Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dve cesty

1) aplikace pro mobily/tablety Panasonic viera remote - najdes v appstore, nainstalujes, mobil/tablet a telka musi byt pripojene ke stejne siti, spustis vyhledat, aplikace ohlasi ze nasla tvoji telku a mas plnohodnotne DO s radou funkci navic - treba prave psani textu na tabletu, nebo kalibrace barev ci zrcadleni obsahu z telky do tabletu atd

2) na telce najdes vestavenou aplikaci youtube, spustis, v menu nastaveni je funkce parovani - tam uvidis ciselny kod. Pustis si na pc nebo tabletu youtube.com/pair, napises kod, ohlasi sparovano. Od te chvile vybiras videa na pc nebo tabletu a ta se prehravaji na telce

Body 1 a 2 jsou navzajem nezavisle

Když vidím, že tady má spousta lidí Panasonic, funguje vám ta funkce TV Anywhere? Já ať se na Ipadu i na Androidu snažím jak chci, tak mi to vždycky vyhodí chybu a nedokážu se přihlásit :-( Panasonic podpora na to samozřejmě kašle...

Odesláno (upraveno)

Ad velikost. Můj kámoš toho času prodejce tv mě při koupi mé TV k velikosti řekl jedinné - každá TV je po čase malá :D. A je fakt že když jsem 28" nahradil 51" tak mě to přišlo jako monstrum atd. Ale dnes si říkám že 60"-65" by se šikla :)

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno (upraveno)

Kluci nevite nekdo, jak prenest tv signal z anteny do tv v patre, abych nemusel vrtat jak cocot? Existuje nejaky poricntung, kam strcit koax a na druhy strane zasunout do tv? Diky moc

Porichtung existuje, jen ta cena se Ti líbit nebude......

http://www.eltasat.cz/elektro-zbozi-a-material/bezdratovy-prenos-a-v-signalu/

http://www.eltasat.cz/televize-pc-audio-video/prenasec-hd-video-audio-signalu-pres-elektrickou-sit-optex-750890

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Kucí, v lednu bourame a v unoru zabydlujem. Pomalicku posilhavam po bedně. Tak nějak bych chtěl plazmu od Panasoniku, ač jsou to umírající modely bez nastupcu. Je to rozumné nebo bykovina? Nepotřebuji zadne hypersmart funkce, 3D, krivy obraz a 4K.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím a pro klid duše bych rád radu, vybral jsem v cenové relaci do 14000Kč dobře :-) SONY KDL-42W705B 

Nebo doporučíte jinou  :frusty:

POŽADACKY 42", OBRAZ A ZVUK SUPER K POMĚRU CENY, MOŽNOST NAHRÁT A PŘEHRÁT Z HDD, OSTATNÍ JEN JAKO NUTNÉ ZLO. Díky předem za jakékoli info. :cheers:

Návštěvník YPO
Odesláno

Zdravím a pro klid duše bych rád radu, vybral jsem v cenové relaci do 14000Kč dobře :-) SONY KDL-42W705B

Nebo doporučíte jinou  :frusty:

POŽADACKY 42", OBRAZ A ZVUK SUPER K POMĚRU CENY, MOŽNOST NAHRÁT A PŘEHRÁT Z HDD, OSTATNÍ JEN JAKO NUTNÉ ZLO. Díky předem za jakékoli info. :cheers:

mám 706 pár měsíců ..... obraz i zvuk je OK ....  smart funkce fungujou, ale nepoužívám je

Odesláno

Kucí, v lednu bourame a v unoru zabydlujem. Pomalicku posilhavam po bedně. Tak nějak bych chtěl plazmu od Panasoniku, ač jsou to umírající modely bez nastupcu. Je to rozumné nebo bykovina? Nepotřebuji zadne hypersmart funkce, 3D, krivy obraz a 4K.

Kazdy kdo tomu rozumie ta bude tlacit do plazmy Panasonic. Aj mna natlacili a som spokojny.
Odesláno

Nesouhlas.. překontrastovaný omalovánky z LED naprosto znevažujou jakoukoli obrazovou kvalitu

Plazma je a byla jenom jedna, a zlatý klasický crtčka

Hospodskej se zákalem a kecá do TV.Věnuj se hostům, pusť klimošku ať vidíme tu telku. :-)

Jak jsem psal,nic proti plazmě,ale už je to pasé.

Odesláno

Hospodskej se zákalem a kecá do TV.Věnuj se hostům, pusť klimošku ať vidíme tu telku. :-)

Jak jsem psal,nic proti plazmě,ale už je to pasé.

jediny problem plazmy bol ze bola draha na vyrobu. Takze skoncila a teraz su tu namiesto nej lacne smejdkove lcdka ci ledky ci co.

Odesláno

Pokud ti jde primárně o kvalitní obraz a ne o tu omáčku kolem, tak určitě zkus na vlastní oči nějakou plazmu od Panasonicu

Problém je v tom, že to hledání dá práci - výroba skončila...

Odesláno

mám 706 pár měsíců ..... obraz i zvuk je OK ....  smart funkce fungujou, ale nepoužívám je

YPO díky za info :notworthy: spokojenosti.

Tak a je objednáno.  Cena 12990Kč dnes v Datartu rozhodla v rychlosti objednání. A náš narůžovělí Samsung 80cm půjde do zběrného dvora :-) Sloužil 12 let, tak doufám, že tato placka to taky vydrží :furious:

• po měsících...
Návštěvník YPO
Odesláno

Dotaz:

při přehrávaní filmů na TV z flash karty, ale i z externího disku se film po cca 1,5 hodině zastaví ..... dělá mi to na obou TV ..... co dělám blbě ? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...