cali Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Priatelia ja by som to viac nerozmazaval. Ja tvrdim ze nakupca fiku (zvlast draheho) sa dostatocne vytresta sam uz v tej chvili ked zaplati. A myslim ze kolega watchess to neikde v hlbke citi rovnako aj ked to mozno nechce priamo priznat, inak by do originalu neinvestoval a bol dalej spokojnym fejkonosom.
Exiztence Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Za 400e takových krásných hodinek a lidi to radši hodí na podporu sweatshops.
Lu2cz Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 njn, a to je život....ale každý může udělat chybu...hlavní je, že se z toho poučí, koupí origoše a přestane být fejkonošem (btw: Ondro to slovo je výborné, zavedl bych to jako chronomág terminus technicus)
Kristian.nov Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 watchesss: už radši nic nepiš...
watchesss Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Nakoniec diskusia bola celkom plodna vid. novy vyraz "fejkonos". Som rad ze mam nakoniec origo, fakt vyzeraju uzasne a je to aj kus materialnej hodnoty, minimalne v tejto komunite "hodinkovych milovnikov". Ale na druhej strane neodsudzujem ludi, ktori nosia fejky, je to ich iluzia reality
Denjl Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 tak bodejď bys je odsuzoval, když jsi sám ještě před nedávnem byl fejkonoš Nakoniec diskusia bola celkom plodna vid. novy vyraz "fejkonos". Som rad ze mam nakoniec origo, fakt vyzeraju uzasne a je to aj kus materialnej hodnoty, minimalne v tejto komunite "hodinkovych milovnikov". Ale na druhej strane neodsudzujem ludi, ktori nosia fejky, je to ich iluzia reality
Ondoni Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Nakoniec diskusia bola celkom plodna vid. novy vyraz "fejkonos". Som rad ze mam nakoniec origo, fakt vyzeraju uzasne a je to aj kus materialnej hodnoty, minimalne v tejto komunite "hodinkovych milovnikov". Ale na druhej strane neodsudzujem ludi, ktori nosia fejky, je to ich iluzia reality Teda nerad Ti beru iluze, ale ten výraz mě napadl v souvislosti s názvem vlákna, diskusi sem si přečetl až pak. Určitě je fajn, že sis pořídil originál a pořízení těch fejků si možná před sebou obhájíš - tady na foru ale spíš ne, tak to prostě je. A darovat fejk je jako dát někomu plato zkažených vajec. Z venku huj, zevnitř fuj.
Flipik Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Fejkonoš - je skutečně geniální popis osobnosti To nesmí zapadnout v zapomnění!
Tondaa73 Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Nakoniec diskusia bola celkom plodna vid. novy vyraz "fejkonos". Som rad ze mam nakoniec origo, fakt vyzeraju uzasne a je to aj kus materialnej hodnoty, minimalne v tejto komunite "hodinkovych milovnikov". Ale na druhej strane neodsudzujem ludi, ktori nosia fejky, je to ich iluzia reality Rozhodně je to zajímavý způsob jak nahonit 50 příspěvků pro prodej fejků......
watchesss Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Teda nerad Ti beru iluze, ale ten výraz mě napadl v souvislosti s názvem vlákna, diskusi sem si přečetl až pak. Určitě je fajn, že sis pořídil originál a pořízení těch fejků si možná před sebou obhájíš - tady na foru ale spíš ne, tak to prostě je. A darovat fejk je jako dát někomu plato zkažených vajec. Z venku huj, zevnitř fuj. Asi tak. Rozumnejsi sposob ako sa ich zbavit, a sucasne urobit niekomu radost, komu na tom az tak nezalezi, mi nenapadol.
Bob Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 A co je treba rozbit kladivem a dat sem fotky
SCIFI Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Asi tak. Rozumnejsi sposob ako sa ich zbavit, a sucasne urobit niekomu radost, komu na tom az tak nezalezi, mi nenapadol.ne? mě ano. dej ty šunty streetglidovi a on udělá další vlákno a uděláš radost mnoha lidem tady a jen jednomu movýmu fejkonošovi http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71536-ekologick%C3%A1-likvidace-f%C3%ADkov%C3%BDch-cosmograph-daytona/ http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71331-ekologick%C3%A1-likvidace-f%C3%ADkov%C3%BDch-rolex-day-date/
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Na druhej strane nemyslim si, ze nosit alebo kupit si repliky je nieco, za co by sa mal clovek hanbit Co sa tyka dopadov na vyrobcov, tiez tym podla mna netrpia. Vzdy sa najdu ludia co chcu "skutocne" hodinky. Je to kazdeho osobna vec, ci bude nosit repliky znacky, ktore si nemoze z roznych dovodov kupit, alebo si radsej kupi kvalitne hodinky inej znacky. Nakoniec ved predsa zo vsetkeho najdolezitejsi je presny cas, alebo? Tak ti dám tři dny odpočinek na přemýšlení o fejkonoších. Tohle sem fakt nepatří.
StefanM Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Tak ti dám tři dny odpočinek na přemýšlení o fejkonoších. Tohle sem fakt nepatří.Ban za názor?
Sphinxx Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 A co je treba rozbit kladivem a dat sem fotkyTo je asi jako roztrhat 400?, no čo ti jebe? :D
Sphinxx Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Takový Ívícíčka najdou uplatnění někde v rodině, ideálně k nějakejm kulatinám .
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Ban za názor? Zvážil jsem to a přehodnotil. O.K. ruším.
StefanM Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Zvážil jsem to a přehodnotil. O.K. ruším.
JHonza Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Každopádně za 400 ? se dají koupit kvalitní hodinky s prakticky stejnou užitnou hodnotou (třeba Steinhart). Jen jim bude chybět to tetování. Prostě než fejky, raději něco, na co mi kapsa stačí doopravdy (a to se IMHO týká i oblečení, bot a dalšího). Pravděpodobně bude kvalita výrazně lepší než u jakéhokoliv fejku (na nočních směnách se to fláká, dělňásci u toho spí).A ještě člověku nehrozí, že bude za vola. A když už fejk, tak raději takovýhle:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page-848&do=findComment&comment=1216074Člověk se blamuje úplně stejně, ale je to za mnohem levnější peníz. Edit: doplněno
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.