Berys Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Dnes: https://www.stream.cz/vyrobeno-v-cesku/10013997-prim-symbol-kvality-ceskeho-hodinarstvi#nejnovejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 takže vlastně nic se neděje, obě firmy mají stále nárok, Jedna krájí nerezové tyče doma a druhá má krájecí stroje někde daleko od Prahy, nebo vlastně od Moskvy...., normálním lidem je to jedno, bo jsou pro ně drahé primky i z mpm, natož z nmnm. A že von ten Luftjarda do tohohle nic neinvestuje ... takové skvělé pracovní možnosti to je mi divný, chce to koupit fabriku i s městem, a rozjet montovnu čínských hodinek - Dlouhý pochod, pro český trh Pochod do Prčic.*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Dnes: https://www.stream.cz/vyrobeno-v-cesku/10013997-prim-symbol-kvality-ceskeho-hodinarstvi#nejnovejsiTen "symbol kvality" jim asi nějak omylem ulítl do toho názvu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 takže vlastně nic se neděje, obě firmy mají stále nárok, Jedna krájí nerezové tyče doma a druhá má krájecí stroje někde daleko od Prahy, nebo vlastně od Moskvy...., normálním lidem je to jedno, bo jsou pro ně drahé primky i z mpm, natož z nmnm. A že von ten Luftjarda do tohohle nic neinvestuje ... takové skvělé pracovní možnosti to je mi divný, chce to koupit fabriku i s městem, a rozjet montovnu čínských hodinek - Dlouhý pochod, pro český trh Pochod do Prčic.***lépe bych to nezesumatizoval. S Karlosem jsem o tom diskutoval ve statusech, marně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Ten "symbol kvality" jim asi nějak omylem ulítl do toho názvu, ne? to už je jen taková malá perlička...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Frostieok, to by šlo. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Škoda, že kožené řemeny dováží. To samé platí o safírech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Pokud vím, tak safír se dělá u nás, firma Crytur. Kdysi jsem s nima byl v kontakt a páčil z nich safírový sklíčko na Igeny, neúspěšně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 V čase 3:33 je řečeno, že safírová sklíčka dováží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Se na to někdy zeptám, přijde mi zvláštní psát na hodinky Bohemian Crystal a kupovat to ze zahraničí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 tady verejne rikaj ze skla dovazej.. odkud nerikaj:) https://www.stream.cz/vyrobeno-v-cesku/10013997-prim-symbol-kvality-ceskeho-hodinarstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Se na to někdy zeptám, přijde mi zvláštní psát na hodinky Bohemian Crystal a kupovat to ze zahraničí.Když se na hodinky může psát ČSSR a Czechoslovakia, tak proč ne i tohle. Na slova se dnes nehraje, každý si píše co chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 A péra + incabloc jsou určitě domácí výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Už je to taková tradice u Prim, ty dýnka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 bohemian crystal prece nemusi bejt safir ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 nemusí, ani nemůže. Je to podobné jak s těma bronzovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Nápis Bohemian crystal je obyčejné parazitování na zavedené značce Bohemia Crystal Přijde mi to něco jako Sorny nebo Panafonic. Pokud se nemýlím tak se ten nápis objevil prvněna hodinkách co šly do Japonska a účel byl jasnej: Prym japonci neznaj, zato Bohemia Crystal jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Ten Prim se do Kotvy hodi, tak nejak mi to jde k sobe Mozna o trochu lepsi by byla Bílá labuť, ale čert to vem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se