Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Suhlasim s dovetkom, ze takto to tu nebyvalo.. Kedysi tu fungovala akasi slusnost a solidarita. Dnes uz az prilis casto nie...

ty tady meleš o slušnosti a nadavas do sulinu? Prober se. Psal jsem že značka parazituje.

Maxel asi 2x jsem řekl ať si kazdej nosí co chce. Je mi to prdel. Jen ať nečeká placani po zádech jak s tím pěkně vyy3b4l.

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ty furt hovoris ze kazdy nech si nosi co chce, ale kopnut si musis, ze?

A menovite som ta nespomenul a aj tak si sa v tom nasiel.. takze medzi riadkami vies citat tiez..

Ono ked uz chces tu slusnost rozviest tak nech sa paci. Slusnost je napriklad akceptovat a respektovat napriklad aj fakt ze pre niekoho su napriklad tie suby nedosiahnutelne a aj napriek tomu by si chcel zadovazit nieco podobne. Slusnost je aj dalej sa v tom nebabrat tvojou hobby psychoanalizou.

Odesláno

ty tady meleš o slušnosti a nadavas do sulinu? Prober se. Psal jsem že značka parazituje.

Maxel asi 2x jsem řekl ať si kazdej nosí co chce. Je mi to prdel. Jen ať nečeká placani po zádech jak s tím pěkně vyy3b4l.

Já Tě nikde nejmenoval, tak nvm kdes vzal potřebu reagovat zrovna takto ne mě.

Apropós plácání po zádech... to tu asi nikdo nečeká, hlavní jmenovatel posledních x-stránek je spíš tolerance.

Odesláno

Janko ty tady začneš s urazkama a najednou to tady jako musíš uklidnovat? Prober se už. Nikdo ani tady ani jednou nenapsal nic o tom že někdo nemá na Suby. Já nosil EA ještě nedávno a doteď mám gshocky. Tohle vlákno bylo o fejkonošich a někdo sem začal motat steiny. Coby ne. Nelezu do sekce Steinhart a nikomu tam nic nenutim.

Takže jak se tváří odhalení fejkonoši?

Odesláno

scifi proc te to tak toci ? Mam ti snad ja nebo ja nevim treba Wiz rikat co si mas koupit ? nebo hodnotit na nejakem zebricku CO sis koupil ? TVL ses sulin ze koupis steiny ? Ses zdegerenovany hraabe ze si koupis rlx? Pokud jses normalni chronomagor tak to proste VIS ze vkus je nehodnotitelnej a fertig a o janka se otirat ... no nevim je to sice magor ale chrono :-) takze v poho.Te sere neco ale Steiny to urco nebudou.....

Odesláno

Ondra Možná je rozdíl v tom když firma se chlubí originálním designem (stein) a firma co se snaží vyrábět kopie neexistujícich hodinek a narovinu to řekne. Já v tom rozdíl vidim.

V tomhle mas urcite pravdu, stejne mam ale pocit, ze kdyby Gunther udelal kopii 1:1 a nazval to homage, tak to schyta jeste vic nez ted :lol2:

Odesláno

Tvl.  to je pekelný vlákno,  kam až to dospěje.

Aby to neskončilo natvrdo uzavřením,   a k tomu pár banánů pro nejaktivnější. :giljotiini:

Odesláno

Já vás tady všechny miluju, děcka jedny hodinkatý :-) Už kdysi jsem psal, ať si každý nosí to co se mu líbí a na co má. Já na chronomag chodím potěšit dušičku pokoukáním na budíky, který většině lidí stejně slouží k tomu, abysme věděli v kolik bude oběd :-)

Užijte si první máj

Odesláno

Janko ty tady začneš s urazkama a najednou to tady jako musíš uklidnovat? Prober se už. Nikdo ani tady ani jednou nenapsal nic o tom že někdo nemá na Suby. Já nosil EA ještě nedávno a doteď mám gshocky. Tohle vlákno bylo o fejkonošich a někdo sem začal motat steiny. Coby ne. Nelezu do sekce Steinhart a nikomu tam nic nenutim.

Takže jak se tváří odhalení fejkonoši?

Jedina urazka ktora tu padla bolo ze som nazval sulinom cloveka co sa tu zacal ohanat parazitmi. Priznavam, som vinny :giljotiini:

Ale jebem na to... Idem zas na ine forum... Tam sa da rozpravat o hodinkach..

Odesláno

To máš z těch přidanejch hodnot, co tvoříš woefarky :)   

Myslím si ale, že Scifi má pravdu v tom parazitování na značce - kdyby Suby byby pětihranné, tak teď Gintr dělá pětihranné inspirované hodinky. Ale tohle dělá milion dalších značek a nejsou tady na pranýři. Za mně osobně je Steinhart nepřekonatelný v poměru cena/výkon, ale nemusím řadu ocean s mercedes ručičkama, tam už to fakt bije do očí.  Tož tak.

Edit: gramatika

Odesláno

Ale jebem na to... Idem zas na ine forum... Tam sa da rozpravat o hodinkach..

aj tu sa da. Ale musis ist do inych vlakien a neventilovat sa v tomto toxickom topicu :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...