A_J Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Koukám, že jdu taky s křížkem po funuse, každopádně parádní záležitost (a kdyby dvě přebývaly, ráda jim poskytnu domov... ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 A já se rovnou přiznám, že si je beru do zásoby a nedám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Pokud bude další várka vzal bych 1+1 a 1+1.. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 A já se rovnou přiznám, že si je beru do zásoby a nedám... Úplně tomu rozumím a mám to stejně :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 ahoj loga uz mam doma, vcera na pifku jsem uz predal prvnim objednatelum. Vam vsem do patku prijdou poštou dle nahlasenych adres. logum a chronomagu zdar :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 To je mazák tohleto! A fešák, sluší Díky moc, byl to fofr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Bilzerian jak cyp ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Farky, úplnej chrono Ježíšek ... si to vlepím do chrono kalendáře na prosinec ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Tyyy jo, taky pozdě! Pokud bude další kolo, určitě si jich pár vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 aj jasom to zmeškal, keby niekto mal navyše tak SZ pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 SDRP kua drat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 (upraveno) uz to k Vam fici borci...teda k tem co maj zaplaceno ;-) Upraveno 26. října 2017 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 farky ty si KING!!! vdaka Ti za vsetko!!! to je tak na hodinku na poste;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Farky super. Diky moc. Neboli te ruka od psani obalek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 tak to je masakr! za tohle tě játra po dalším srazu nebudou mít ráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 jsem to delal 2 dny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Ale musel jsem ho k tomu kopat ludru jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 jinak Farky díky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 jsem to delal 2 dny... 2 dni...ale ten pocit na nezaplatenie Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Teď pošta dorucila obálku s logem. Super!Díky moc Farky, dobrá práce !!!!!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se