Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

tvl, co je jako veselý, že accutron už není v primu ?? To je K A T A S T R O F A !!! Co je proti ztrátě odborníka a srdcaře šikanózní návrh na konkurz ?

Notabene právě čtu v IR, že elton pohledávku uhradil a insolvenční návrh je zatím nepravomocně zamítnut.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Vážení kolegové z fóra.

Možná vás to překvapí, ale zaměstnancem Eltonu již nejsem více jak rok. Odešel jsem ke konci dubna 2014 po vzájemné dohodě

Tak to mě roztřáslo jak drahýho psa. Jsem šokovanej. Fujtajxl, jdu si něco nalejt...

Odesláno

Nedělejte z toho drama, já se vyjadřoval k závěru Accutronova příspěvku:

"Každopádně jsem si jist, že současný návrh na konkurs je šikanózní a Elton je schopen ho ustát."

Odesláno

Kromě také mého třesu držím Panu hodináři accutronovi všechny palce, protože je to třeba, jak jsem si v diskusi Primlandu přečetl, kde píše:

"Jak už to v životě bývá, tak pozitivní události střídají kvůli rovnováze (princip jing a jang) negativní. V mém případě to byl infarkt miokardu, který mne postihl tři dny po křtu knihy. Aby to nebylo tak jednoduché, tak jsem musel jít bezodkladně na operaci srdce a od té doby běhám po světě se zadrátovaným hrudníkem a bypassem."

Přeji tedy ještě hodně zdraví, a ať nám accutron napíše ještě mnoho zajímavého o NAŠICH PRIMKÁCH!

Odesláno

vzhledem k oduvodneni krajskyho soudu (naprosto zrejma ucelovost postupovani pohledavek, nedodrzeni lhut a neprokazani) bych eltonu doporucil zalovat danou spolecnost o skodu. ja vim, clovek se nerad soudi, ale tohle je jednoznacny poskozeni jmena a spolecnosti elton tim vznikla skoda. mam s ti mnejake zkusenosti, tak kdyztak vice po sz...

Návštěvník eloga
Odesláno

Tak to se dalo čekat, ani nic jiného nepřicházelo v úvahu, pouze PRIM zaplatil to, co nikdy nechtěl...

přesně tak, je to takové 1.kolo v ringu, oťukávání soupeřů a nějaké ty technické body, 0:1, což znamená že to na velký hurá zrovna není.

Je to samozřejmě mediání tlak na Elton, ale nic jiného snad ani nelze ve sporu mezi oběmi firmami o značku Prim očekávat.

Budou zajímavé ještě další kroky v tomto seriálu.  :photo:

Odesláno (upraveno)

vzhledem k oduvodneni krajskyho soudu (naprosto zrejma ucelovost postupovani pohledavek, nedodrzeni lhut a neprokazani) bych eltonu doporucil zalovat danou spolecnost o skodu. ja vim, clovek se nerad soudi, ale tohle je jednoznacny poskozeni jmena a spolecnosti elton tim vznikla skoda. mam s ti mnejake zkusenosti, tak kdyztak vice po sz...

Čeče, asi budeš právník, protože přesně víš, jak elton ještě podojit. :D

Na místě eltonu bych byl rád, že je kostlivec ze skříně, a pokračoval v úklidu pokud možno s vyloučením veřejnosti. Vždyť, pokud se nepletu,  nestojí za nynějším melodramatem ohledně ochranné známky nic jiného , než neochota eltonu platit a vymýšlení si právních kliček, jak se z placení vykroutit. To, že na ty finty ne každý vždy ochotně přistoupí, se asi dá čekat, ne ?

Taky bych se všemožně snažil udržet si nejkvalifikovanější a nejzapálenější tuzemský personál ...........

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

V příloze najdete informaci o zamítnutí insolvenčního návrhu podaného vůči Eltonu firmou TIMEA TRADE CZECH s. r. o. z Frýdku Místku, kterou dnes 29. 6.  svým usnesením vynesl Krajský soud v Hradci Králové.

Insolvenční návrh byl zamítnut.

soud zaujal velice pragmaticky pristup --

Nadto soudud uvádí, že dlužníkovi tak ani nebylo umožněno před podáním insolvenčního návrhu oběma postupníkům plnit, když jejich oznámení o postoupení včetně výzvy k placení bylo dlužníkovi odesláno až dne 23.6.2015. Z toho je zřejmé, že postoupení pohledávek oběma postupníkům bylo uskutečněno za účelem zajištění mnohosti věřitelů ve smyslu § 3 IZ. 

Odesláno

Možná ti uniklo, že žalovanou pohledávku již dávno ....dávno uznali. Proto to bez rozporu ihned zaplatili. V tomto případě má máslo na hlavě Elton. A protože jsou to ko .....i tak zaplatili 3x víc. Toto je krásný případ stovek podobných žalob, které dohnaly firmy do záhuby, bohužel nejenom firmy ..... :helpsmilie:

Odesláno

ja se bavim o ucelovosti insolvencnho navrhu, ne o uznatelnosti/opravnenosti pohledavky. ale to je jedno, hlavne z eje zazehnano :)

p.s. pravnik teda fakt nejsem :D

Odesláno

červená čára

**

http://www.prim.cz/kolekce/spolecenske-hodinky/prim-klasik-40-q.htm

tohle považuju za solidní počin, když se na tom bude pracovat dál, mohlo by to zaplnit pomyslnou díru na trhu nebo zaujmout váhavé střelce s prkenicí do 10k.   :photo: Skvělé a ideální, případně malá datumovka. Prim go ahead. :lol2:  :cheers:

**

Být to mechaniky, chápal bych Tvůj jásot. Primky  s mechanickými strojky  kolem deseti tisíc na trhu opravdu chybí.  I když, co to plácám, ony samozřejmě jsou, ale bohužel je nedělá Elton- řekl bych že k vlastní škodě.

Odesláno (upraveno)

Já vám nevím, ale mně ty současný primácký hodinky přijdou prostě škaredý. Nezajímavý, naprosto bez invence. Přitom proti retro designu nic nemám, nějakých 15-20 vintážních kousků se mi tu povaluje. 

Edit: v těch "Klasik" je Ronda 763, cena 9 USD, free shipping...

Upraveno uživatelem Foundryman

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...