Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nabízel jsem, že mi stačí platba až po obdržení hodinek, přesto peníze na účet přišly dřív než jsem stihl dojít na poštu.
Děkuji a člena Vencalekl doporučuji. Komunikace příkladná.

• Po roku...
Odesláno

Drobnej obchod, nicméně vše v pořádku, platba dorazila rychle, dle info, rozumná domluva, doporučuji

1*

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Výborná domluva, ochotné zodpovězení všech možných i nemožných dotazů, setkání u kávy, velmi, velmi příjemný a zábavný pokec, a to nejen o předmětu koupě a hodinkách. Lukáše mohu jednoznačně doporučit! Ideální dny pro setkání jsou pondělky, jistě rád vysvětlí. :)

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Vše v nejlepším pořádku. Komunikace, platba obratem, potvrzení o převzetí hodinek. Prostě tak, jak to má být. :thumbsup_anim: Mohu jen doporučit!

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Návštěvník enrico156
Odesláno

Přidávám se ke kladným ohlasům, balíček odeslán ihned po mé platbě a druhý den už kochačka. Doporučuji

• Po letech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Jako kupujícího mohu jen doporučit - rychlá dohoda i platba, vše OK.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nakonec sice nevysla osobka a zrealizovali jsme obchod postou, ale i tak velmi prijemna zalezitost a komunikace a platba na urovni :).

Mohu vrele doporucit a diky moc.

• Po roku...
Odesláno

Borec a vsechna cest!

Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.

Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.

Dekuju a vsem urcite doporucuji!

• po měsíci...
Odesláno

Obchod proběhl na výtečnou.Lukáš mi poslal hodinky na odzkoušení a rozhodnutí,jestli beru,či nikoliv.To už se dnes jen tak nevidí.Tím pádem děkuji za ochotu a za dobrý obchůdek.Děkuji a kolegu na 100% doporučuji!!!!!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...