obrbobr Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 včera jsem si všiml u nás v Kaufu, že měli v akci Glenfidich 12y v dárkovém balení s dvěma skleničkama, za 525,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Tak, a ještě si dovolím informovat o jedné akci. Příští týden ve středu v 19:00 budeme v Angels' Share otevírat lahev single cask Ardbeg, stočený výhradně pro Ardbeg ambasády, jenž dozrával v 2nd fill sudu po sherry Manzanilla. Podrobnosti zde: https://www.facebook.com/events/1834499026746274/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 No, myslím, že by to šlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Málem bych zapomněl, tahle fotka je pro @Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Ja tvrdy nenuzu, to je dietni chyba Ale krasny zatisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Ardbeg Uigeadail, Singleton a Benriach jsem jeste nechutnal, ale musim rici ze ostatni kvituji. Velmi dobre a CORRYVRECKAN je v posledni dobe moje nejoblibenejsi piti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Ardbeg Uigedail je můj nejoblíbenější Ardbeg. Pokud se zbytkem toho, co jsem postoval, souzníš, tak v klidu do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Před hodinou, Bert napsal: No, myslím, že by to šlo.... Slo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Idem skúsiť Ardbeg 10y. Bude fajn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 @gerhard Musím říct, že seš frajer. Příspěvek o půl osmé ráno, a hned jdeš do Ardbegu. Dobrý, taky mám občas takové dny. Doporučuji doplnit o jeden doutník, a okolo desáté už se na ten zku.... svět dá docela dívat Teď vážně: mé doporučení je, že jakmile najdeš nějakou nakouřenou jednosladovou, podívat se na tabulku, a pohybovat se nejdřív okolo. Tak nebudeš zklamán, a posléze zjistíš, kterým směrem se ráčíš ubírat. Na první dobrou ale říkám, že Ardbegem 10 vůbec nic nezkazíš. Slíbená tabulka, na fóru již poněkolikáte, zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Idem skúsiť Ardbeg 10y. Bude fajn?O tom nepochybuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Ďakujem za "mapu" :-). To som rozdumoval na nočnej počas prestávky, ze kurnik, daco si doprajem, s úmyslom skusit nieco zaujimave, nie beznu zmiešaním. dik. Mozno aj niečo slabšie skusime doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Tak jestli je to Tvá prvnička, a můžeš, tak si kup Singleton 12. Vyrazíš pěkně z prostředka, ucítíš kouř, ale i ovoce, a nevrazí Ti to poleno do krku (narozdíl třeba od Laphroaig 10). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Poleno mňam. Jdu si jedno vrazit. Lafro Four OakEdit: Ale vlastně hovno, žeru antibiotika, takže akorát prdlajs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Teď zrovna popíjím Benriach 10, a musím říct jediné: kvalitní organizovaná nuda. Tak od všeho trochu, ale celkové vyznění bez charakteru, mdlé, .... zkrátka vo ničom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Four Oak ma do polena daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 10 hodinami, Bert napsal: Tak jestli je to Tvá prvnička, a můžeš, tak si kup Singleton 12. Vyrazíš pěkně z prostředka, ucítíš kouř, ale i ovoce, a nevrazí Ti to poleno do krku (narozdíl třeba od Laphroaig 10). Ďakujem za radu, skúsim ten Singelton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 BTW skúsil som cigaru s whisky a musim povedať, ze lepsie mi chutila s kávou (bez cukru,bez mlieka) tie chute sa mi tam nejako lepsie pripojili. Uz cigary,qle skončili u mňa;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Tak raz som si dal pohárik tohoto, a bolo to zaujímavé. Tak skúsime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se