Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

P.S. Pochopil jsem, že zatímco tolerance k "novým fejkům" je zde nulová, pak nějaké evidentní manipulace a nesrovnalosti u vintage modelů se tak moc dramaticky neberou.

nemyslím že jsi to pochopil dobře. tolerance k čemukoliv co není originální tady moc není. skládačky se ale většinou řeší v sekci Prim a to docela často

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Sranda byla, nekrmte trolla

máš pravdu vraťme se k tématu. nedávno sjem tady psal jak jsem u kamaráda viděl fejky v trezoru a kamarádka se taky chlubila že má rolex od milence a stálo mě to koupě Fosilů pro kamarádku a krásný zlatý daydaty mám už asi týden v šuplíku ale nemůžu najít sibiřovo fejkobické vlákno že bych tam něco přidal. kdo ho najde dostane bludišťáka

Odkaz ke komentáři

Borci, aniž bych se chtěl toho arogantního hňupa jakkoliv zastávat (stejně už je dead), podle čeho jste poznali, že jsou ty suby levý? Zmizík zmínil padesátku, ať ale srovnávám, jak srovnávám, přijde mi font ok, kyklop zvětšuje, perla sedí... když už to tu je, ať z toho plyne nějaký ponaučení...

Odkaz ke komentáři

Borci, aniž bych se chtěl toho arogantního hňupa jakkoliv zastávat (stejně už je dead), podle čeho jste poznali, že jsou ty suby levý? Zmizík zmínil padesátku, ať ale srovnávám, jak srovnávám, přijde mi font ok, kyklop zvětšuje, perla sedí... když už to tu je, ať z toho plyne nějaký ponaučení...

+1

Odkaz ke komentáři

Jeden příběh k dobru:

Jeden můj známý, středně úspěšný podnikatel je se po jedné úspěšně realizované zakázce rozhodl koupit Béčka Navitimer. Kupoval je u Dušáka (říkal, že jejich cenu doma následně "trávil" asi týden). Hodinky jsou nádherné (viděl jsem je, ale až post faktum - běžně je totiž nenosil) a k ním se váže malý příběh. Náš pán podnikatel s námi občas hrával poker. Docela mu to jde (na rozdíl ode mé maličkosti) a proto se rozhodl zajít na pokerový turnaj "lokálního formátu", buy-in byl relativně nízký. Inu, rozhodl se při té příležitosti zapůsobit na protihráče a vzal si k pomoci své "Brejtly". Jaké bylo jeho překvapení, když se u stolu velká část protihráčů objevila se svými ehm... "Breitlingy" - pochopitelně s "poker face" a nevyslovenou hláškou "také jsi byl v Turecku?" ;-) Na první i druhý pohled všechny vypadaly stejně. Bylo mu jasné, že vysvětlovat, "ale já mám originály" nemá cenu. Naopak - podle jeho slov ho to docela rozhodilo. Turnaj projel a vrátil se k nám do klubu s hodinkami i touto historkou... A ponaučení z toho plynoucí? Občas mohou být i originály tak trochu trapné... záleží na okolnostech a okolí.

Originály nemohou být nikdy trapné, ale mohou ztrapnit svého majitele - zvláště když si o to vysloveně říká... 

Odkaz ke komentáři

Koukni se na to hrůzně zpracované pouzdro. Já jsem to srovnával s reálnými fotkami především na chrono 24. Takhle zprasené pouzdro by Rolex nepustil. Za další: uchycení tahu, především u pozice 12, nikoli 6. Také řemeslně špatně odvedená práce. Tolik tedy amatér BERT.

Pro ilustraci a studijní účely vložím obrázek z linku:

rolex_1ged78.jpg

Odkaz ke komentáři

Fakace som stretol zatial iba v Bratislave. Boli to 2 holky, jedna mala B a druha dajtona. Na otasku, ze odkial maju take pekne hodinky a ci sa mozem pozret, poslusne podali a povedali ze dostali od rodicu :( Nemal som to srdce im k tomu nieco povedat .

Hold neni Feikacik ako Feikacka :D

Odkaz ke komentáři

Já se trochu vložím do debaty ohledně fajků vs. originálů. Rozhodně si myslím, že mít originál je minimálně perfektní pocit, že mám u sebe nebo na ruce kus řemeslné a poctivé práce, myslím především dražsí hodinky. Ale je tam prostě punc originality a ne nějaká plečka z tržnice nebo rádoby TOP kvalita. je to nesmysl, vždycky to bude nekvalitní rejže s kradeným designem zvučných značek.

Já osobně se musím přiznat a už jsem to někde zmínil. Než jsem přišel na toto forum, tak jsem měl jediné originál Citizen ED. Dále jsem měl dvoje dnes už šmejdy TH a Hublot Bing Bang. Ostatně ty mám dodnes a leží mi v šuplíku, nenosím je. Tady jsem se hodně poučil a hlavně zamyslel. Neoplývám penězi a nejsem z těch, kdo by si honil ego rádoby drahými hodinkami, ale lákalo mě to zkusit, tak jsem koupil dvoje, jedny za 2.500,-Kč a druhé za 125?. Popravdě dodnes toho lituji, protože jsem udělal volovinu a podpořil černý trh. Dnes už bych to neudělal, od té doby co jsem zde a krátce předtím jsem je neměl na ruce a raději jsem si pořídil originály, že kterých mám radost. Čili dneska mám Seika a Citizeny. Teď jsem uvažoval, že bych prodal auto a šel do jedněch místních hodinek, ale nemám na to koule. Prostě prodat auto za 160.000Kč a koupit hodinky za 130.000,-Kč na to fakt zatím nemám i když jsem hodně na vážkách a už byo téměř rozhodnuto. Tím bych si splnil sen v podobě Breitlingů, ale po úvaze i manželky a zdravého rozumu auto sice prodám, ale koupit rovnou hodinky za takový ranec asi zatím ne-e. Tím jsem chtěl napsat, že svůj sen mám také a tohle forum mi hodně otevřelo oči a tím, že jsem se tady přiznal k vlastnictví fejků jsem s nimi nadobro skončil a soustředím se jen na originály a skutečně mám úplně jiný pocit, když je mám na ruce. Prostě jedině originál má svůj punc a číší z něj kus práce.  

Odkaz ke komentáři

jak ze na to nemas, este 30 "ti zbyde" :D ne, vazne, len tak vysolit taku vysoku sumu chce bud byt za vodou trochu viac, alebo postupne. kup si nejake fajne hodinky napr. za tych 30, a zistis co a ako a ono to postupne pride, alebo nepride. sam uvidis ;)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...