? Nějak jsem se v současné nabídce ztratil a moc se neorientuji. Chci cca 42-46" a to je všechno čím si jsem jistý. Cenově tak do 30tis, pokud by bylo opravdu proč, tak bych připlatil. 3D nutně nepotřebuju a pokud bych to využil tak maximálně v pasivní verzi, protože existuje klip na optické brýle, které nosím. Předem díky za názory ja by sem dnes šel do Panasonic TX-P42VT30(plazma) sice je to trochu přes limit cena je cca 33-35,navíc je to 3D(aktivní brýle) které jsi úplně nechtěl,ale co se týče obrazu je to naprosto super telka -výborné barevné podání,bezproblémový přepočet SD signálu.podle mne jedna z nej tv co se da dnes pořídit za slušnou cenu Upraveno 26. června 2011 uživatelem quest987
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se