Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník kupec
Odesláno

Mne sa tento štýl hodiniek vôbec nepáči. Sú také neosobné.................

Odesláno

ale pravdu mate chlopi, hnus je to.. tymto vam ich vsetkym zakazujem  :)

ale inac - tunaky jak vino.. konecne poriadne Seiko s varlatami proklate nizko

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Krásne su. Zo začiatku som si Seika absolútne nevšímal, no teraz si ich všímam stále viac a viac. A hlavne Tuniaky, teda...

F.

Odesláno

Huh, tak to teda...takú cenu som nečakal :-)

Ale, možno zrazí cenu starších Tuniakov...o pár dolárov :D

F.

Odesláno

Huh, tak to teda...takú cenu som nečakal :-)

Ale, možno zrazí cenu starších Tuniakov...o pár dolárov :D

F.

Jasné, toto zrazí aj cenu zlata, ropy, jazdených automobilov a cibule ...

Odesláno

Vďaka, flivver, na Teba sa človek môže spoľahnúť. A doplním i smailíka, ktorého máš tak rád  :notworthy: ....

F.

Odesláno

presne tak, cena je medova. Neviem co by ste chceli, aby stali 1500 USD? Za to nekupis asi ani prasive Omegy na kupanie..

popravde, keby mali indexy a la MM300 akurat v pozlatenej verzii tak v klude mozu byt moje jedine oblekovky :) 

Odesláno

Cena je myslím přesně podle očekávání. Je třeba si uvědomit, že je to Spring Drive. V rámci tohoto kalibru je cena někde uprostřed možného. A vzhledem k tomu, že je to limitka, je cena O.K.

Jinak mně až tak neoslovily. Kombinace zlaté k tool potápkám mi přijde jako trochu mimo. Alespoň pro mne. Měl jsem Limitku SRP234 viz tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53963-seiko-srp234k1-professional-diver/ a ta kombinace zlaté a černé mi prostě k těm potápkám moc nešla. Orientace je ale asi spíše na Asijský trh, tam by mohly mít úspěch.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

takto sa v Azii kupuju limitky - jedna na nosenie, druha do trezoru. Nebojim sa pouzit spojenie "nákup hongkongským veľkoštýlom" :)

link

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

takto sa v Azii kupuju limitky - jedna na nosenie, druha do trezoru. Nebojim sa pouzit spojenie "nákup hongkongským veľkoštýlom" :)

link

Jak se tak dívám na jeho ručku, napadá mě i jiný důvod - potřebuje dvoje kvůli vyvážení :lol2:

(ale jinak správná úchylárna, které rozumím - prostě ty s hezčím číslem do trezoru a jedny na takové to domácí žvýkání ;) )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...