bandicoot Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Nabízel jsem, že mi stačí platba až po obdržení hodinek, přesto peníze na účet přišly dřív než jsem stihl dojít na poštu.Děkuji a člena Vencalekl doporučuji. Komunikace příkladná.
Moty Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 Drobnej obchod, nicméně vše v pořádku, platba dorazila rychle, dle info, rozumná domluva, doporučuji 1*
mlsoun1 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Musím jen a jen doporučit.Vše proběhlo na jedničku.Nevěděl jsem si rady jak nastavit hodinky,vše zjistil,zavolal a poradil.Díky
Jiribartl Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Zbývá jen říct, děkuji. Doporučuji
Duke650 Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Lukášovi dlužím kladné hodnoceni za pohodovy obchod, komunikaci pres SZ a následný pokec u kafe
Vladimír P. Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Spokojenost, výborná komunikace, rychlost, díky.
Thomass Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Výborná domluva, ochotné zodpovězení všech možných i nemožných dotazů, setkání u kávy, velmi, velmi příjemný a zábavný pokec, a to nejen o předmětu koupě a hodinkách. Lukáše mohu jednoznačně doporučit! Ideální dny pro setkání jsou pondělky, jistě rád vysvětlí.
michalval Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Vše v nejlepším pořádku. Komunikace, platba obratem, potvrzení o převzetí hodinek. Prostě tak, jak to má být. Mohu jen doporučit!
Krupkic Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Také se přidávám, mohu jen doporučit, vše ok...
spiderer Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Vsechno v naprostem poradku, super komunikace, bleskova platba - doporucuji a kdykoliv rad obchod zopakuji
Návštěvník enrico156 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Přidávám se ke kladným ohlasům, balíček odeslán ihned po mé platbě a druhý den už kochačka. Doporučuji
sibirnaya Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Rychla domluva, jeste rychlejsi platba, za me 1A
Vortex-Tempus Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Odesláno 18. září 2019 Kolega u mna nakupoval? rychla dohoda bez akehokolvek spekulovania, super rychla platba a hlavne velmi prijemne a sympaticke vystupovanie? Doporucujem.
collie Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Jako kupujícího mohu jen doporučit - rychlá dohoda i platba, vše OK.
beeman Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 jako prodavajici je taky za hvezdu, diky diky :-)
corse1 Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2020 Vše v naprostém pořádku, popis prodávané věci seděl. Předání dle dohody. Mohu jen doporučit. Děkuji za obchod
feltharg Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2020 Nakonec sice nevysla osobka a zrealizovali jsme obchod postou, ale i tak velmi prijemna zalezitost a komunikace a platba na urovni :). Mohu vrele doporucit a diky moc.
Koza_c Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2022 Borec a vsechna cest! Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku. Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu. Dekuju a vsem urcite doporucuji!
mlsoun1 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Odesláno 21. února 2022 Obchod proběhl na výtečnou.Lukáš mi poslal hodinky na odzkoušení a rozhodnutí,jestli beru,či nikoliv.To už se dnes jen tak nevidí.Tím pádem děkuji za ochotu a za dobrý obchůdek.Děkuji a kolegu na 100% doporučuji!!!!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se