Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 1. 2013 v 21:41, cali napsal:

Ja by som si otvoril krcmu, ale ziadne hogo-fogo, jednoducho podstivy pajzel..... kofolu, pivo, vodku, borovicku, rum a zelenu... nic ine by som necapoval + na zahryznutie hranolky, korbaciky, hermelin, alebo utopenci..... no proste take to carovne romanticke miesto, kde sa kazdy po piatom pive stava automaticky odbornikom na vsetko fotbalom pocinajuc a svetovym mierom konciac... uplne to vidim.... :D

nemame ani hranolky, hermelin, korbaciky... utopence jen kdyz mela hospodska naladu je udělat :D jinak to splnujem dokonale... zrovna je do pronájmu, hospodské končí mateřská... nájem bych viděl tak do desítky a na rozjezd ti bude stačit padesát tisíc :D jen bys musel na moravu

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

já bych si skočil pro nějaký pěkný pátky (asi nautily v platině), pak bych si zalít na bora bora a tam se rok válel a koukal na ty pátky... a až by mě to tak po roce začlo nudit, tak bych se vrátil do tý naší krásný vlasti, do čech... ;)

Odesláno
  V 14. 1. 2013 v 21:41, cali napsal:

Ja by som si otvoril krcmu, ale ziadne hogo-fogo, jednoducho podstivy pajzel..... kofolu, pivo, vodku, borovicku, rum a zelenu... nic ine by som necapoval + na zahryznutie hranolky, korbaciky, hermelin, alebo utopenci..... no proste take to carovne romanticke miesto, kde sa kazdy po piatom pive stava automaticky odbornikom na vsetko fotbalom pocinajuc a svetovym mierom konciac... uplne to vidim.... :D

Jasne,presne toto mam ale uprimne,po nejakom case zistis,ze Ta ti odbornici s..u tak,ze by si ich pozabijal.Jedina moznost,ze si norton a kalil by si tam najviac,to by Ti asi vsetko bolo jedno.....:wine:

Odesláno

Nadhodil jsem to doma a mam vyridit, ze v tom pripade se hned stehujeme nekam k jezeru a nejspis to bude Wörthersee... mozna by tam stacilo koupit jen nejakou letni haciendu a travit tam minimalne cele leto.

post-7546-080020700 1358201061.jpg

Odesláno
  V 14. 1. 2013 v 22:02, svijanskymaz napsal:

Jasne,presne toto mam ale uprimne,po nejakom case zistis,ze Ta ti odbornici s..u tak,ze by si ich pozabijal.Jedina moznost,ze si norton a kalil by si tam najviac,to by Ti asi vsetko bolo jedno.....:wine:

mne je jasne ze to asi nebude az taky med, ale aj tak to asi raz skusim :)

Odesláno
  V 14. 1. 2013 v 22:04, Petr77 napsal:

Nadhodil jsem to doma a mam vyridit, ze v tom pripade se hned stehujeme nekam k jezeru a nejspis to bude Wörthersee... mozna by tam stacilo koupit jen nejakou letni haciendu a travit tam minimalne cele leto.

Já bych to otočil a trávil bych tu jen část zimy někde na horách malé chalupě, kdy lidi moc ven nevycházejí :)

Odesláno (upraveno)
  V 14. 1. 2013 v 22:29, Josef01 napsal:

Já bych to otočil a trávil bych tu jen část zimy někde na horách malé chalupě, kdy lidi moc ven nevycházejí :)

Tak tohle bych taky preferoval :D . Klídek, žádnej kravál, minimum lidí a samota, snad jen občas nějaká srna. Už jsem to jednou měl a já vůl to prodal :crying_anim: .

edit. Nevím jak se mě tam dostal duplex :)

Upraveno uživatelem jirka404
Odesláno
  V 14. 1. 2013 v 22:29, Josef01 napsal:

Já bych to otočil a trávil bych tu jen část zimy někde na horách malé chalupě, kdy lidi moc ven nevycházejí :). Už jsem to jednou měl a já vůl to prodal :crying_anim: .

Odesláno (upraveno)

Nemovitost, pokud by to byla profitabilní nemovitost, tím lépe. RR Phantom, Pateky, oblečení od LV až posléze. Tím chci jen říct, že věci jsou pomíjivé, jen aby pak člověk nezjistil, že všechno prošustroval a nic z toho. Plus nějaké to cestování a vzdělávání se, taková investice se vždycky vrátí.

Upraveno uživatelem Joe Lemonade
Odesláno

Tohle je dobrá sonda. Materialsti převažují na idealisty. Řadím se spíše k idealistům. Bych se v prvé řadě snažil se z těch prachů nezbláznit. No a pak bych tak čtvrtinu peněz použil na nakrmení karmy a koupil bych školu dětem v Africe. A pak dobře investoval, aby mé děti mohly mít to nejlepší vzdělání a něco do začátku, až budou plnoletí. No a drobek těch peněz bych použil na dva roky prázdnin kolem světa. Netřeba luxusních hotelů, spíš naopak. Vymést ty největší díry v Amazonii a Grónsku, pochopit tu různorodou lidskou rasu. Netřeba hadrů a luxusních sporťáků, štěstí je jinde. Otázka jestli se za prachy dá koupit (vybavil se mi song "Štestí je krásná věc").

Tak a zpátky na zem :)

Odesláno
  V 15. 1. 2013 v 7:49, organic napsal:

Tohle je dobrá sonda. Materialsti převažují na idealisty.

No pockej, zadani bylo "... uroky by Vas uzivily,ale kdyby jste mohli cast prostredku investovat do neceho,co by generovalo treba dalsi penize a byla by to pro Vas radost..Co se v dnesni dobe da jeste rozjet?...", takze "byznys plan".

Jinak bych dal samozrejme vsechno na svetovy mir :D

Odesláno

tak já myslím, že pár lidí, co maj takovou plus mínus částku v hotovosti, tady bude... třeba by mohli oni nastínit, co s tím dělaj... :)

jinak já ze svého okolí znám člověka, který to tak nějak asi má - a investuje výhradně do nemovitostí, část do akcií.. jinak je neuvěřitelně skromnej (ani hodinky nemá(!), a "vobyč." auto střední třídy)

Odesláno

Já bych makal jak makám, jenom bych u toho už neměl takový stres, jaký občas mívám.... Člověk je od přírody tvořivý a pokud nic nedělá, degeneruje. A začne být zasmušilý!

Mohu parafrázovat Polívku v Kurvahošigůtntág, když mu jeden z kamarádů řekl "Já kdybych vyhrál milión, tak už bych nic nedělal! To ale přece můžeš aj bez milióna!" A na tom něco bude.smile_anim.gif

Odesláno

Ja bych si koupil barak na francouzky riviere,kousek od Bona a chodil bych poslouchat jejich zkousky.Zbytek bych investoval do akcii.A pomahal bych rodinam,ktery maj nemocny deti.A samozrejme bych si koupil Lamborghini Aventador.

Odesláno

Ciste na zaklade zadani bych asi poridil nejakej hezkej starej cinzak v Praze a uvedl ho do stavu odpovidajicimu jeho puvodu (napr. dvacaty leta) a pronajimal hezky byty za rozumny ceny. A rad byc v nem mel idealne mensi kavarnicku, s kvalitni kavou a paradnim vyberem rumu :-).

Z veci ciste pro potechu by to bylo predevsim cestovani, sportovani.. asi by doslo i na ty hodinky a nejaky povoz, ale Lambo bych si spis obcas za nesmyslnej peniz pujcil, nez do nej jeste nesmyslnejsi peniz daval. Pominu to, ze dat z 50mega treba 7 za auto.. Navic mne by to stejne sezral ten dum :-)

Odesláno (upraveno)

Věnoval bych se dvěma svým hlavním koníčkům - vínu a historii. Takže vinařsko-historická nebo historicko-vinařská cesta kolem světa a pak rozšíření stávající vinice na vinohrad. Na takové to domácí chlastání. Teď mi hrozny většinou sežere rodina, kamarádi a špačci :wine:

Suma sumárum zase práce :smile_anim: a pokud by ještě zbyl nějaký čas tak možná vinotéka.

Upraveno uživatelem Bison

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...