jovani Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 beelink je fajn, no pre seba chcem skusit Android TV Box Zidoo X9S Android 6.0 pozna niekto?
Maxel Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 S tim přímo ne, ale nedávno jsem tu pořídil tohle a zatim spokojenost maximální.https://www.mall.cz/multimedialni-centra/minix-neo-u1-4k-media-hub Místo "obyč." ovládání používám dokoupený ovladač "air mouse" a to nemá chybu! KODI, VLC, jutrubka, atd. - vše šlape v pohodě a bez cukání, svižnost OS taky v pohodě.
efreeti Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Vybírám tv tak do 20tis. 48-55palců. Predevsim na to chci prehravat z kodi. Stale plati ze je lepsi koupit "hloupou"tv a nejakou krabicku s androidem na kodi zvlast nebo uz to vyrobci tv vychytali a jede to bezproblemove primo na tv s androidem?
Liqid Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 U Sony s adroidem v pohodě. Naistaloval jsem kuželku a nemám problém. S Kodi zkušenost nemám, ale neviděl bych v tom problém.
rokra Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 máte niekto skusenosť s OLED TV?mám záujem prekopať celý moj video system na 4k a narážam na pár problémov
Josef01 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Sony s Androidem je děsná TV, občas to resetuje přehled programů v Guide (zřejmě po nějakém autoaupdate), pomalý je to jak šnek, vyzkoušel jsem 3 moduly pro kartu, než to začalo rozumně fungovat. Podle mě je OS v TV blbost, zlatá plazma s klasickým FW.
rokra Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Sony s Androidem je děsná TV, občas to resetuje přehled programů v Guide (zřejmě po nějakém autoaupdate), pomalý je to jak šnek, vyzkoušel jsem 3 moduly pro kartu, než to začalo rozumně fungovat. Podle mě je OS v TV blbost, zlatá plazma s klasickým FW.ja som od začiatku pri plazme ( videohry, sport) a iba raz som omylom kúpil do spalne 4k LED ale teraz chcem kupit OLED, preto zisťujem nejaké skusenosti
taurus Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Řeším teď taky dilema jestli vzít nějaký UHD za cenu 30-40 tis nebo ještě počkat kam spadnou OLED v létě pokud vůbec. OLED bych preferoval ale LG mě není moc sympatická a ostatní zatím jdou s cenu spis výš než ze by ji tlačili dolu. Zajímalo by mě pokud ma někdo čerstvou zkušenost s OLED jak je rychla třeba na sledování sportu a pod a jak funguje ovladani.
taurus Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Nikdo nic? Nikdo nemá osobní zkušenost s výběrem OLED ? a co QLED vz OLED?
Oliver333 Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 zdravím, prosím vás víte o nějakém USB rozbočovači který by mi fungoval na 1 rok staré LED TV LG mám tam 2 porty a potřeboval bych 3Děkuji
VitkovaJana Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Ahoj, já bych se zeptala takto - jakou konkrétně televizi máš? To bude asi klíčové, řešila jsem podobný problém a pokud jde o rozbočovače, ne každý funguje na každé televizi. Já osobně mám doma LG 32LH570U a k tomu tenhle rozbočovač. Manžel si s tím sice trošku hrál (když, tak se ho můžu zeptat, co bylo potřeba s tím udělat, jestli si to ještě pamatuje), ale funguje nám skvěle a portů tím získáš hned sedm. Jinak tě odkážu na nějaké stránky, které se televizi věnují - četla jsem třeba tenhle článek o televizích, je velice rozsáhlý, tak tam třeba najdeš víc informací, které potřebuješ. Ale jak říkám, klíčové je, jaký model máš, od toho se pak bude všechno odvíjet ;-)
Marfael Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Odesláno 30. června 2017 (upraveno) Myslím, že je úplně jedno jakou TV má, respektive jediná důležitá věc je si zjistit, jaký USB v TV (USB 2.0, USB 3,0) máš a dle toho koupit rozbočovač, aby to bylo kompatibilní, toť vše. A pak už je jen otázkou, jestli pasivní, či aktivní, neboli , co v tom budeš mít zapojeno, aby to ten pasivní z TV případně utáhl. Nebo koupit aktovní, který má napájení zvlášť normál ze sítě. Upraveno 30. června 2017 uživatelem Marfael
Oliver333 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Ahoj, moc děkuji za odpovědi- mám model LH6047 a chtěl bych na rozdvojený vstup napojit bezdrátovou klávesnici a audio převodník (z digitálu na analog) Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk
Moty Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Souvisí to s telkou, tak hodim dotaz sem, než bych založil nové téma. vybírám poskytovatele Digi Tv, co doporučíte? nepotřebuju HBo a tak, ale spíš chci dokumentární kanály díky
stosi Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Dost záleží, co od toho čekáš. Určitě bych ti ale nedoporučil UPC ani O2TV.
Moty Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 vyloženě se v tom nevyznám, takže buď prosím konkrétnější v otázkách:-) stačí mi to na jednu TV, asi si to nepotřebuju nahrávat, HD bude asi fajn, ikdyž právě končící UPC nemělo žádný HD a taky sme žili díky
stosi Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 UPC - mají aktuálně agresivní cenovou politiku v duchu hesla "když ptáčka lapají..", v případě, kdy se objeví problémy, tak zákaznický servis na nule. O2 - ceny stabilní, pokud ještě nakombinuješ s dalšíma službama, tak je to docela výhodné. Objeví-li se problémy, tak přeji pevné nervy - maximálně ti doporučí pořízení nového modemu event. set top boxu (pod 1.500,-/kus to nejde), ikdyž je většinou problém na jejich straně (v podobě slabé infrastruktury) a technici to ví (tak nepoví). UPC bych si nevzal nikdy, O2 jedině, když bych věděl, že pojedu na nové infrastruktuře. Nejlepší je mít spolehlivého lokálního, který tě ušetří korporátních manýrů.
Gustaf Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 (upraveno) Jestli máš satelit, jdi do skylinku mám již několik let a jsem spokojenej. Sám si vybereš balíček nebo programy, který si zaplatíš. Můžeš platit měsíčně, takže si libovolně volit. Teď už maji jako O2 archiv 7dni zpětně. LIVE TV, tzn. možnost prohlížení TV na mobilu, tabletu, PC atp kdekoliv. Můžeš vlastně koukat na 3 programy najednou. Já jsem spokojený Upraveno 15. listopadu 2017 uživatelem Gustaf
Maxmillian Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Souvisí to s telkou, tak hodim dotaz sem, než bych založil nové téma. vybírám poskytovatele Digi Tv, co doporučíte? nepotřebuju HBo a tak, ale spíš chci dokumentární kanálydíky Ja mam doma .. a vlastne kdekoliv jsem https://www.kuki.cz - maji pekny set-top-box a nektery TV to umi rovnou bez te krabicky. Zaroven je k tomu apka na iOS (asi i Android) a Win/Mac/Linux. Funguje to prakticky odevsud, takze my na dovoleny koukame normalne na nase programy. Ceny mi prijdou ok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se