villain83 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 (upraveno) Ty Enicar jsou uzasny, mas velmi dobrej vkus. Upraveno 27. dubna 2022 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 (upraveno) před 50 minutami, villain83 napsal: Ty Enicar jsou uzasny, mas velmi dobrej vkus. Díky. Dobrý vkus má tady spoustu kluků s kousky nad kterými tiše slintám. Big Blue 120, Ploprof 600/100, divery s Valjoux72. Je toho hodně co bych rád do sbírky. Enicar Divery mají suprový, na dýnku prohnutý tvar pouzdra a dobře se na nich nosí NATO řemeny, že nezvedají pouzdro. Pak ta kombinace zajímavých ruček a rozložení data a dne na 12 a 6 hodinu. @ponorka9 pěkné AVIA. Rozšiřuješ svou sbírku chronografů i o AVIA divery? Super. Upraveno 27. dubna 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Já sbírám všechny Avie od roku výroby cca 1960, do starších se mi moc nechce. Bohužel se tahle značka potápkám moc nevěnovala, dělali v podstatě jen řadu Marino (někdy značenou jako Sub Aqua) a to je vlastně vše. Žádný echtovní potápky z nich bohužel nevypadly, tak jsem rád, že se sem tam objeví kousek, který se dá pořídit. Hromada modelů byla v malých velikostech (30-32 mm) - ty mám jedny, aby se neřeklo Jinak tady katalogový list z roku 1969 se "všemi" potápkami. Už je mám všechny m vš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 aku WR udavali na potapky v tej dobe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 (upraveno) na dýnku je většinou uvedeno 20ATM. Všechny mají šroubované dýnko, ale jen ty oranžové mají i šroubovací korunku, těm bych to snad i věřil. Ty ostatní mají korunku cvakací, tam bych to na nějaké potápění neviděl. I když v tom katalogovém listu je uvedeno "testováno do 600 stop", což odpovídá... Upraveno 28. dubna 2022 uživatelem ponorka9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 1.Máj a má poslední galerie pro potápěče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 @Piplík Prosim, nenech luliny cloumat svym majestatem, vybodni se na diskuzi ve vlakne mig15 a klidne sem kazdeho prvniho v mesici nasun varku toho, co mame na tom zivote radi. To uz jsou posledni stripky, co zbyvaji ze stareho sveta. Tak nam to neber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Parádička jako vždy, díky za inspiraci a ty Favre Copak se stalo..? Byla by to velká škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 neblbni a kasli na ****. nadhera tie fotky, nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Na potápěče sere pes, ale ty potápěčky by mi chyběly!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 @Piplík Poslední? Že nee?! Já už si koupil šnorchl a ploutve a ve vaně dám pod vodou minutu a půl. Přeci to teď nevzdáme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Díky za podporu a povzbuzení v době extrémního vyhoření a trochu znechucení z některých příhod a vláken tady na fóru. Jasně, že jde jen o okrajové jevy a většina lidí je tady kvůli hodinkám. Ale poslední dobou jsem měl pocit, že se tady řeší strašné chujoviny. TO ALE NEPLATÍ O POTÁPĚČÍCH! TADY JE TO VŽDY JEN O HODINKÁCH A . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Jedno z mála vláken, kam má smysl ještě chodit, to bys nám Pavle přeci neudělal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 je to paradne vlakno. je malo vlakien, ktore su cinne a na ktore mam sledovacku. slintam a lutujem, ze ja sa potapat nemozem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Přesněéé, ne aby ses tady na to vybod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Dnes ala tuna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Citizen Parawater - je to na "hraně" tak snad mě s tím nevyhodíte - jsou označovány jako pre-diver (a existuje i varinata s lunetou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Tomu říkám indexy pro slepejše! Svítí to ještě trochu? Jako že bys přihodil nightshot:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se