kuncák7 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Tady,ted Tivat,se nosi vselicos,to by se jeden divil a nikdo se nepodivuje ( ale koncentrace RLX je tu az podezrela ).
JZED Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 To už je fakt na zblití. Dneska jsem objevil tohle, je to legální? Nedá se to někam nahlásit aby to zavřeli?
Jörg8X Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 hot vyhledávání : fake hodinky - hodinky repliky - hodinky fake - replika hodinky - hodinky replika - replica hodinky - hodinky kopieSolidní Imho to podle té češtiny nebude provozovat nikdo z ČR, takže s tím asi bude těžké něco udělat.
SCIFI Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 To už je fakt na zblití. Dneska jsem objevil tohle, je to legální? Nedá se to někam nahlásit aby to zavřeli?normální web prodejců fejku. Jeden z tisíců. Nahlásit není kam. Pokud by to provozoval pod cz doménou by to šlo. Takhle nic.
Frantik Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 To už je fakt na zblití. Dneska jsem objevil tohle, je to legální? Nedá se to někam nahlásit aby to zavřeli?si objevil web s fejmaka?!?! vitej ve 21. století
sugic11 Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Je toho všude plno. Kdyby to lidi nekupovali, nemají prodejci co žrát
tr0t3l Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Solidní Imho to podle té češtiny nebude provozovat nikdo z ČR, takže s tím asi bude těžké něco udělat. to bude umysel kvoli vyhladavacom, aj ked neviem kto by hladal padělky, vsak to su predsa vsetko "repliky!"
Trojan Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Zapomněl sem vám to sem poslat... dokonce se tam s těma fejkama i chlubí... BTW: dle toho co vim bydlí s mámou a jezdí rezavym oplem Jinak dneska sem potkal kluka s fialovými suby v oceli, tak to nebylo těžký odhalit Rovnou sem se zeptal jestli jsou to fakt Rolexy a on rovnou odpověděl že neee a ušklíbnul se...
gunman Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Hele, z mentálně postiženejch si srandu nedělejte
michalval Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 jaký fejki, co tim myslyš? Jenom si nechal povytaženou korunku a pak si taky nechal trochu ožrat tlačítka
Liqid Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 by mě zajímalo, proč vždycky kombince béčka + bmw3 + kšilt? to je nějaká uniforma?
Jörg8X Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 To video je fakt strašný Tohle je u BfB průser, člověk když je na někom vidí, tak jsou to většinou fejky
mazzi Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 To video je fakt strašný Kéž by bylo strašný jenom to video.
Pavelpu27 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Když jsem byl mladej, poslouchal jsem punk a nikdo mě nechápal. Dneska koukám na ru sr...ku nahoře a říkám si, jak byl ten punk super.
wizard-ov Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 a jezdí rezavym oplemVšak může říkat -Je to moje, moje, MOJE
wizard-ov Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Sorry za OT, ale jsem si vzpomněl....
Dee Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 To drží jak kdyby spouštěl stopky na G-Shockech Spíš je to reklama kde odstranili logo ne?
Conrad Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Už to tady mnohokrát bylo ale přesto jsem to nepochopil proč je Parnis fake souhlasím ale Steinhart alespoň některé modely ne nechápu.
roland0 Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 nechal jsem si tu fotku vyhledat, našlo mi to web pana úspěšného kasanovy, články k zblití, některé nutící k zamyšlení, ale rozhodně jiným směrem než autor zamýšlel . Je mi líto jeho ovcí, co buďto věří jeho smyšlenkám, nebo jeho šlépěje následují . ..nějak jsem se ztratil v interpunkčim členění předešlého příspěvku, nejsem interpukční mistr, ale zdá se mi to nečitelné, ačkoliv steinhart mám rád.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.