USER47 Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 To jsou strašně šeredný hodiny:-D. Až tak moc, že bych je chtěl...
Návštěvník kupec Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Mne sa tento štýl hodiniek vôbec nepáči. Sú také neosobné.................
instant Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 ale pravdu mate chlopi, hnus je to.. tymto vam ich vsetkym zakazujem ale inac - tunaky jak vino.. konecne poriadne Seiko s varlatami proklate nizko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 (upraveno) Kua, nějaké ty tuňáky budem muset přikupiť :-) Upraveno 15. července 2013 uživatelem Peta-Biker
F.B. Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Krásne su. Zo začiatku som si Seika absolútne nevšímal, no teraz si ich všímam stále viac a viac. A hlavne Tuniaky, teda... F.
Frostie Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Hoši, Tuny jsou nádherné, ovšem cenová poloha též... http://www.ebay.com/itm/SEIKO-SBDB008-Marine-Master-Professional-Spring-Drive-Golden-Tuna-In-Stock-/221253931344?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3383c31150
F.B. Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Hoši, Tuny jsou nádherné, ovšem cenová poloha též... http://www.ebay.com/itm/SEIKO-SBDB008-Marine-Master-Professional-Spring-Drive-Golden-Tuna-In-Stock-/221253931344?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3383c31150 Huh, tak to teda...takú cenu som nečakal :-) Ale, možno zrazí cenu starších Tuniakov...o pár dolárov F.
flivver Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Huh, tak to teda...takú cenu som nečakal :-) Ale, možno zrazí cenu starších Tuniakov...o pár dolárov F. Jasné, toto zrazí aj cenu zlata, ropy, jazdených automobilov a cibule ...
F.B. Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Vďaka, flivver, na Teba sa človek môže spoľahnúť. A doplním i smailíka, ktorého máš tak rád .... F.
diver60 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Hmmmmm....... tak toto jsou divery do lepší společnosti........
instant Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 presne tak, cena je medova. Neviem co by ste chceli, aby stali 1500 USD? Za to nekupis asi ani prasive Omegy na kupanie.. popravde, keby mali indexy a la MM300 akurat v pozlatenej verzii tak v klude mozu byt moje jedine oblekovky
lukin_ova Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Cena je myslím přesně podle očekávání. Je třeba si uvědomit, že je to Spring Drive. V rámci tohoto kalibru je cena někde uprostřed možného. A vzhledem k tomu, že je to limitka, je cena O.K.Jinak mně až tak neoslovily. Kombinace zlaté k tool potápkám mi přijde jako trochu mimo. Alespoň pro mne. Měl jsem Limitku SRP234 viz tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53963-seiko-srp234k1-professional-diver/ a ta kombinace zlaté a černé mi prostě k těm potápkám moc nešla. Orientace je ale asi spíše na Asijský trh, tam by mohly mít úspěch.
gougy Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Tady je pár fotek z mobilu - vypadají zajímavě, ke 100 letům mohli udělat "echt zlato" a možná i lepší gumu..Tool, se kterým se kvůli odření spony bude opatrně vylézat z bazénu, je divnej.
CEGY Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Pche, nevim co resite, sak to jsou jenom sproste seika.
instant Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 (upraveno) takto sa v Azii kupuju limitky - jedna na nosenie, druha do trezoru. Nebojim sa pouzit spojenie "nákup hongkongským veľkoštýlom" link Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2013 uživatelem instant
sibirnaya Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 me se libej dost, ale ty tisteny indexy by me vazne stvaly. kdyby mely indexy jak MM300, ale zlaty, to by bylo jiny kafe..
gougy Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 takto sa v Azii kupuju limitky - jedna na nosenie, druha do trezoru. Nebojim sa pouzit spojenie "nákup hongkongským veľkoštýlom" linkJak se tak dívám na jeho ručku, napadá mě i jiný důvod - potřebuje dvoje kvůli vyvážení (ale jinak správná úchylárna, které rozumím - prostě ty s hezčím číslem do trezoru a jedny na takové to domácí žvýkání )
instant Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 me se libej dost, ale ty tisteny indexy by me vazne stvaly. kdyby mely indexy jak MM300, ale zlaty, to by bylo jiny kafe.. presne tak. mat indexy ako MM300, uz su davno doma.
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Off topic promazan, klapka - "SBDB008 - Spring Drive Tuna" podruhe - jedem!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se