LukeD Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 A když už jsem tu, tak rovnou přidám i podrobnosti ohledně aktuální degustace tento čtvrtek u nás ve Whiskey baru, který neexistuje. Téma: Cesta kolem světaCena: 540 KčWhisky vzorky (2 cl): Pike Creek 10yo Rum Finish 42 %, Kavallan Sherry Oak 46 %, Macmyra Svensk Ek 46,1 %, Nikka Coffey Grain 45 %, Gold Cock 8yo 49,2 %Termín konání: 15. 11. 18.00-20.00FB: https://www.facebook.com/events/616391498758997/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Za mna napr. fantasticky Talisker 57° North. Co je pre mna aktualne spolu s Ledaig 1996 Vintage asi to najlepsie dymove. A samozrejme Corywreckan, ten nesmie chybat. Ale ten skor nez dymom vladne dezinfekciou . No nestraš mne, ten Corywreckan mam objednanej, a na dezinfekci fakt nemam chut ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Tyfo, neboj se, každý to máme jinak. Já měl na doporučení Eskimáka už Ardbeg Corryvreckan i ten Talisker 57 North a u mě je to pořadí opačné, víc mi chutnal Ardbeg. Chybu si rozhodně neudělal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Tak jsem byl v makru vzal jsem Ardbeg 10yo 46%, jdu k pokladne a vidim, ze maji akci na Remy Martin 1+1 zdarma.Vzal jsem tedy 1738 Accord Royal a VSOP. Na Ardbeg urcite dojde priste . PS: Slo o makro Pruhonice a stejna akce byla krome Remy Martin i na Metaxu, Jameson a Cpt Morgan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrich.rusin Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Mne ted nedavno strasne zachutnal Glenfiddich 18 y.o. tech par let navic tomu davaj neskutecnou hloubku. A doma z flasky mizi rychleji a rychleji... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Já dostanu Glenmorangie Lasanta 12y, tak doufám, že to nebude nějakej tlamolep. Ještě si můžu nějakou vybrat, ale nevim, do čeho jít. Chtěl jsem vyzkoušet Bunnahabhain, ale nevím. Mám rád zajímavý chutě, do teď jsem se živil Laphroigem. Jakej je ten Corryvreckan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Klotzman: Lasanta rozhodně tlamolep není ani omylem. Za mě je ostřejší než Quinta Ruban. A do Bunnahabhain rozhodně jdi. Skvělá je jak nenakouřená 12yo, tak ty jejich nakouřené (Moine, Toiteach apod.). A co se Ardbeg whisek týče, tak na mě byly vždycky moc sladké. Akorát ta nová An Oa mi celkem chutnala. Ale zase naopak povětšinou nechutná těm zarytým "ardbegistům", takže nevím, jestli ti to nějak extra zvlášť pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Téma: Sladcí KuřáciCena: 490 KčWhisky vzorky (2 cl): Benromach 10yo 43 %, Edradour Ballechin 8yo 46 %, Longrow Peated 46 %, Ardbeg An Oa 46,6 %, Laphroaig PX 48 %Termín konání: 22. 11. 18.00-20.00FB: https://www.facebook.com/events/2209011925810466/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 takže nevím, jestli ti to nějak extra zvlášť pomůže.Ale jo, zkusím bunehábn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Předvánoční nákupy jsou tady, doplňování zásob začalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Pekny vyber. Len Glen 15 by som vymenil za 12, mne ta Solera nepasuje. A Sienna je super, az na tie prachy co za to chcu... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Já už Macallan kvůli té jejich strašidelné cenové politice nejspíš definitivně odpískal. 12yo za cenu, za kterou jiné palírny prodávají pomalu 20yo. Strašné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Pekny vyber. Len Glen 15 by som vymenil za 12, mne ta Solera nepasuje. A Sienna je super, az na tie prachy co za to chcu... . Mně Solera docela chutná. Přestože v ní té sladkosti je trošku víc, než preferuju. Z druhé strany, mám vyzkoušeno, že v této podobě přijde zas zajímavá spotřebitelům, kteří whisky moc nemusí a upřednostňují např. rum. Jinak ceny Macallanu jsou dlouhodobě ustřelené, to je jasné. Co se dá ale dělat. Asi jim to vychází. Každopádně já nejsem jejich cílová skupina. Respektive ne z pohledu zákazníka, jenž by jejich produkty kupoval pravidelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Dopíjím Lagavulin 16 a už vyhlížím něco dalšího z Islay . Od Ian MacLeod už jsem jednu whisky měl a byla úžasná, tak zkusím dalším výtvor z jejich palírny. Jako první jsem si vybral Smokehead 43% a po Novém roce mám spadeno na ten High Voltage. Má někdo zkušenost s těmito dvěmi? Eskimák?! Kdyžtak díky za recenzi, ale už je objednaná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) @Radek: tu druhu nepoznam, prvu som (asi) pil. Pozeram na flasu/plechovicu v policke, a vyzera trocha inak. Viac cierna, bez zlatych napisov... Ale podla mna je to to iste. V kazdom pripade to nieje nic pre mna, chutilo mi to priam synteticky, prvoplanovo dymove, bol to pravdepodobne jediny zamer. Ziadna hlbka, komplexnost, len destilovany dym. Dym mam rad, flasa je prazdna, ale cokolvek ine dymove bolo lepsie.Edit: PS: ale tu high voltage by som aj tak ochutnal, no flasu si uz asi nekupim... Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Eskimáku, děkuju za názor, já věděl, že mi k tomu něco napíšeš. Jasný, zkouším další whisky a když mi to nebude chutnat, tak si to už víckrát nekoupím. Pak napíšu, jak mi sedla. Ono to bez těch ochutnávek naslepo ani nejde, jen tak si rozšíříš obzory, získáš osobní zkušenost - třeba i tu negativní a potom se vracíš k tomu, co ti chutná nejvíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Eskimáku, děkuju za názor, já věděl, že mi k tomu něco napíšeš. Jasný, zkouším další whisky a když mi to nebude chutnat, tak si to už víckrát nekoupím. Pak napíšu, jak mi sedla. Ono to bez těch ochutnávek naslepo ani nejde, jen tak si rozšíříš obzory, získáš osobní zkušenost - třeba i tu negativní a potom se vracíš k tomu, co ti chutná nejvíce.Bezpochyby. Preto mam v polici asi 40 prazdnych plechoviek ktore by som uz nekupil. Teda, ich je tam omnoho viac, no tych co by som uz neskusal je asi tolko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Pro Eskimáka: Právě před 10-ti minutami mě moje přítelkyně příjemně překvapila a k našemu výročí jsem od ní dostal CAOL ILA 12. Tuhle značku jsem ještě nevyzkoušel, ale přítelkyně četla recenze, v "Islay" už se trochu orientuje a vybrala mi tohle i proto, že jsem jí ještě neměl. To se mi ten závěr roku pěkně rozjíždí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Dej pak vědět, jak ti šmakovala, na tu mám taky políčeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
just_a_wee_dram Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Včera jsem dopil suvenýr z letního výletu do Alsaska.Rašelina je spíš symbolická, zato citrusové tóny a suchá, mírně hořká a kořeněná chuť příjemně překvapily. Taková francouzská malá ségra Clynelishe 14 y.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se