ivan_989 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 k našemu výročí jsem od ní dostal CAOL ILA 12. Tuhle značku jsem ještě nevyzkoušel, ale přítelkyně četla recenze, v "Islay" už se trochu orientuje a vybrala mi tohle i proto, že jsem jí ještě neměl. To se mi ten závěr roku pěkně rozjíždí Som si ju tiez tento tyzden kupil. Mal som malu testflasku a dost mi chutila , napriek tomu ze zadymene, jodove, asfaltove a ine kvalitne whiskey nemam v oblube. Ale tato mi svojou slanou prichutou sadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Ivan, Ivan. Whisky. Nie whiskey (v tomto pripade). Bushmill je whiskey. Ci Redbreast. Alebo Jameson... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Já 30 let v podstatě nepiju nic jiného než skotskou, ale začínají mi víc chutnat rumy. Takže jenom Cardhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Příští týden si ve Whiskáči střihnu další neformální degustaci, takže pokud by se někdo z vás toho času čirou náhodou nudil v Brně, tak přijďte. Téma: Výroba whisk#y od A do ZCena: 550 KčWhisky vzorky (2 cl): Hankey Bannister Heritage Blend 46 %, Redbreast 12yo 40 %, Clynelish 14yo 46 %, The Glenrothes 1995 American Oak 45 %, Ardmore Legacy 40 %, Kilchoman Sanaig 46 %Termín konání: 24. 1. 18.00-20.00FB: https://www.facebook.com/events/821930491481211/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Tentokrát je to na kolegovi. Kdyby měl někdo z vás čirou náhodou cestu kolem a zároveň neznal víc než klasickou desítku. Téma: Klenoty palírny TaliskerCena: 550 KčWhisky vzorky (2 cl): Talisker 10yo 45,8 %, Talisker Storm 45,8 %, Talisker 57° North 57 %, Talisker Port Ruighe 45,8 %, Talisker 18yo 45,8 %Termín konání: 7. 2. 18.00-20.00FB: https://www.facebook.com/events/2042849445799130/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Na bottlesandstories.cz ještě pořád běží akce 1+1 na whisky z provenience Bruichladdich - Octomore 9.1 + Port Charlotte 10 yo / Bruichladdich Classic Laddie zdarma a Port Charlotte 10 yo +Bruichladdich Classic Laddie zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Po delsi dobe tato mnamka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Na mě čeká Bowmore 15, tak jsem zvědavý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Já se pomalu přesouvám ze spodní části připojené mapky nahoru ( ochutnávám tedy zatím jen ty cenově dostupnější kousky a k některým se vracím ) a zatím nejvíce se mi líbí někde kolem Glenmorangie Quinta Ruban a Aberlour 12 a pak kolem Bowmore 12 a Talisker 10 Poradí mi někdo prosím další kousky, které na mapce nejsou a odpovídaly by těm oblastem? Samozřejmě je mi jasné, že co jazýčej, to jiná chuť, ale rád se nechám poučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 (upraveno) No ja toho ochutnal jen par kousku a obecne mi to chutna snad vse.Cervene jsem oznacil co jsem si pamatuji z posledni doby chute. Za mne asi pravy horni ruzek, tedy Lagavulin 16 , Ardbeg Corryvrekan. Jinac Laphroaig ze ctvrtovych sudu je super. Z toho co tam nevidim byl vynikajici Talisker Port Ruighe. Upraveno 8. února 2019 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Na Talisker Port Ruighe jsem už někde v obchodě koukal, díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 coze oni tohle zas vyrabej? kupoval jsi v cr? Po delsi dobe tato mnamka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 coze oni tohle zas vyrabej? kupoval jsi v cr?To mam z Livigna minus 6 let, ale letosni Vanoce jsem to otevrel konecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
just_a_wee_dram Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 psycho.path:Pokud ti chutnal Talisker 10 a Bowmore 12, určitě bych Vyzkoušel Ledaig 10 z palírny Tobermory. Taky ostrovní, kouřová whisky - hodně zajímavá a trošku nedoceněná, a dá se sehnat online za cenu podobnou klasickým deseti/dvanáctiletým whisky z Islay.V květnu se na Mull do Tobermory chystáme, tak se těším, až si dám přímo u zdroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 A pod tohle doporučení bych se klidně podepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Sme za to v pátek trochu zatahli :-) Ben Nevis super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Frantik, dik za tip. Nemal som este, podla recenzii vyzera viac nez dobre. Bude sa testovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 No to jsem překvapen, ze existuje neco, co jsi nepil :-))) Ale jinak doporucuju, fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Zatímco ten Grangestone je nic moc. Jak je to v sudech po bourbonu, nasakne to tu pachuť a je to divny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 No to jsem překvapen, ze existuje neco, co jsi nepil :-))) Ale jinak doporucuju, fakt. aj ja.Ale nie, su toho samozrejme haldy a to nemusis ani ratat special editions.Ale hodne som zbrzdil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se