kaliw124 Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 to me teda prekvapuje, ze se tady bezpecnost resi az na 18 strance. disko 4 uz budu v richtigu stejne tak i rr, ale tu nemam sanci poridit driv nez za 10 let jako vyjetej krumpl.
baza Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 tak koukam ze jsem pri zalozeni vlakna udelal jednu velkou chybu a to ze jsem nezminil, ze bezpecnost pro pasazery je zasadni prioritou. tak nejak jsem defaultne vnimal, ze tak velky auto musi byt bezpecnejsi nez mensi auto, ale ted vidim to video a jsem ponekud zdesen.. takze ve svetle tohoto, jak byste hodnotili ML, GL, X5, X3, Free2, RR, Touareg, Tiguan, Q3, Q5, Q7 (mozna jsem na neco zapomnel)? edit: zapomnel jsem audi...volvo, když jsme u té bezpečnosti?
ivan_989 Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 (upraveno) Tmoris ty fakt uvazujes na jednej strane o GL a na druhej o tiguane? To je dost velky rozptyl. Chod si tymi autami zajazdit a uvidis ze po par minutach zabudnes co si o tom cital a co ti kto o tom rozpraval. Dojem si spravis rychlo a pre teba je jediny spravny dojem ten tvoj . Edit: transporter dodavka multivan... Toto vlakno je tusim o suv tak pls k teme. Upraveno 20. března 2013 uživatelem ivan_989
tmoris Odesláno 20. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Tmoris ty fakt uvazujes na jednej strane o GL a na druhej o tiguane? To je dost velky rozptyl. Chod si tymi autami zajazdit a uvidis ze po par minutach zabudnes co si o tom cital a co ti kto o tom rozpraval. Dojem si spravis rychlo a pre teba je jediny spravny dojem ten tvoj . Edit: transporter dodavka multivan... Toto vlakno je tusim o suv tak pls k teme. ne, to GL me zajima spis jako srovnani z pohledu bezpecnosti/crashtestu, ale je to pro manzelku fakt uz prilis velky.. ted o vikendu jsme na dalnici jeli kolem freelanderu a uz to se manzelka tvari, jakoze ji chci posadit do kamionu.. ale to se podda
Remio Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 (upraveno) Ještě je tu neordinérní Toyota FJ Cruiser. S tímto vozem zažije jistě každý pocit výjimečnosti.... muhehe Upraveno 20. března 2013 uživatelem Remio
Cyril Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Co se týče té bezpečnosti.Je jasný, že videa, který v jednom testu auto vyzdvihnou, jej na objednávku konkurence, či zapšklého odborníka můžou zase totálně pohřbít. Vývoj nelze ničím zastavit a proto je potřeba srovnávat srovnatelné. Dnes už je asi nesmysl řešit bezpečnost u nákupu shnilé Discovery 1 z roku 1990 - 1998. Naproti tomu ale Disco 3 resp. 4, nebo RR 322 svoji službu jistě odvedou. Možná trochu napoví i váha auta. Co moc neváží a nestojí dva a půl milionu, nebude asi z kompozitů, hliníku či lepeného carbonu. Tedy nuzná plechovka nebo plast. A tam bych velká očekávání neměl. No a dnes bych asi taky koukal na celkový počet airbagů. Jedno je ale jisté. "Koho mají oběsit, ten se v autě nezabije....!".
sibirnaya Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 tmoris - tobe radit je tezky, protoze nemas tucha, co chces.. nicmene, to, co se stalo u toho disca, je kvuli ramove konstrukci, to SUV typu X5 Q7 X3 GLK nema, takze v klidu. nicmene SUV ti dava vetsi pocit bezpeci, nez v realu je..
African Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Asi jsem na tom stejně jak Tmoris, z Pajera se zařínám zaměřovat na Multivan, co píše Bedjasson , shit, když já těm autům vůbec nerozumím. Ale to by znamenalo tak kilčo ještě našetřit, no, o tom to prostě je, ptát se, informovat a na konci být spokojen" Možná bude lepší, když koupím Rolex a tu Evropičku budu dávat ještě rok, dva v Octávce
VasekN Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 V SUVčkách stejně většinou jezdí ženský :-)
ivan_989 Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 V SUVčkách stejně většinou jezdí ženský :-)A? Unika mi pointa.
sureshot Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 a zabudol si volvo xc90 vs golf a kia xc90 plny predny naraz x90 rolover test bocny naraz do ineho vozidla bocny naraz do volva bocne "zavesove" airbagy v akcii tak koukam ze jsem pri zalozeni vlakna udelal jednu velkou chybu a to ze jsem nezminil, ze bezpecnost pro pasazery je zasadni prioritou. tak nejak jsem defaultne vnimal, ze tak velky auto musi byt bezpecnejsi nez mensi auto, ale ted vidim to video a jsem ponekud zdesen.. takze ve svetle tohoto, jak byste hodnotili ML, GL, X5, X3, Free2, RR, Touareg, Tiguan, Q3, Q5, Q7 (mozna jsem na neco zapomnel)?edit: zapomnel jsem audi
sibirnaya Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Dela si srandu, sam mel (ma) sorento
tmoris Odesláno 20. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2013 jo mas pravdu, zabudol som! tak jeste taky XC60, devadesatka uz bude podle me na ni prilis velka..
enslow Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 pozri v takomto sa ti nic nestane a este budes budit respekt :-DDDD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 (upraveno) Malo poskozene auto casto znamena hidne poskozeneho ridice a posadku, jak tady bylo uz predeslano. Udelat "tank" neni technicky zadny problem, to umi i v Rusku, ale udelat auto, co se obetuje misto ridice, to je kumst. Upraveno 21. března 2013 uživatelem Hasňa
wawrik Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Presne tak. Programovaná deformácia auta je to, čo zachraňuje životy. Superpevná má byť pri čelnom náraze klietka kabíny (čiže od priečky za motorom až po C-stĺpik), aby zabezpečila nutný priestor na prežitie. Inak by ma zaujímalo, čo na tej fotke vycestovalo z kabíny cez tú dieru v prednom okne...
sodowka Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 ...jo jo, já dával za 6 let starou Californii 480k. Ale už ji mám 8 let a tak 150k mám zpátky z noclehů. Navíc kromě běžné údržby no problemo! Ja mam starou Westfalii r.v. 1985 a taky porad slape, stary nemecky kary rozhodne
Frostie Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Presne tak. Programovaná deformácia auta je to, čo zachraňuje životy. Superpevná má byť pri čelnom náraze klietka kabíny (čiže od priečky za motorom až po C-stĺpik), aby zabezpečila nutný priestor na prežitie. Inak by ma zaujímalo, čo na tej fotke vycestovalo z kabíny cez tú dieru v prednom okne...já bych spíš řekl, že cestovala nějaká kulička směrem dovnitř...
Hasňa Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Ten ocelovy rost vpredu na tom Gecku je taky velmi pedestrian-friendly. Asi nejaky ohleduplny majitel, co si nemusi nic dokazovat a zije v harmonii se svym okolim.
ivan_989 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Inak by ma zaujímalo, čo na tej fotke vycestovalo z kabíny cez tú dieru v prednom okne...Mozog nejakeho hrubokrkeho mafiana. Velkostou by to celkom pasovalo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se