Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Priatelia ja by som to viac nerozmazaval. Ja tvrdim ze nakupca fiku (zvlast draheho) sa dostatocne vytresta sam uz v tej chvili ked zaplati. A myslim ze kolega watchess to neikde v hlbke citi rovnako aj ked to mozno nechce priamo priznat, inak by do originalu neinvestoval a bol dalej spokojnym fejkonosom.

Odesláno

njn, a to je život....ale každý může udělat chybu...hlavní je, že se z toho poučí, koupí origoše a přestane být fejkonošem (btw: Ondro to slovo je výborné, zavedl bych to jako chronomág terminus technicus) :lol2:

Odesláno

Nakoniec diskusia bola celkom plodna :) vid. novy vyraz "fejkonos".  Som rad ze mam nakoniec origo, fakt vyzeraju uzasne a je to aj kus materialnej hodnoty, minimalne v tejto komunite "hodinkovych milovnikov". Ale na druhej strane neodsudzujem ludi, ktori nosia fejky, je to ich iluzia reality  :mummy:

Odesláno

tak bodejď bys je odsuzoval, když jsi sám ještě před nedávnem byl fejkonoš :)

Nakoniec diskusia bola celkom plodna :) vid. novy vyraz "fejkonos".  Som rad ze mam nakoniec origo, fakt vyzeraju uzasne a je to aj kus materialnej hodnoty, minimalne v tejto komunite "hodinkovych milovnikov". Ale na druhej strane neodsudzujem ludi, ktori nosia fejky, je to ich iluzia reality  :mummy:

Odesláno

Teda nerad Ti beru iluze, ale ten výraz mě napadl v souvislosti s názvem vlákna, diskusi sem si přečetl až pak.

Určitě je fajn, že sis pořídil originál a pořízení těch fejků si možná před sebou obhájíš - tady na foru ale spíš ne, tak to prostě je. A darovat fejk je jako dát někomu plato zkažených vajec. Z venku huj, zevnitř fuj.

Odesláno

Rozhodně je to zajímavý způsob jak nahonit 50 příspěvků pro prodej fejků...... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Teda nerad Ti beru iluze, ale ten výraz mě napadl v souvislosti s názvem vlákna, diskusi sem si přečetl až pak.

Určitě je fajn, že sis pořídil originál a pořízení těch fejků si možná před sebou obhájíš - tady na foru ale spíš ne, tak to prostě je. A darovat fejk je jako dát někomu plato zkažených vajec. Z venku huj, zevnitř fuj.

Asi tak. Rozumnejsi sposob ako sa ich zbavit, a sucasne urobit niekomu radost, komu na tom az tak nezalezi, mi nenapadol.

Odesláno

Asi tak. Rozumnejsi sposob ako sa ich zbavit, a sucasne urobit niekomu radost, komu na tom az tak nezalezi, mi nenapadol.

ne? mě ano. dej ty šunty streetglidovi a on udělá další vlákno a uděláš radost mnoha lidem tady a jen jednomu movýmu fejkonošovi

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71536-ekologick%C3%A1-likvidace-f%C3%ADkov%C3%BDch-cosmograph-daytona/

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71331-ekologick%C3%A1-likvidace-f%C3%ADkov%C3%BDch-rolex-day-date/

Odesláno

Na druhej strane nemyslim si, ze nosit alebo kupit si repliky je nieco, za co by sa mal clovek hanbit :) Co sa tyka dopadov na vyrobcov, tiez tym podla mna netrpia. Vzdy sa najdu ludia co chcu "skutocne" hodinky. Je to kazdeho osobna vec, ci bude nosit repliky znacky, ktore si nemoze z roznych dovodov kupit, alebo si radsej kupi kvalitne hodinky inej znacky.

Nakoniec ved predsa zo vsetkeho najdolezitejsi je presny cas, alebo? :)

Tak ti dám tři dny odpočinek na přemýšlení o fejkonoších. Tohle sem fakt nepatří.

Odesláno

Každopádně za 400 ? se dají koupit kvalitní hodinky s prakticky stejnou užitnou hodnotou (třeba Steinhart). Jen jim bude chybět to tetování. Prostě než fejky, raději něco, na co mi kapsa stačí doopravdy (a to se IMHO týká i oblečení, bot a dalšího). Pravděpodobně bude kvalita výrazně lepší než u jakéhokoliv fejku (na nočních směnách se to fláká, dělňásci u toho spí).

A ještě člověku nehrozí, že bude za vola.

A když už fejk, tak raději takovýhle:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page-848&do=findComment&comment=1216074

Člověk se blamuje úplně stejně, ale je to za mnohem levnější peníz.

Edit: doplněno

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...