jirka luděra Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 diky moc kluci! vše něj vyzkouším a dám vědět!
Rodkopf Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Jirko vše prosím ne - kdyžtak radši bez toho kokota na čele cali zařadil ses do pamětihodností chronomagu
SCIFI Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Jirko vše prosím ne - kdyžtak radši bez toho kokota na čele cali zařadil ses do pamětihodností chronomagu toho už tam má. on mysel že vyzkouší ten makeup :-)
Kraff Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Dostaly se mi do ruky fejky, bohužel žádné přistižení, otec mi donesl hodinky od jakéhosi kolegy, že by potřeboval vyměnit prasklé sklo, zdali můžu skočit do servisu..říkám v pořádku, jak budu mít cestu, poptám se co se dá dělat...měly to být Tagy... Dostal jsem je do ruky, údajně model TH Grand Carrera Calibre 36....hodně nepovedený fake až jsem se z toho tlemil...sklo s hodně povedeným antireflexem (srovnatelný jako u Archimede chrono) , plné dýnko, mechaniky, rotor zněl plechově, po stisku tlačítek pocit jako by měly z pouzdra vystřelit nebo zůstat hluboko v něm:)) Jedině kaučuk vypadal pozitivně..hodinky jsem s úsměvem vrátil, bylo to nad mé možnosti:) Dotyčný pán je měl dostat darem, bez papírů..Atrapy zřejmě spí dodnes, škoda že jsem je nevyfotil:))
ivan_989 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Odesláno z mého HTC One mini pomocí TapatalkTo by si mohol napisat kazdy. Dokaz to.
Bells Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Mna by stale zaujimalo, co moze vlastne cloveka viest k nakupu fiku. Lacnym fikom predsa nikoho neoblafnes a drahym este dajme tomu, ale poriadny fik bude za 500+?. Ked pominieme, ze za to su slusne hodinky, tak stale nedokazem si predstavit co by som urobil, keby sa ma niekto na rovinu opytal, preco som dal 500? za fik? Zbran nenosim, ale asi by som sa zo slusnosti aspon pokusil prebodnut sa plniacim perom. Proste lacny fik je uplne nanic a drahy fik je ako nechat si vytetovat na celo "kokot", kazde rano to zakryt mejkapom a dufat ze dnes nezaprsi. Díky ti fakt jsem se k večeru pobavil a do pamětihodností se to určitě hodí
siwi Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 To by si mohol napisat kazdy. Dokaz to.Co že mám dokázat? Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk
filo-boxer Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Zes to poslal z tveho HTC Oneeeee mini pomoci Tapatalk... Proste si to mas vypnout, ten podpis...
siwi Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Zes to poslal z tveho HTC Oneeeee mini pomoci Tapatalk... Proste si to mas vypnout, ten podpis...On je to nějaký prohřešek proti bontónu? Vím, že občas tu proti tomu pár lidí bojuje, ale doposud nikdo z nich pořádně nevysvětlil, proč. Také se to tu stále u mnoha dalších objevuje. A pokud Ivane potřebuješ vidět mé HTC, tak dej vědět, až pojedeš do Prahy, dáme pivo. Teď jsem tedy podpis zrušil, abych neprovokoval, ale kdyby to někoho zajímalo, tak to datluju na SVÉM NEXUS 7 :-D
tommas4 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 . . . .tak to datluju na SVÉM NEXUS 7 :-DJestli to není nějakej fejk HTC
siwi Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Jestli to není nějakej fejk HTC Není, tohodle mám totiž plnou kabelku :-D
Liqid Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Já myslím, že ivan narážel na to, proč takový podpis vlastně používáš.
siwi Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Já myslím, že ivan narážel na to, proč takový podpis vlastně používáš.Je tam defaultně a prostě jsem ho jen nevypnul, to je celý. Nejsem přeci sám, tak kde je problém? Mě třeba zajímá, co kdo používá za hardware
ggrand Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 A mě to třeba se.re tyhle stupidní podpisy Ale nejvíc vede br br/.
Liqid Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Tak mně je to třeba jedno, ale sám ho mám vypnutý. Chápu, že to někomu může vadit, je to k ničemu.
prischera Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Možná by neškodilo trochu tolerance. Já ho nepoužívám, ale nevidím rozdil mezi automatickým podpisem pod čarou, proti kterému nikdo nic nemá a tímto. Vždyť je to přece fuk ne? To mi mnohem víc vadí "takyčlenové" kteří se snaží svýma trolíma příspěvkama fórum rozhádat. Nikoho nejmenuju, ale není sám.
Tom19 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Nikto to nikoho nenúti čítať. Nech ma v podpise aj to akú mal rannú stolicu. Ignorovať sa do hocičo a aj hocikto. A keď vidím v príspevku Odesláno... tak to už automaticky preskakujem.
petr_cha Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Tak jsem to dneska nedal... v autoservisu, mladej kluk na prijmu, moc milej a ochotnej, dalo se s nim i povidat.. a pak dal ruce na stul a brajtle navitimer, plecharna od pohledu.. tak jsem na ne koukal, uz premyslel, jak na to stocit rec a pak me nenapadlo, jak prirozene, abych nebyl jak tatka, co rovnou poucuje, a tak jsem to nechal byt... jestli bude pritomen i pri vyzvednuti auta, tak mozna prece jen neodolam, to trochu proprat :-)
gerhard Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Včera na návšteve u konkurenčnej firmy , solídny pánko Bčka Navitimer na ťahu . Poznám ho dlhšie, vždy som však hodky videl z dialky, tentokrát sme sedeli spolu pri stole a tie Bčka vlastne nie su Bčka len by chceli byť. Skákajúca sekundovka, ťah ako zo strelnice ( tak zlý som dávno nevidel, nejaké chrastítko) . No stratil u mna body. "Pánko"
wizard-ov Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Jeden známý (naštěstí je mladý a snad z toho vyroste) přišel s PP. Tak jsem se zeptal, jestli můžu juknout. Cukal se, ale nakonec povolil . Tak jsem se zeptal jestli mu ta značka něco říká. A on že jako jó, že ví že to jsou drahé hodinky a že je dostal darem a bla bla bla. Prostě trval na svém. Tak jsem mu pochválil ten turbijón (rozuměj díra v cifru s průhledem na strojek) a pěkný eko-strap z umělého krokodýla.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.