SCIFI Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Suhlasim s dovetkom, ze takto to tu nebyvalo.. Kedysi tu fungovala akasi slusnost a solidarita. Dnes uz az prilis casto nie...ty tady meleš o slušnosti a nadavas do sulinu? Prober se. Psal jsem že značka parazituje.Maxel asi 2x jsem řekl ať si kazdej nosí co chce. Je mi to prdel. Jen ať nečeká placani po zádech jak s tím pěkně vyy3b4l.
jankoxxx Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Ty furt hovoris ze kazdy nech si nosi co chce, ale kopnut si musis, ze? A menovite som ta nespomenul a aj tak si sa v tom nasiel.. takze medzi riadkami vies citat tiez.. Ono ked uz chces tu slusnost rozviest tak nech sa paci. Slusnost je napriklad akceptovat a respektovat napriklad aj fakt ze pre niekoho su napriklad tie suby nedosiahnutelne a aj napriek tomu by si chcel zadovazit nieco podobne. Slusnost je aj dalej sa v tom nebabrat tvojou hobby psychoanalizou.
Maxel Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 ty tady meleš o slušnosti a nadavas do sulinu? Prober se. Psal jsem že značka parazituje.Maxel asi 2x jsem řekl ať si kazdej nosí co chce. Je mi to prdel. Jen ať nečeká placani po zádech jak s tím pěkně vyy3b4l.Já Tě nikde nejmenoval, tak nvm kdes vzal potřebu reagovat zrovna takto ne mě. Apropós plácání po zádech... to tu asi nikdo nečeká, hlavní jmenovatel posledních x-stránek je spíš tolerance.
SCIFI Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Janko ty tady začneš s urazkama a najednou to tady jako musíš uklidnovat? Prober se už. Nikdo ani tady ani jednou nenapsal nic o tom že někdo nemá na Suby. Já nosil EA ještě nedávno a doteď mám gshocky. Tohle vlákno bylo o fejkonošich a někdo sem začal motat steiny. Coby ne. Nelezu do sekce Steinhart a nikomu tam nic nenutim. Takže jak se tváří odhalení fejkonoši?
farkyostrava Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 scifi proc te to tak toci ? Mam ti snad ja nebo ja nevim treba Wiz rikat co si mas koupit ? nebo hodnotit na nejakem zebricku CO sis koupil ? TVL ses sulin ze koupis steiny ? Ses zdegerenovany hraabe ze si koupis rlx? Pokud jses normalni chronomagor tak to proste VIS ze vkus je nehodnotitelnej a fertig a o janka se otirat ... no nevim je to sice magor ale chrono :-) takze v poho.Te sere neco ale Steiny to urco nebudou.....
OndraPod Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Ondra Možná je rozdíl v tom když firma se chlubí originálním designem (stein) a firma co se snaží vyrábět kopie neexistujícich hodinek a narovinu to řekne. Já v tom rozdíl vidim.V tomhle mas urcite pravdu, stejne mam ale pocit, ze kdyby Gunther udelal kopii 1:1 a nazval to homage, tak to schyta jeste vic nez ted
Tutin Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 To je ale vlakynko todle. Me by zajimalo, jestli vsichni poctive tridite odpad.
Micey Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Ja treba jo, pac nam popelari vyvazej jenom jednou za ctrnact dni, na druhou popelnici nemam, a kdybych netridil, tak se nam tam nevejde vsechen bordel.
Marhi Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Tvl. to je pekelný vlákno, kam až to dospěje.Aby to neskončilo natvrdo uzavřením, a k tomu pár banánů pro nejaktivnější.
vraby Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Obyč dotaz (z)dennyho a SCIFI tu udělal z toho pěknou bramboračku. 1.květen .......lásky čas paraziti :-)
(z)denny Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Já vás tady všechny miluju, děcka jedny hodinkatý :-) Už kdysi jsem psal, ať si každý nosí to co se mu líbí a na co má. Já na chronomag chodím potěšit dušičku pokoukáním na budíky, který většině lidí stejně slouží k tomu, abysme věděli v kolik bude oběd :-)Užijte si první máj
farkyostrava Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 ja jsem se lehce zboril vcera.... a pak tu pisu takovy moudra ... sorry scifi pripadalo mi to v noci jako velice dulezite poselstvi :-)
jankoxxx Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Janko ty tady začneš s urazkama a najednou to tady jako musíš uklidnovat? Prober se už. Nikdo ani tady ani jednou nenapsal nic o tom že někdo nemá na Suby. Já nosil EA ještě nedávno a doteď mám gshocky. Tohle vlákno bylo o fejkonošich a někdo sem začal motat steiny. Coby ne. Nelezu do sekce Steinhart a nikomu tam nic nenutim. Takže jak se tváří odhalení fejkonoši?Jedina urazka ktora tu padla bolo ze som nazval sulinom cloveka co sa tu zacal ohanat parazitmi. Priznavam, som vinny Ale jebem na to... Idem zas na ine forum... Tam sa da rozpravat o hodinkach..
wizard-ov Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 To máš z těch přidanejch hodnot, co tvoříš woefarky Myslím si ale, že Scifi má pravdu v tom parazitování na značce - kdyby Suby byby pětihranné, tak teď Gintr dělá pětihranné inspirované hodinky. Ale tohle dělá milion dalších značek a nejsou tady na pranýři. Za mně osobně je Steinhart nepřekonatelný v poměru cena/výkon, ale nemusím řadu ocean s mercedes ručičkama, tam už to fakt bije do očí. Tož tak.Edit: gramatika
ivan_989 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Ale jebem na to... Idem zas na ine forum... Tam sa da rozpravat o hodinkach..aj tu sa da. Ale musis ist do inych vlakien a neventilovat sa v tomto toxickom topicu
Daemonultimate Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 A pak že jdou do sebe ortodoxní zástupci Rolexu a Panerai Chtěl jsem si ráno přečíst něco nového o hodinkách, ale není co, tak alespoň některá vlákna jedou.
jankoxxx Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 aj tu sa da. Ale musis ist do inych vlakien a neventilovat sa v tomto toxickom topicu neda... vsade sa odbocuje do nezmyselneho off topicu. mna to nebavi..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.