Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že u těchto oversize hodinek je ta pochvala asi v tom duchu, že si každý všimne takového puku na ruce, takže ho zmíní. A že slušnosti pak řekne něco jako "hmm, pěkné" ikdyž je mu jedno, jestli jsou z Číny nebo z Číny

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ono to tak trochu je, prostě 80% populace má jiný vkus jak místní. Moderní jsou hodinky ala disel, tyto U boaty atd. Prostě to musí být velký jak olomouckej orloj, mít asi tak stejně ručiček a ciferníků. proto asi tolik frčí béčka mezi princeznama.

orloj.jpg

Ruku na srdce, komu se líbily Rolády než přišel na fórum, já dobrovolně přiznám, že jsem se k nim vkusem chvíli propracovával...

Odesláno

Ruku na srdce, komu se líbily Rolády než přišel na fórum, já dobrovolně přiznám, že jsem se k nim vkusem chvíli propracovával...

Mám to úplně stejné........Dříve jsem je přehlížel jako lány obilí a dnes , dnes se pohledem na ně kochám a zasněně hledím.....

Odesláno

Na minisraz VŠ dorazil spolužák s fejkovýma potápkama Rolex, prý je koupili hromadně s kolegama během návštěvy Číny po v přepočtu 800,- Kč za kus... automaty, na první pohled docela pěkný, jen už pěkně poškrábaný a na lunetě vypadlý index na 12 hod.... nikdy dřív hodinky nenosil, ale tady nás přesvědčoval jak udělal super kup, každého zajímají a všichni to řeší a prý se mu to potvrdilo i na nás, protože jsme o tom pořád mluvili vůbec nepochopil co je špatně :D

Odesláno

...poslední kousek byly tyto U-Boaty a jejich majitel s nima sklízí dle vlastních slov spousty obdivných reakcí, jak má super krásný hodinky...

Podvedomi je fakt mocne! Nebylo na dynku "Designed by Freud" ?

Odesláno

Chcel by som vidiet jeho reakciu keby s tym niekto chcel ist k hodinarovi ako sam ponuka

Odesláno

Chlapík  Pavel Nysty Nistor asi trochu mimo...ešte jak bojuje, že zajde k hodinárovi a tak :-)

Na jednej strane ma v profilovke Francúzsku vlajku a tvári sa ako európan, ktorý súcití a na druhej strane niečo predáva za 5000 Sk v neexistujúcej mene...už cca 6 rokov platíme eurom ak sa nemlim  :frusty:

Odesláno

Chlapík Pavel Nysty Nistor asi trochu mimo...ešte jak bojuje, že zajde k hodinárovi a tak :-)

Na jednej strane ma v profilovke Francúzsku vlajku a tvári sa ako európan, ktorý súcití a na druhej strane niečo predáva za 5000 Sk v neexistujúcej mene...už cca 6 rokov platíme eurom ak sa nemlim :frusty:

heh sem si spomel jak před lety když skončila koruna na SK tak jsem jel z Ba a chytli mě polisi v S4 a jel jsem trochu moc rychle a bylo to na papíry na miste ale nějak jsem se snima domluvil a že prý dvesto slovenských to vyresi. Já vysmatej a říkal jsem si že jim to stoji za to brát tak malý úplatky a povídám jestli nevadí eura a von ze nie, že mluvi o slovenských eurach. Ze koruny uz niesu. To už mi sklapla brada. Vysolil sem 200 a mazal domu nasranej :-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...