walter10 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Včelí produkty, ovoce, ostřejší koření, k tomu nějaká ta pomerančová kůra, hořká čokoláda, máta, dubové dřevo... S trochou vody přece jen více sladová, celkově výrazná a dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Ardberg 10 & propriety na filmový večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 O chlup lepší pití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Který z Taliskeru doporučujete? V nabídce je snad 5 druhů a klasika mě chutna ale klidně si dam neco vic medicine nebo oříšky.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 2 hodinami, Nick06 napsal: Který z Taliskeru doporučujete? V nabídce je snad 5 druhů a klasika mě chutna ale klidně si dam neco vic medicine nebo oříšky. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Talisker 57° North. Jedna z najlepsich whisky co poznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Talisker 57° North už asi za rozumné peníze nesežene... Ale jestli finance nejsou problém, směle do ní, je to dost chválené plnění. Jinak se z těch dostupnějších nabízí zvláště Talisker Port Ruighe, popřípadě Distillers Edition. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 (upraveno) Teď jsem pil doma Talisker Skye a super Upraveno 7. dubna 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Který z Taliskeru doporučujete? V nabídce je snad 5 druhů a klasika mě chutna ale klidně si dam neco vic medicine nebo oříšky.Odesláno z mého SM-A528B pomocí TapatalkLagá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 1 minutou, Frantik napsal: Teď jsem pil doma tenhle a super paradny pohar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Borci, někdy okolo září 2023 bude jedna z mých lodí poblíž .... Výlet tak na 14 dní pro 10 chronomagorů ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 37 minutami, Bert napsal: Borci, někdy okolo září 2023 bude jedna z mých lodí poblíž .... Výlet tak na 14 dní pro 10 chronomagorů ? Ropný tanker nebo hardcore plachetnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Plachty já na ničem jiným ani pořádně nejezdím. Mně (jakožto chudému židovi) u čistých motoráků vadí ta spotřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 23 minutami, Bert napsal: Plachty já na ničem jiným ani pořádně nejezdím. Mně (jakožto chudému židovi) u čistých motoráků vadí ta spotřeba. Já musím taky už na nějakou plachetnici vyrazit. Akorát mě odrazuje to, že v minulém roce jsem nebyl během 4 dní schopen pochopit ovládání spinakru, Vždycky, když se začala loď otáčet, tak mi přišlo, že to mám přehodit na jinou stranu a pak jsem začal zmatkovat... to je důsledek toho, že člověk stráví na plachetnici týden jednou za dva roky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Před hodinou, Bert napsal: Borci, někdy okolo září 2023 bude jedna z mých lodí poblíž .... Výlet tak na 14 dní pro 10 chronomagorů ? Hneď by som šiel. Sever mam ràd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 To zní velmi lákavě co je to za loď? Pár Nm mám za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 2 hodinami, Bert napsal: Borci, někdy okolo září 2023 bude jedna z mých lodí poblíž .... Výlet tak na 14 dní pro 10 chronomagorů ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 před 7 hodinami, Conrad napsal: To zní velmi lákavě co je to za loď? Pár Nm mám za sebou 64ft, bermudská šalupa, hliníkový trup tvaru dvakrát lomené šarpie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 (upraveno) Pokud bych se mohl do posádky nabídnout udělalo by mi to radost, mám naše i chorvatské papíry I když s touhle velikosti mám zkušenosti nulové, Upraveno 8. dubna 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 před 2 hodinami, Bert napsal: 64ft, bermudská šalupa, hliníkový trup tvaru dvakrát lomené šarpie. Nemáš fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Mrkni na WhatsApp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se