Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ona asi ta výzva či nabídka nebo jak to nazvat byla myšlena široké veřejnosti. Nikdo asi nepočítá s tím, že jim tam některý sběratel přinese svoje kufříky. No a jestli to má pomoct ucelit muzejní sbírku,tak proč ne.

Odesláno

"Muzeum" v Kotvě má co dohánět, to je fakt. Na druhou stranu, jsou to kousky, co snad nesbírá nikdo (dámské, dětské atd.) takže vlastně mě docela zaujalo... :-)

Odesláno

Již jsem se smiřoval, že nějaké nechutně předražené hodinky MANUFACTURE  PRIM nebudu mít. Ale cestou od zubaře jsem si udělal radost, a u jednoho Bazaristy jsem si pořídil tyhle automaty vzadu i s průhledem na strojek. Jsou ve velmi dobrém stavu "jako nové". No za necelých 7000,- Kaček to je jejich tak trochu rozumná skutečná cena. Nové koštují 32 táců :( :eek: :D :D :D .

post-19465-0-02125300-1489745316_thumb.jpg

Odesláno

... tak jestli k nim bylo vše (papíry a krabka), nezbývá nic jiného, než gratulovat k pěkným hodinkám a hlavně za hóóóódně rozumnou cenu :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Odesláno

... tak jestli k nim bylo vše (papíry a krabka), nezbývá nic jiného, než gratulovat k pěkným hodinkám a hlavně za hóóóódně rozumnou cenu :notworthy: :notworthy: :notworthy:

i bez bedny a papírů to je imho dobrá cena :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdá se mi, že kravaťáčci z Eltónu již zcela ztratili soudnost. Na tohle jsem dnes narazil při procházení jejich reklam. :eek:  :eek:  :eek:  :lol2:  :lol2:  :lol2: Voni snad tam berou nejmíň halucinogenní LSD. :furious: 

post-19465-0-17768100-1490887251_thumb.jpg

Odesláno

Jo má pravdu ten markeťák, takovej Breguet ciferník na přání určitě neudělá :D věřím, že pracují i na vývoji vlastního tourbillonu  :lol2:

dc-chlazeni-varnsdorf-2017-2_denik-300.j

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...