Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

Kostky mam, ale nepouzivam. Podle me sm.di po sutru, ja to proste citim. A ze by to nejak chladilo...za me palec dolu.

Je mi divné že místní labužníci zcela pominuli Highland Park z Orknejí-nejsevernější palirna-báječná whisky.

BTW kamenné kostky díval jsem se na stránky výrobce a -- nejnáročnější konzumenti kvalitní whiskey,bourbonu,koňaku, rumu-- házet je do koňaku nebo rumu to ve mě budí nedůvěru.

Ja jsem zacatecnik, takze mam jeste co zkouset, neco od Highland Park mam na seznamu. Chytly me raselinove single malts, Lagavulin 16y, nebo Talisker jsou super, ted se chystam vyzkouset Laphroaig.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem zacatecnik, takze mam jeste co zkouset, neco od Highland Park mam na seznamu. Chytly me raselinove single malts, Lagavulin 16y, nebo Talisker jsou super, ted se chystam vyzkouset Laphroaig.

Laphroaig je mezi rašelinovými malts základ, oblíbený kvit od člena Hasni.

Já raději takové ty popové záležitosti jako Lagavulin nebo Balvenie.

Odkaz ke komentáři

Lafroig ma dva levely fandovstvi. Desitka a ctvrtsud. Ja mam rad obe, kazda se hodi pro jine rozpolozeni, jiny moment. Desitka Lafroig je jedina mladsi dvanacti let, ktera ma vstup povolen. Nechlazena, neredena ctvrtsudova je pak zalezitosti skutecnych fanousku, nedoporucuji touto zacinat. Desitka na zacatek uplne staci. Ja mam momentalne zcela dopito, takze jedu na nizkooktan v podobe Balvenie, McCallan a jinych, ktere mi na baru stoji jinak celkem nepovsimnuty. No, aspon to tam vycistim od lezaku.

Odkaz ke komentáři

Je mi divné že místní labužníci zcela pominuli Highland Park z Orknejí-nejsevernější palirna-báječná whisky.

BTW kamenné kostky díval jsem se na stránky výrobce a -- nejnáročnější konzumenti kvalitní whiskey,bourbonu,koňaku, rumu-- házet je do koňaku nebo rumu to ve mě budí nedůvěru.

No vzhledem k tomu, že u koňaků a starých rumů se nahřívá sklenička kvůli aroma tak nevím co by tam ta kostka měla dělat :-)

Odkaz ke komentáři

Lafroig má jednu výhodu,když během večera dojde, skočíš do lékárny koupíš jodovou tinkturu, zředíš vodou na polovic a pokračuješ v pití,chutná to skoro stejně. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Je to nevsedni zalezitost. Pomale srkani je lahodne. Je z toho uplne citet ta trist Severniho more, jak se slana voda voda s rasama tristi o skaly a z sedeho nebe do toho studene mrholi. A pritom to hreje, je to zvlastni. Ja jsem na suchu, vse vypito, a navic ne zcela fit, tak piju sindle caj s medem. Do toho jsem odpoledne stravil v ledovem vetru od more pri oprave centralu na aute, dneska by se mi Lafroig hodil. Bowmore me moc nelaka.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...